Gerb Mintas. Taip, cia pasiulymas pagal mano turima projekta. Jis arti mano uzmanymo, nors uzsakiau ir uzmokejau uz pasiulyma pagrinde, kad realiai pamatyt pasiulymo kaina ir kaip statytojas isivaizduoja konstrukcija. Tai nesako, kad statysiu butent taip.
1 aukstas, ar 2. Mano atveju nera kito varijanto, sklypas prigrustas ivairiu pastatu, turejau pazadet su laiku ka nors nugriauti, kad gauciau leidima statyti. 1 auksto galejau pastatyti 2 kambariu buto prasme, o 2 kambariu buta ir taip turime. Bet svarstant su zmona, 1a ar 2a namas mums geriau ir labiau patinka, nenusvere nei vienas varijantas. Ir dar, abiem atvejais radome tik teigiamus argumentus
,neigiamu nei vieno
.
Sekancia savaite baigiu siu metu darbus, t.y. viskas nugriauta, komunikacijos ivestos, aikstele pamato ploksteii iskelta, beveik suvibruota. Sekancia savaite islyginsiu, galutinai sutrombuosiu ir iki pavasario.
Rytoj vaziuoju i Klaipeda apziureti ecosip statoma nama. Aleksandras labiai maloniai sutiko viska parodyti ir paaiskinti. Grizes pasdalinsiu forume. Sekmes bendrazygiai