[quote=Emilio_mamyte,2013 04 05, 11:50]
[quote=Largesize,2013 04 05, 13:46]
*Tokiem sakantiem, kad "dievo valia" visada atsakau, kad jo, manau, nera. Iki galo netikiu, kad nera, netikiu, kad ir yra, bet kas taip sako- mano zinantys viska ir galintys patart, o tas labai pykdo ir mane.
**Dar kartais sako- dievas skyre isbandyma, dievas pades ji iveikt. Toks jausmas kad neturi ka veikt ir meto nelaimes, tada stebi, kaip kas susitvarko.
[/quote]
*

as ir neisivaizduoju, kas ten per padaras turetu buti, kad sitaip lengva ranka atiminetu is mamu vaikus
**"isbandyma", arba "neduoda daugiau, nei gali iskest" ir panasus pasisakymai
Vienintelis tikras - "zmogus planuoja- D juokias" bet tai mano protu tik patvirtina tai, kad visa tai kas yra surasyta biblijoje ir tie 10isakymu, tai bobutes pramanai, nes kitu atveju tas kurs ten juokias, nebutu toks ziaurus
(siek tiek padrikos mintys sian, tikiuos suprato ka norejau pasakyti
)
[quote=lairam,2013 04 05, 12:19]
.
Su dievu esu susipykusi...
Jeigu man yra blogai, tai stiprybės prašau savo Angelo
[/quote]
vat butent
[quote=angeliuko-mamyte,2013 04 05, 13:41]
*O aš atrodo nebeturiu dėl ko stengtis, nors žinau, kad ir vyrui ir tėvams skaudu mane tokią matyti ir aš jiem reikalinga, ir užeina kartais noras nueit į parduotuvę ir nusipirkti bent lėlę, kad turėčiau ką paimti ant rankų ir priglausti... ;(
Papildyta:
**Nea, čia Panevėžyje...čia gal visur tą patį pasako, nes neturi ką daugiau pasakyti...
[/quote]
* Jatau, mergyt, tik nepasiduok, rask del ko eiti i prieki...Isaus kazkada sviesesni rytai...Geriausias vaistas yra esant galimybei pradeti planuoti sekanti (nebutinai imtis veiksmu dabar pat, tiesiog planuoti (mintyse) ir tikslingai eiti link to), kuris neatstos netekto, bet privers gyvenima vel nusispalvinti
**o ka jie gali daugiau pasakyti

savo klaidu medikai deja, bet dazniausiai nepripazysta

Nors yra ir atveju, kurie tiesiog atsitinka ir dar nera tiksliu atsakymu kas kaip is kur ir kodel