Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

... užjaučiu naują ilgesingo žvilgsnio mamą... Nuo šiol ilgesingai žvelgsni į vaikus, kurie bus tokio amžiaus, kaip tavo svajonėse auginamas vaikelis verysad.gif . Bet laikui bėgant priprasi, susigyvensi...

Su dievu esu susipykusi... Jeigu man yra blogai, tai stiprybės prašau savo Angelo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 05, 14:11)
Aš irgi jau nebežinau kaip su tuo Dievu yra...daug kartų gyvenime jis man yra padėjęs, kai prašiau jo pagalbos...bet šį kartą prašymai nepadėjo ir aš labai juo nusivyliau...Per Velykas nuėjus į bažnyčią bandžiau prašyti kad suteiktų man tikėjimo ir stiprybės, bet ilgiau nei 10 min negalėjau išbūti, išbėgau iš bažnyčios pykdama ant jo...

Aciu xiuke ir Largesize  sad.gif

Laukiu ekspertizės ir komisijos išvadų kodėl taip atsitiko, gal tada bus man aiškiau nes dabar nesuvokiu nuo ko...po ekspertizės pasakė kad trombai virkštelėj susidarė, bet net mano gydytoja nesupranta kaip ir nuo ko...

atsimenu anyta užpirko mišias giminėm ir Dukrai mano tuo pačiu, kaip pykau, kaip pykau savy, sakiau vyrui, kad nenoriu eiti į tas mišias, na ir kas iš to ėjau, bet praverkiau visas mišias, pykau, nervavausi, tik 2mėn tebuvo praėję...juk tai šventvagiška buvo, eiti ten, kuom nebetiki...na nesakau, gal su metais susidraugausiu su tuo D...bet dabar, verčiau viską versiu likimui biggrin.gif
manau, jei žinosi priežastį, tikrai palengvės, tuomet su kitu nestuke.gif žinosi į ką atkreipti dėmesį...kuo vardu Tavo Angeliukas?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 05, 12:39)
atsimenu anyta užpirko mišias giminėm ir Dukrai mano tuo pačiu, kaip pykau, kaip pykau savy, sakiau vyrui, kad nenoriu eiti į tas mišias, na ir kas iš to ėjau, bet praverkiau visas mišias, pykau, nervavausi, tik 2mėn tebuvo praėję...juk tai šventvagiška buvo, eiti ten, kuom nebetiki...na nesakau, gal su metais susidraugausiu su tuo D...bet dabar, verčiau viską versiu likimui biggrin.gif
manau, jei žinosi priežastį, tikrai palengvės, tuomet su kitu nestuke.gif  žinosi į ką atkreipti dėmesį...kuo vardu Tavo Angeliukas?

EMILIS...
Gal kitą savaitę jau bus išvados, tikiuosi kad tada bent kiek širdžiai bus ramiau...nes dabar kankina klausimai, gal galėjau kažką padaryti, o jeigu būtų taip ar kitaip...nes termino dieną gydytoja mane išsiuntė į ligoninę įtardama, kad vaikiukas dusta, ligoninėj 3 dienas pastebėjo viskas pasirodė gerai, padarė tyrimus, geri...apžiūrėjo pasakė kad ir man ir vaikiukui viskas gerai, gimdyti dar nesiruošiu, savaitę leidžia pernešiot ir paleido laukti gimdymo namie...po 2 dienų grižau ten pat su negyvu vaikiuku...
Pirmas nėštumas, apie mediciną nieko nesuprantu todėl pasitikėjau gydytojais...sakė kad viskas gerai ir tikėjau...nors aplinkiniam kylo klausimas kodėl paleido, juk jau laikas gimdyti...
Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 05, 14:55)
EMILIS...
Gal kitą savaitę jau bus išvados,

dabar klausimų daugiau nei atsakymų verysad.gif aš išvadų laukiau apie mėnesį, bet ėjau pati pas ekspertą, domėjausi, klausiau, nurodė jis man priežastis, pakalbėjom žmogiškai, ne taip kaip su medikais...
Atsakyti
As irgi pasikalbejau su ekspertu, kuri tyre geriau nei su patologinio skyriaus,kuriame gulejau del nesciuju geltos, daktarais ir vedeja. Kaip maldavau leist jau gimdyt, nes buvo 37 savaites- tik psichologa siule, liepe nesiardyt ir laukt naturalaus gimdymo. Ligoninej gripu apsikreciau nuo palatos koleges, tada kazkas is akuseriu apsikrete, sake,kad nuo manes- tai visaip mane isvadino, apreke ir liepe nesirodyt, kol ji budes, sake negali i mane net ziuret.
O po isvadu paaiskejo, kad turejo leist gimdyt, skatint anksciau, kad didziausia dalim to skyriaus personalo kalte yra. Man nepalengvejo, gavus isvadas taip verkiau, kad jie, gaunas, nuzude mano vaikiuka... Ir dabar rasydama labai pykstu ant ju. Zmones sako, kad atseit pyktis atsigres pries mane pacia... O i teisma kreiptis, ieskot teisybes- man vaikiuko niekas negrazins, tik baisu, kad tame skyriuje gali panasi nelaime nutikt del tu paciu mediku, tos pacios viska zinancios vedejos, kaltes. Dabar zinau, kad tokia situacija tikimybes beveik nera,kad pasikartos. Bet ar tie patys medikai gali garantuot, kad jei ir su sekanciu nestumu pasikartos gelta, gulesiu ligoninej ir ar tada jie isgirs prasyma, kad leiskit gimdyt? Negaliu pamirst vedejos arogancijos, negaliu atleist.
Tikiuosi naujai Angelelio Mamytei po isvadu palengves, gal bus aiski priezastis, ko nebuvo galima isvengt.
Oi, Mergaites, labai sunku... Gyvenu del vyresnelio sunaus, bet naktim negaliu miegot, einu kvepavimo klausyt, ar sirdele plaka, ar nesalta, ar ne karsta, tikrai labai jautriai reaguoju, kad nieko nenutiktu.
Ar jum taip nebuna?
Atsakyti
Medikai man tesugebėjo pasakyti "kartais taip atsitinka"...

Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 05, 15:14)

Girdejau tuos pacius zodzius,gal kartais Vilniaus antakalnyje?
Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 05, 15:14)

kaip banalu, man pasakė tą patį: kartais taip nutinka doh.gif , tada dar nežinojau, kad dalis kaltės yra ir jų, skaudu labai, bet kas jiems jie gyvena, dirba toliau nebaudžiami, pykau ir aš, ir nuoskauda dar likusi, bet tikiu, kad gyvenime lazda turi du galus, nelinkiu aš tai ginei nieko blogo, bet gyvenimas viską sudėlios, nes man gyvenimas dabar liūdesys iki gyvos galvos, o ji: ji dirba per kelias vietas, gimdymo namai, privatus kabinetas, važinėja ir į kitą miestą, tai kokia čia medikė, kai išsičiusčiusi kaip ponia lekioja per kelias vietas, tik žinau, kad po mano įvykio ji pradėjo siūsti kitas moteris tam tyrimui , kurio man nedarė, ir žinau, kad ją sutikusi ji į mane žiūri iš aukšto, nes matai vargšę apskundžiau administracijai...
tiesiog turėjau gimdyti anksčiau laiko , bent savaitę ir dabar būčiau su Ja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 05 balandžio 2013 - 13:22
Su baime laukiu visų išvadų, nes užvakar buvau pas savo ginę, ji sako net negalvojau kad tave paleis iš ligoninės, juk įtarėm kad dusta vaikiukas...ir nežinau kaip reiks reaguoti jei paaiškės kad patologinio gydytojos kaltės yra... Į teismus ir aš nežadu kreiptis, nes mažiuko tikrai jau niekas nesugrąžins, beto gydytojų kaltę sunku įrodyti...
Baisu darosi pasiklausius kokių abejingų ir "viską išmanančių" medikų yra...juk jie turi kovoti dėl kiekvienos gyvybės, bet manau dauguma tik ir laukia kad jiem papildytų kišenes, tada pradeda dirbti...

O aš atrodo nebeturiu dėl ko stengtis, nors žinau, kad ir vyrui ir tėvams skaudu mane tokią matyti ir aš jiem reikalinga, ir užeina kartais noras nueit į parduotuvę ir nusipirkti bent lėlę, kad turėčiau ką paimti ant rankų ir priglausti... ;(
Papildyta:
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 04 05, 13:20)
Girdejau tuos pacius zodzius,gal kartais Vilniaus antakalnyje?

Nea, čia Panevėžyje...čia gal visur tą patį pasako, nes neturi ką daugiau pasakyti...
Atsakyti
[quote=Emilio_mamyte,2013 04 05, 11:50]
[quote=Largesize,2013 04 05, 13:46]

*Tokiem sakantiem, kad "dievo valia" visada atsakau, kad jo, manau, nera. Iki galo netikiu, kad nera, netikiu, kad ir yra, bet kas taip sako- mano zinantys viska ir galintys patart, o tas labai pykdo ir mane.
**Dar kartais sako- dievas skyre isbandyma, dievas pades ji iveikt. Toks jausmas kad neturi ka veikt ir meto nelaimes, tada stebi, kaip kas susitvarko.
[/quote]

* drinks_cheers.gif as ir neisivaizduoju, kas ten per padaras turetu buti, kad sitaip lengva ranka atiminetu is mamu vaikus doh.gif
**"isbandyma", arba "neduoda daugiau, nei gali iskest" ir panasus pasisakymai doh.gif doh.gif doh.gif
Vienintelis tikras - "zmogus planuoja- D juokias" bet tai mano protu tik patvirtina tai, kad visa tai kas yra surasyta biblijoje ir tie 10isakymu, tai bobutes pramanai, nes kitu atveju tas kurs ten juokias, nebutu toks ziaurus doh.gif
(siek tiek padrikos mintys sian, tikiuos suprato ka norejau pasakyti unsure.gif )
[quote=lairam,2013 04 05, 12:19]
.
Su dievu esu susipykusi... Jeigu man yra blogai, tai stiprybės prašau savo Angelo wub.gif
[/quote]

vat butent wub.gif
[quote=angeliuko-mamyte,2013 04 05, 13:41]

*O aš atrodo nebeturiu dėl ko stengtis, nors žinau, kad ir vyrui ir tėvams skaudu mane tokią matyti ir aš jiem reikalinga, ir užeina kartais noras nueit į parduotuvę ir nusipirkti bent lėlę, kad turėčiau ką paimti ant rankų ir priglausti... ;(
Papildyta:
**Nea, čia Panevėžyje...čia gal visur tą patį pasako, nes neturi ką daugiau pasakyti...
[/quote]
* Jatau, mergyt, tik nepasiduok, rask del ko eiti i prieki...Isaus kazkada sviesesni rytai...Geriausias vaistas yra esant galimybei pradeti planuoti sekanti (nebutinai imtis veiksmu dabar pat, tiesiog planuoti (mintyse) ir tikslingai eiti link to), kuris neatstos netekto, bet privers gyvenima vel nusispalvinti 4u.gif
**o ka jie gali daugiau pasakyti doh.gif savo klaidu medikai deja, bet dazniausiai nepripazysta doh.gif Nors yra ir atveju, kurie tiesiog atsitinka ir dar nera tiksliu atsakymu kas kaip is kur ir kodel doh.gif
Atsakyti
žiauriausia ir yra tai,kad medikų klaidos guli po žeme
Atsakyti
Kaip vyras pasake mano: JAI BUTU D...TAI NEBUTU ATSITIKE MUMS ir JUMS tai ir as visada kreipiuosi i savo auksaplauke SIMONA . Ja isivaizduoju sviesa plauke , zydrom akym kaip ir as wub.gif auksta mergyte kaip as ir tetukas ir t.t. wub.gif

O apie Antakalny tiesa pasakius as tik galiu atsiliept tik geru zinokit merginos. Mane prieme gerai, tik daktaras apsalo kai pasakiau kad pati gmdysiu jokio cezario. Ir laike mane gan ilgai , pati prasiausi jau namo. LU liudininke, kartu buvom tas akimirkas. Aciu miela drauge kad tas akimirkas tu atsiradai salia manes tu.
Atsakyti