Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2013 04 05, 21:42)
žiauriausia ir yra tai,kad medikų klaidos guli po žeme

Taikliai čia...tik vieną mastau, kol nebuvo taip nutikę galvojau: kažkur, kažkam ir džiaugiuos , kad ne man, kad nutiktų numirčiau, neišgyvenčiau. Bet va: vieną dieną man, kaip iš giedro dangaus, ir nenumirisu, gyva...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 04 06, 00:26)
Taikliai čia...tik vieną mastau, kol nebuvo taip nutikę galvojau: kažkur, kažkam ir džiaugiuos , kad ne man, kad nutiktų numirčiau, neišgyvenčiau. Bet va: vieną dieną man, kaip iš giedro dangaus, ir nenumirisu, gyva...

As karta ir pasakiau sau kad as nenoriu kad man taip pat nutiktu , ejau kovojau dantimis , nagais ... bet va ir...
Pati pradzia nestumo pasakytai valdziai man jau buvo priekaistai. Pasakyta vos ne taip eini daraisi aborta ir toliau dirbi nes nera kam dirbt. Ir tai tokia valdzia is MEDICINOS. Kiek asaru kiek nervu, kiek mane stumde , varinejo, bet as ejau savu tikslu kad tik mano vaikiukui butu gerai, kolegos uztodavo. Bet ...
Atsakyti
Apie Antakalni as tik apie patoligini nestumo skyriu nieko gero pasakyt negaliu, visa kita dalis ligonines-super. Ir gimdykla,ir gimdymo bei kiti skyriai tikrai padejo ir mum.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 04 05, 22:34)

O apie Antakalny tiesa pasakius as tik galiu atsiliept tik geru zinokit merginos. Mane prieme gerai, tik daktaras apsalo kai pasakiau kad pati gmdysiu jokio cezario. Ir laike mane gan ilgai , pati prasiausi jau namo. LU liudininke, kartu buvom tas akimirkas. Aciu miela drauge kad tas akimirkas tu atsiradai salia manes tu.

Kiekvienam skirtingai.Man priežiūra po irgi superinė buvo.O tada tik vienos mes supratom viena kitą be žodžių.tada nereikėjo klausti kodėl ilgesingai žiūrim į krintančias snaiges,kodėl verkiam.Tos snaigės mus pasitiko tuščiom rankom...Tauskute,aš tau labai linkiu iš visos širdies,kad greičiau pastotum,kad tavo gyvenime atsirastų daugiau vaivorykštės spalvų 4u.gif

QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 04 06, 09:47)
Apie Antakalni as tik apie patoligini nestumo skyriu nieko gero pasakyt negaliu, visa kita dalis ligonines-super. Ir gimdykla,ir gimdymo bei kiti skyriai tikrai padejo ir mum.

Gaila,kad tie žmonės dirbdami tokį darbą yra tokie abejingi.Žinai,aš tai akušerei ,kuri kaltino tave,kad ,neva,tai tu ją apkrėtei-spjaučiau į veidą
Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 05, 08:26)
Mėnesis vilties, kad kažkas Ten...Amžinybėj augina ir mano Angeliuką...
Jungiuosi ir aš prie jūsų, nes niekas kitas negali suprasti to skausmo, kaip tik tai patyrusios mamos...
Kovo 3 diena buvo pati baisiausia mano gyvenime, kai sužinojau kad išnešiotas ir sveikas mano lėliukas jau miręs...pabudus ryte nebejaučiau judesiukų, su nerimu išvažiavom į ligoninę ir ten pasakė, kad jau nieko padaryti nebegali....Kitą rytą pagimdžiau savo berniuką...didelį ir labai gražų....
Praėjo mėnesis, skausmas ir ilgesys su kiekviena diena atrodo vis didesnis...ir tas klausimas KODĖL????? Daugelio pasakymas "tokia Dievo valia"...Bet kodėl tada Dievas tiek laiko leido džiaugtis, svajoti ir per kelias sekundes viską atėmė....Iš to džiaugsmo liko didžiulis skausmas, o iš svajonių supiltas mažas kapelis ;((
Tokia sumaištis viduj ir nežinau kaip susitaikyti su ta netektim....

console.gif
Užjaučiu,mano mintys buvo tokios pačios,klausimas tas pats... prieš beveik jau 5 metus verysad.gif
Kalbėk čia,rašyk,guoskis,išsikalbėk,bent kažkiek bus lengviau.
Man padėjo šitas skyrelis ir čia esančios tokios pačios mamos group.gif

QUOTE(Laola @ 2013 04 05, 10:06)
Protu sunku suvokti, iš kur mamos pas jus tiek stiprybės.. Man vien tik paskaičius šią temą taip širdį suspaudė,kad galvojau širdis išsprūs iš krūtinės.. Aš irgi turiu mažą vaikutį, ir kartais gerai,kad yra tokių temų, nes jos primena žmogui, kaip reikia branginti kiekvieną dieną, kiekvieną akimirką praleistą su savo artimu ir brangiu žmogumi. O mes gyvenime ieškome vien rūpesčių, kažkur bėgame, skubame, esame nepatenkinti, nelaimingi kažko. Ir  nesuvokiame , kokie iš ties esame be galo laimingi ir reikia branginti tai ką turime, nes tai didžiausias turtas

Teisingai mąstai,kad visos mamos būtų tokios wub.gif

QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 05, 13:14)
Medikai man tesugebėjo pasakyti "kartais taip atsitinka"...

Ir man tą patį sakė... verysad.gif dar pridėjo,kad esi jauna ir turėsi vaikelį doh.gif man tada atrodė kosmosas... o dabar realybė smile.gif

QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 04 05, 13:20)
Girdejau tuos pacius zodzius,gal kartais Vilniaus antakalnyje?

Man antakalnyje ax.gif
Aš ir abi kitas savo dukrytes ten gimdžiau ir tuo džiaugiausi smile.gif
Man ten labai viskas tiko ir patiko
Atsakyti
Angeliuko mamytei console.gif
Vakare parasysiu savo mintis
is kompo,dabar tiek rasiau ir viskas dingo.
Kaip ir zadejau parodau kaip sutvarkem kapeli. http://public.fotki....-47-30-jpg.html
Atsakyti
QUOTE(Largesize @ 2013 04 05, 19:36)

* Jatau, mergyt, tik nepasiduok, rask del ko eiti i prieki...Isaus kazkada sviesesni rytai...Geriausias vaistas yra esant galimybei pradeti planuoti sekanti (nebutinai imtis veiksmu dabar pat, tiesiog planuoti (mintyse) ir tikslingai eiti link to), kuris neatstos netekto, bet privers gyvenima vel nusispalvinti 4u.gif

Gal dar per mažai laiko praėjo, bet bijau apie kažką svajoti, planuoti...bijau net vakare atsigulus pagalvoti apie rytojų, ką veiksiu, kur eisiu, nes atrodo kažkas atsitiks ir sugriaus visus planus...labai norėčiau kito vaikiuko, nes tikiu, kad naujas džiaugsmas padėtų sumažinti tą netekties skausmą ;(( bet tik pradėjus galvoti veju šalin visas mintis, nes bijau....Kaip nugalėti tas visas baimes? sad.gif Patarkit mamytės...
Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 06, 17:48)
bijau apie kažką svajoti, planuoti...bijau net vakare atsigulus pagalvoti apie rytojų,

...natūralu viskas. ... viskas Tau dar labai šviežia, labai aitru.. bus dienų, kai ilgesys atrodys nepakeliamas. Patikėk, bus žiauriai liūdnų akimirkų....

Tik žinok, kad ir dabar Tu esi Mama... tik kitokia... kitokių akių... kitokių minčių... Angelo mama wub.gif verysad.gif

Prieš beveik 7 metus ir aš čia parašiau pirmą įrašą.......
Atsakyti
sveikos,

Naujo angeliuko mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir stiprus apkabinimas.
Stiprybes tau 4u.gif
Laikas aplygins astrius sirdies kampus, bet....sunelis liks tavo sirdy visam.Laikykis 4u.gif 4u.gif

biskis grazi liniuote bigsmile.gif wub.gif

Tanler ir tavo zemiskieji ir dangiski groziai wub.gif Dukriukas jau kokia paaugusi wub.gif

visoms 4u.gif 4u.gif

retai beuzsuku, o kai uzsuku visad perskaitau kaip jus laikotes, pasidziaugiu, paliudziu, permastau viska, prisimenu ta skausma, tuoj ir mums bus 4 metai, vyras net nustero kai pasakiau, kad tiek laiko praejo, o viskas dar taip gyva sirdi....zinoma tas skausmas jau kitoks, bet gyvenimas nebe tas...
Atsakyti
http://www.youtube.c...ayer_detailpage

Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2013 04 07, 19:32)

wub.gif cry.gif
Atsakyti
user posted image

Zvakutes musu angelams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 10 balandžio 2013 - 08:31