Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Ačiū už apkabinimus 4u.gif Šiuo metu turbūt tai geriausias dalykas...buvau savaitgali su draugėm susitikus, nesakė jos man jokių paguodžiančių žodžių, tiesiog stipriai apkabinusios verkė kartu su manim...atrodo tos ašaros niekada nesibaigs, kiekvienas mano rytas prasideda nuo ašarų, išsiverkių palengvėja kažkiek ir pradedu dieną..
Kartoju sau kasdien, kad TĄ dieną ne mano gyvenimas baigėsi, todėl kad ir kaip būtų sunku ir liūdna, man reikia gyventi toliau...

O kaip jūsų vyrai elgėsi po vaikiuko netekties? Man kartais pikta pasidaro, kad jis nerodo jokių emocijų, mes net nekalbam ta tema,elgiasi kaip nieko nebūtų nutikę nors beprotiškai laukė mažiuko sad.gif Bet gal jis taip elgiasi, nes nenori kad aš dar labiau kankinčiausi?
Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 10, 11:52)
Ačiū už apkabinimus  4u.gif  Šiuo metu turbūt tai geriausias dalykas...buvau savaitgali su draugėm susitikus, nesakė jos man jokių paguodžiančių žodžių, tiesiog stipriai apkabinusios verkė kartu su manim...atrodo tos ašaros niekada nesibaigs, kiekvienas mano rytas prasideda nuo ašarų, išsiverkių palengvėja kažkiek ir pradedu dieną..
Kartoju sau kasdien, kad TĄ dieną ne mano gyvenimas baigėsi, todėl kad ir kaip būtų sunku ir liūdna, man reikia gyventi toliau...

O kaip jūsų vyrai elgėsi po vaikiuko netekties? Man kartais pikta pasidaro, kad jis nerodo jokių emocijų, mes net nekalbam ta tema,elgiasi kaip nieko nebūtų nutikę nors beprotiškai laukė mažiuko sad.gif Bet gal jis taip elgiasi, nes nenori kad aš dar labiau kankinčiausi?

Supratingos ir šaunios Tavo draugės.
Vyrai,juk jie nelinkę emocijų rodyti.Maniškis ligoninėj,bet ne prie manęs verkė,palatos kaimynė sakė,kad niekad nematė taip verkiančio vyro verysad.gif O namie nerodė jokių blogų emocijų.Ir tikrai dėl to,kad neskaudint dar labiau.Bet jie pergyvena viduj tikrai labai,labai.

Kumpiene,kaip Tu?
Atsakyti
Mano vyras labai verkė...
Buvo tarpas, kai labai daug apie tai kalbėdavomės, paskui mažiau.

Atsakyti
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 04 10, 11:52)
Ačiū už apkabinimus  4u.gif  Šiuo metu turbūt tai geriausias dalykas...buvau savaitgali su draugėm susitikus, nesakė jos man jokių paguodžiančių žodžių, tiesiog stipriai apkabinusios verkė kartu su manim...atrodo tos ašaros niekada nesibaigs, kiekvienas mano rytas prasideda nuo ašarų, išsiverkių palengvėja kažkiek ir pradedu dieną..

Manasis buvo isvykes Kai netekom suneliu, bet Kai pasakiau telefonu verke tuo momentu daugiau uz mane, man buvo sokas todel tik jam praejus atsilaisvino visi jausmai, Kai manasis grizo persnekejom apie Viska Tuom ir baigesi , daugiau Jo asaru nemaciau, tik pati raudojau daugiau nei metus, kol biski atlego, bet Zinau, kad ir manajam tai nebuvo lengvi Metai.
Atsakyti
Mano vyras verke labai ir mes kalbedavomes , buvo tarpas kad nekalbejom , poto vel kalbejomes ir dabar pasikalbam.
Atsakyti
Maniškis labai verkė kai sužinojom, kai pamatėm ir kai laidojom...ir nuo tada jokių ašarų ir emocijų, užsidarė...
Gal po kurio laiko bus abiem lengviau apie tai kalbėti. Būna kartais kad norisi kažko paklausti, bet tik ašaros pradeda kauptis ir suvokiu kad negalėsiu kalbėti...
Atsakyti
Kadangi mane po visko dar savaite laike renimacijoj ir bande istraukt is giltines nagu, tai as pati tada nemaciau, bet vyras veliau pats pasakojo, kad kai nebuvo su manim renimacijoj, tai namie verke daiktukus sunelio pasiemes, sienom lipo nes jis labai lauke sunaus... kai po 2.5 savaites mane isleido is ligonines as nelabai atsimenu, bet vyras sake kad as visa laika zlumbiau balsu, o as pati nieko neatsimenu, kaip istrinta, po to kai pradejau susivokt ir atsigaudinet, tai pradejom po biskiuka kalbetis, tik labai sunkiai apie tai sekesi kalbetis, dabar apie tai kalbames lengviau, tiksliau apie pacia nelaime jau beveik nekalbam, tik apie sunu pakalbam, taip lyg jis kazkur ir dabar yra ir kalbam taip lyg jis buvo su mumis tiek ir tam kad tuo metu mums su juo butu gera.. kartais abu paasarojam, bet greitai vienas kita nuraminam...
Atsakyti
Laba

Mano buves vyras verke... ar kalnbejom apie tai... net nepamenu zinokit... greiciausiai nelabai...

QUOTE(Lu @ 2013 04 10, 11:06)
Kumpiene,kaip Tu?

Kaip as.... geras klausimas... g.gif gerai... ko gero... siaip jau lyg ir atsigavau... pradedu dziaugtis, kad tas zmogus is mano gyvenimo isejo... TIKRAI dziaugtis... noriu tik vieno, kad nepamirstu savo vaiku... o jau mano nuomone, link to einama... tas labai mane liudina... gaila i vaikus ziureti... nes jie sitoj situacijoj nukentejo labiausia... bet jie stiprus... kaip faina kai vakare susedam moteru ziureti... apsikabinam... ar kai Melda grizta is darzelio prilekia prie brolio apsikabina... nu net sirdi suspaudzia.... labai prisirisusi prie brolio ji...
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2013 04 11, 10:15)
Laba

..
Kaip as.... geras klausimas...  g.gif gerai... ko gero... siaip jau lyg ir atsigavau... pradedu dziaugtis, kad tas zmogus is mano gyvenimo isejo... TIKRAI dziaugtis... noriu tik vieno, kad nepamirstu savo vaiku... o jau mano nuomone, link to einama... tas labai mane liudina... gaila i vaikus ziureti... nes jie sitoj situacijoj nukentejo labiausia... bet jie stiprus... kaip faina kai vakare susedam moteru ziureti... apsikabinam... ar kai Melda grizta is darzelio prilekia prie brolio apsikabina... nu net sirdi suspaudzia.... labai prisirisusi prie brolio ji...

Po zingsni i prieki ir atsigausi visiskai. 4u.gif
O del vaiku,tikrai skaudu be galo. verysad.gif jeigu jis tikrai juos pamirs.
O Melda tavo fainuole wub.gif
Atsakyti
Pamelo FB grpeje imete nuostabia nuoroda i vaizdeli, sedziu ir zliumbiu darbe, susiimt neiseina, turbut man toks laikas, kad atrodo viskas jau gerai, ir tik sast viskas vel slysta is po koju... o maniau kad tokiu bangu jau nebus.. deja

beja Kumpiene, kaip dabar tavo finansiniai reikaliukai, gal kiek pagerejo... sako sie metai moterims turi buti sekmingi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_bern: 11 balandžio 2013 - 11:08
QUOTE(ruta_bern @ 2013 04 11, 11:06)
beja Kumpiene, kaip dabar tavo finansiniai reikaliukai, gal kiek pagerejo... sako sie metai moterims turi buti sekmingi smile.gif

Sitam fronte visai nieko gero... dar ir alimentu skolingas
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2013 04 11, 11:30)
Sitam fronte visai nieko gero... dar ir alimentu skolingas

nu zinai taigi tie pinigai vaikam o ne tau, tai kaip jis taip gali... bet cia toks gyvenimas - kur trumpa, ten truksta...
Atsakyti