Įkraunama...
Įkraunama...

Žiurkės

QUOTE(Balanda @ 2013 05 09, 23:54)
Ne visai tą žodį panaudojau, tiksliau būtų - neprisiriša prie žmogaus. Aš kažkur apie tai skaičiau. Ir mūsų žiurkės, kiek auginom -vienodai bendrauja tiek su šeimos nariais, tiek su svetimais žmonėmis... Neskiria svetimo žmogaus taip, kaip pvz šuo ar katė.  Tai mano atveju tas teiginys kaip ir pasitvirtino, nors tikiu, kad gal būna ir kitaip  g.gif

Paprieštarausiu. Kiek turėjau žiurkių tiek nė viena nesiropštė svetimiems ant rankų, o kai aš narvą atidarau tai abu ropščias ant rankų. Kai gyveno palaidos kambaryje tai atidarius duris puldavo pas mane, o kai atėjau su drauge tai ji ramiai sugebėjo vaikui pampersą pakeist, pamaiti. Užtruko ilgokai, o žiurkės neišlindo iš savo slėptuvių, o aš kai viena ateinu nesugebu be jų nė drabužių iš spintos pasiimti. Vyro jos taip nemyli kaip manęs, nes pas jį atlekia, bet iš paskos nesekioja.
Atsakyti
QUOTE(Brigita0329 @ 2013 05 08, 22:19)
na aišku, narvelį paskolino ir žiurkę įtaisė draugė smile.gif dėkui
ir taip ji iš parduotuvės smile.gif tai neįsivaizduoju kokio amžiaus...

Jei dukrytė jautriai miega, geriau,kad naktį kartu jos nemiegotų vienam kambaryje smile.gif
nes žiurkiukai naktiniai gyvūnai, jiem reik graužt lakstyt ir bliūdus vartyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos ir visi 4u.gif

Įdedu skelbimą, gal ką sudomins

Parduodamas lenkiškas Inter-zoo firmos narvas Chinchilla 80
Išmatavimai 78x47.5x79 cm, cinkuotas, dvi durelės (iš priekio ir iš viršaus). Stovis puikus, naudotas 3 mėnesius
Kaina 100,-lt, miestas - Kaunas

user posted image
Atsakyti
Ornella pargrįžo clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2013 05 26, 12:23)
Ornella pargrįžo  clap.gif  clap.gif  clap.gif

ax.gif

Žiurkių savo neatsisakiau ir neišdalinau biggrin.gif laimingai gyvena mane džiugindamos ir liūdindamos
Ir ne tiek jau daug jų pas mane beliko verysad.gif

Gal kas matė pardavime plikų mergyčių (sfinksių, ne fuzzių)? Jei kur pamatysite - parašykite, noriu dviejų (5-8 savaičių). Miestas nelabai svarbu - parsivešiu iš bet kur biggrin.gif
Atsakyti
daug pamirė? sad.gif
Laikas tam atėjo ar susirgo?
Užjaučiu sad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2013 05 28, 00:26)
daug pamirė? sad.gif
Laikas tam atėjo ar susirgo?
Užjaučiu sad.gif  console.gif

Ačiū už užuojautą.
Amžius + ligos + prasta zooparduotuvinė/daugyklinė genetika
Pas mane juk visada daug pagyvenusių žiurkių: pavyzdžiui šiuo metu dvi merginos 18 mėn ir 8 žiurkės virš 2 metų (iš jų viena po pusantro mėnesio turėtų švęsti 3 metų jubiliejų jei pasiseks dagyventi - prieš porą savaičių jau trečią kartą buvo operuota).
Plus amžina merginų bėda - augliai, o operacijos ir narkozės sveikatos neprideda verysad.gif
Dabar labai gerai pradedu suprasti tuos rusų žiurkininkus, kurie po didelio žiurkių kiekio auginimo išvis jų atsisako arba turi tik 2-4
Atsakyti
Vajej,kaip liūdna sad.gif
gal dėl to labai džiaugiuos, kad berniukus pasiėmiau auginti, su jais augliai kažkaip ne taip draugauja, kaip su mergikėm..
Mano Kęstutis liepą švęst turėtų 2 metukus, tikiuosi,kad sulauks smile.gif Šiaip sveikai atrodo, tik, kad miegalius baisinis...net jau ir paleistas po kambarį didelio noro neturi lakstyti :/
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2013 05 28, 09:37)
Vajej,kaip liūdna sad.gif
gal dėl to labai džiaugiuos, kad berniukus pasiėmiau auginti, su jais augliai kažkaip ne taip draugauja, kaip su mergikėm..

Kai pradėjau savo "žiurkininkystę" aš irgi norėjau auginti berniukus, tik kad mano norimos spalvos/kailiuko berniukas Nagliukyje jau buvo užimtas, taigi pasirinkau merginas. Jei būčiau žinojusi kad su jomis tokia problema gal nebūčiau ėmus g.gif
Mano trys vyriausi berniukai-broliukai jau atšventė 2 metų jubiliejų ir apart nedidelių čiaudulių ar erkučių daugiau jokių problemų su jais neturėjau (tik su mažiausiu dabar truputį vargstam su pododermatitu). Laksto jie pakankamai intensyviai tik nelabai ilgai (apie 20 min) - kol apeina visą merginomis kvepiančią teritoriją biggrin.gif
Nors iš kitos pusės su merginomis daug daug įdomiau biggrin.gif jos neleidžia atsipalaiduoti biggrin.gif

Atsakyti
Grįžtu ir aš į temą, pasipasakot naujienų. Nebėra mano merginos, nusinešė ją smegenų auglys sad.gif jau iš tikro prieš mėnesį su virš.
Jau kaip ir buvau nutarus nebe imt daugiau žiurkių, bet kur tau.. gavau dovanų žiurkiuką. Iš zoo pardės, bet jau toks draugiškas, net keista, pirma kartą matau, kad iš parduotuvės toks draugiškas būtų. Nu viskas aišku, įsimylėjau, niekam negaliu atiduot. Tai nutariau, kad jam vienam liūdna, ir parsinešiau iš tos pačios pardės jo broliuką. Bent jau ten sako, kad visi žiurkiukai iš vieno lizdo, bet man kažkaip nesitiki.. Abu mano bachurai labai skirtingi - vienas grynas standartas, juodai baltas, gan smulkus, o kitas gerokai stambesnis, velvetas, juodas su baltom letenėlėm ir uodegos galiuku. Ar įmanoma, kad jie iš vieno lizdo ? g.gif ryt pasistengsiu pafotkint, pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Shirbake,

Užuojauta dėl merginos verysad.gif
Ir sveikinimai su naujais gyventojais 4u.gif
Kad berniukai iš vieno lizdo tikrai įmanoma - pas žiurkes vienam lizde gali būti jaunikliai ir labai daugelio spalvų, ir skirtingų kailiukų ar ausų, ir dydžio (kartais skiriasi vos ne dvigubai)
Atsakyti
Na tada ramu, bus broliai smile.gif Margutis jau apsipratęs, o velvetą tik šiandien parsivežiau, tai nedrąsus dar. Bet fainuoliai abu, ten pardavėja sakė juos vis paniurko, užtat matyt tokie draugiški smile.gif nors sakė ir nuo "partijos" priklauso, vieni būna iki negalėjimo laukiniai, kiti gan jaukūs.
Atradau, kad man velvetai patinka - toks malonus, minkštutis, niurkyk ir niurkyk wub.gif
Atsakyti