Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 5, Statybos Kaune

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 04, 14:36)
šiaip šildymo projektui jau reikia turėti sienas ir normaliu atveju kiekvienai patalpai nusiveda atskiras kontūras. Gal būt darant visas pertvaras iš gipso ir yra įmanoma kad vienas kontūras eitų per kelias talpas, bet tuomet tvirtinant perimetrinį profilį prie grindų reikia būti susižymėjus vamzdelius, kad į juos nepataikyti. nežinau ar ant šildymo vamzdelių galima mūryti sienas. gal ir galima, bet aš taip nedaryčiau.

jei reikia techninės priežiūros tik dėl formalumo - manau kiekvienas architektas pasiūlys variantą.

Na vat is to ir isplaukia kad pirmiau juogrindes, tada pertvaros (murines) tada visas sildymo vamzdynas..

o mano architektas ir imone kurioje dirbu neturiu, del to ir ieskau, cia juk visada galima paklausti..
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 02 04, 14:08)
Ne, plytelių kokybė buvo per prasta.

aga, net permečiau akim jūsų blog'ą... 4u.gif čia turbūt kad kokybiškas gauti labai jau kokias kalibruotas reik ieškot...

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 04, 14:36)
gerus ir pigius ar tik gerus?  mirksiukas.gif

огласите весь список пожалуста mirksiukas.gif
Atsakyti
AD jau antra diena gilioj nevilty. Visos grazios sendintos plytos neprieinamos. Igeriamumas visu sendintu plytu <14 %. O ne sendintos man negrazios.

Esme ir yra, kiek paaiskejo, kad butent ranku darbo (sendintos) - taip ir gaminamos, kad liktu poros, reviai,t.y. molio tankis gerokai mazesnis nei tikroj taisyklingoj lygioj klinkerinej plytoj. Tad nieko gero.

Reiks rinktis tarp grozio ir kokybes.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 04, 16:05)
Na vat is to ir isplaukia kad pirmiau juogrindes, tada pertvaros (murines) tada visas sildymo vamzdynas..

Taip,pirma pertvaros,elektros instaliacijos isvedziojimas,sienu tinkavimas,o tada sildymo vamzdno dejimas, sia sistema irgi reikia susiprojektuoti,o ne is lempos su viltim kad bus gerai smile.gif zonuoti butina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 04, 18:30)
AD jau antra diena gilioj nevilty. Visos grazios sendintos plytos neprieinamos. Igeriamumas visu sendintu plytu <14 %. O ne sendintos man negrazios.
Nafk
Esme ir yra, kiek paaiskejo, kad butent ranku darbo (sendintos) - taip ir gaminamos, kad liktu poros, reviai,t.y. molio tankis gerokai mazesnis nei tikroj taisyklingoj lygioj klinkerinej plytoj. Tad nieko gero.

Nafik tau tos plytos??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2013 02 04, 18:19)

Papildyta:
Nafik tau tos plytos???  mirksiukas.gif

garaza murinsiu lotuliukas.gif

Kaip Jums sitos?
http://www.olfry.lt/..._...u2_1&id=77#
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 04, 17:30)

jokio kompromiso grožiui smile.gif todėl pas mane plytos su įgeriamumu 80%
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 04, 16:05)

o mano architektas ir imone kurioje dirbu neturiu, del to ir ieskau, cia juk visada galima paklausti..

Kiekviena pertvara kertanti grindu pulistirola yra salcio tiltas. As desiu pulistirola per visa nama ir desiu gipsines pertvaras. Kad po apacia butu istisas pulistirolas. Iskyrus po zidiniu.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 04, 15:05)

nežinau kodėl Jums iš to išplaukia juodgrindės, bet tegu. galima ir taip daryti.
aš jų neįrenginėjau ir nematau prasmės.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 04, 19:41)
garaza murinsiu  lotuliukas.gif

Kaip Jums sitos?
http://www.olfry.lt/..._...u2_1&id=77#

mes tepem tokiu "stebuklu" biggrin.gif :
http://www.soudal.lt...palas-silicoat/
nezinau,kiek padejo plytoms, bet jau kur ant langu uzsitaske doh.gif ir porai metu praejus vis tebegramdau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 04, 20:37)
Kiekviena pertvara kertanti grindu pulistirola yra salcio tiltas.  As desiu pulistirola per visa nama ir desiu gipsines pertvaras. Kad po apacia butu istisas pulistirolas. Iskyrus po zidiniu.

kaminui ta prasme?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 04, 21:41)
kaminui ta prasme?

na taip,pagrinde kaminui,bet pasidariau ir zidiniui..

Tiesa,juodgrindes mano manymu tai tik pinigu taskymas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 04 vasario 2013 - 20:57
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 04, 20:47)
na taip,pagrinde kaminui,bet pasidariau ir zidiniui..

nesuprantu kam pamatas židiniui g.gif ar tu jį mūrinsi gal?
Atsakyti