Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 5, Statybos Kaune

QUOTE(neinzy @ 2013 02 04, 20:41)
mes tepem tokiu "stebuklu"  biggrin.gif :
http://www.soudal.lt...palas-silicoat/
nezinau,kiek padejo plytoms, bet jau kur ant langu uzsitaske  doh.gif ir porai metu praejus vis tebegramdau  doh.gif

kiek gavosi pinigu namukui istepti (medziaga) ?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 04, 21:49)
nesuprantu kam pamatas židiniui  g.gif  ar tu jį mūrinsi gal?

Pilnai gali buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 04, 22:07)
Pilnai gali buti smile.gif O seip tai ir padas pas mane  zemiau pulistirolo. Jei sunkesni zidini darysiu,tai uzmesiu kieto pulistirolo ir viskas.  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 04, 21:05)

o tu nebandei pagalvoti savo sieną atsispausdinti?
ir spalvą ir faktūrą ir įgeriamumą pasirinktum pats
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 04, 21:09)
o tu nebandei pagalvoti savo sieną atsispausdinti?
ir spalvą ir faktūrą ir įgeriamumą pasirinktum pats

kolega, 80 proc igeriamumo su ziburiu nerasi. viskas iki max 20 proc.

kaip Jums fototapetai (geles melynos) ?
http://www.facebook....6...e=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 04 vasario 2013 - 21:15
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 04, 22:05)

zinokit nepamenu- lyg du ar trys dideli kibirai suejo blush2.gif turetu iseiga kazkur rasyti- kieka galima "aptepti" su 1l.. reiktu teirautis pardaveju...
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 02 04, 21:25)
zinokit nepamenu- lyg du ar trys dideli kibirai suejo  blush2.gif  turetu iseiga kazkur rasyti- kieka galima "aptepti" su 1l.. reiktu teirautis pardaveju...

isigyji klinkeri, o turi medini fasada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 04, 21:47)
na taip,pagrinde kaminui,bet pasidariau ir zidiniui..

Tiesa,juodgrindes mano manymu tai tik pinigu taskymas. bigsmile.gif

Nu jo, statybininkai įrenginėti jas nori dažnai įpiršti . Ant juodgrindžių jiems visada patogiau daugelį vidaus darbų atlikti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 04, 22:05)

"Naudojamas ant ne porėtų paviršių", gal ir geras daiktas, bet tai turbūt eis kibirais.
Papildyta:
Nu jo, KJKG kolega laibai kuklus, tai gal 80 proc. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 02 04, 22:33)
Nu jo, statybininkai įrenginėti jas nori dažnai įpiršti . Ant juodgrindžių jiems visada patogiau daugelį vidaus darbų atlikti.  biggrin.gif
Papildyta:

"Naudojamas ant ne porėtų paviršių", gal ir geras daiktas, bet tai turbūt eis kibirais.

Pvz betonuotojam tai aukso puodas tos juodgrindes...Padaro juodgrindes,mazdaug,poto dar antra karta betonuoja,kai pulistirola sudeda. Dvigubas darbas,beveik dvigubi pinigai. As geriau viena storesni sluoksni issibetonuosiu,negu du plonus.....
Tik dar neapsisprendziu ar pasirasyti kad tie su aparatu betonuotu,ar imti skystesni betona,veztis su kriausie g.gif ,skystesnis seip geriau,neporetas kaip kad tas is aparato ( blyn,kaip jis vadinas doh.gif ) tik tiek kad ta is aparato praktiskai idealiai islygina ir uztrina su lekstem.
Atsakyti
As del tu juodgrindziu sutinku su jumis, kai pertvaros gipsines lengvos tai tikrai ju isvengti imanoma, bet kaip cia protingiau pasielgti jeigu nori muriniu??

Tai kita iseitis pasibetonuoti ale mini pamatukus.. bet ar sumoje tada ne tas pats piniginiu atzvilgiu juodgrindes? g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2013 02 04, 18:19)
Taip,pirma pertvaros,elektros instaliacijos isvedziojimas,sienu tinkavimas,o tada sildymo vamzdno dejimas, sia sistema irgi reikia susiprojektuoti,o ne is lempos su viltim kad bus gerai smile.gif zonuoti butina smile.gif
Papildyta:
Nafik tau tos plytos???  mirksiukas.gif

sutinku abiem klausimais!

Kai jau prie to prieisiu tada kreipsiuos i tai kas cia ismano sita sriti..

Dabar man bendrastatybiniai darbai, statybos leidimas galvoje sukasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 04 vasario 2013 - 22:22
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 04, 22:21)
As del tu juodgrindziu sutinku su jumis, kai pertvaros gipsines lengvos tai tikrai ju isvengti imanoma, bet kaip cia protingiau pasielgti jeigu nori muriniu??

Tai kita iseitis pasibetonuoti ale mini pamatukus.. bet ar sumoje tada ne tas pats piniginiu atzvilgiu juodgrindes?  g.gif  g.gif
Papildyta:
sutinku abiem klausimais!

Kai jau prie to prieisiu tada kreipsiuos i tai kas cia ismano sita sriti..

Dabar man bendrastatybiniai darbai, statybos leidimas galvoje sukasi..

ale mini pamatukai turi gautis gerokai pigiau. vien betono kubatūra kiek skirsis + kvadrato kaina už betonavimo darbus, nebešnekant apie tai, kad tuos pamatukus yra daug lengviau apšiltint. jeigu norite, tie kurie darys pamatus, išlies Jums ir tuos pamatukus ir dar išgręš ir polius, jei jų reiks.

o jei sienos bus lengvos - praarmuokite šildomų grindų sluoksnyje vietas po siena ir nereiks jokio pamatuko. Galite tose vietose tankesni EPS ar XPS pakloti po apačia.
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 04, 21:28)
isigyji klinkeri, o turi medini fasada  schmoll.gif

nežinau, pas mane to klinkerio ne prūdai - kokie 70-80m2, tai impregnato sunaudojo kokius 4-5 kibirus po 5ltr
bet pas mane naudojo kažkokį kitokį, vandens pagrindu. galėsiu paieškoti, gal dar rasiu besimėtantį kibirą - parašysiu jei įdomu
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 04, 22:35)

nežinau, pas mane to klinkerio ne prūdai - kokie 70-80m2, tai impregnato sunaudojo kokius 4-5 kibirus po 5ltr
bet pas mane naudojo kažkokį kitokį, vandens pagrindu. galėsiu paieškoti, gal dar rasiu besimėtantį kibirą - parašysiu jei įdomu

o geras, tai cia jie pasisiule is karto impregnuoti ar klinkeriui tai privalu? ko tada perezyvat del igeriamumo..? idomu.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 04, 22:51)
o geras, tai cia jie pasisiule is karto impregnuoti ar klinkeriui tai privalu? ko tada perezyvat del igeriamumo..? idomu.

issirinkau impregnuota gamykliskai klinkeri: http://www.sskspektr...es/2007_enl.jpg

Na bet reikia ziureti gyvai...
Atsakyti