Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - V tema

REUMATOIDINIS ATRITAS
user posted image

Čia renkasi sergantys Reumatoidiniu (ir ne tik smile.gif ) artritu smile.gif
Mankšta sergant sąnarių ligomis
Natūralus gydymas,parafinas,mankšta
Atsakyti
Aciu Maqnifique uz patarimus
Atsakyti
Labas mergučės 4u.gif Kaip gyvenat ax.gif g.gif

Niu fainus mamučisu turim. thumbup.gif

Tai va aš gyvenu gerai.Tik persidirbau truputi. doh.gif :lotuliukas:Ir kaip tom moteriškėm nepersidirbt.man neišeina.
Vienu žodžiu, perkraustinėjam sūnų į sostine. Aišku nieko fiziškai labai nedirbau, ale tai plyteles panešiojau, tai šeip padėjau, paglaisčiau...O ir išteist koju nebuvo kur. kol nesusitvarkėm .... dar sumislyjau, kad reik perdažyti senaji rašoma stalą. Padariau,gavosi super. tongue.gif Bet rankos ištino ,kaip kaladės...neveiksnios tapo doh.gif vienu žodžiu dažiau po 6 val per diena, gaunasi beveik darbo diena. Nu ir paaskui 2 dienas paslika lovoj gulėjau, nes fiziškai iš nuovargio pakilt negalėjau......... siūbavau,kaip smilga vėjyje.
Dabar viskas ok. rankytės praėjo, jaučiuosi gerai. Tik dar kažkaip grandioziniu darbų nesiimu................ bet šiaip tai man įdomu.Juk aš tipo sveika, ir darbinga.Darbingumas mano 90...........tai ko aš padirbt nieko negaliu. Juokingiausia,kai tos rankos ištino, tai nelabai arbatos išgersi, puoduko nulaikyt neina. O faktiškai tai aš turiu dirbt po 8 val kazdien, o ne savaite, keik man užtruko tas stalo dažymas. Ir aš dažiau tik, nesitampiau, perkelt pakelt, man vaikai padėjo. g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš tai sugebėjau prasirgt gripu pandeminiu doh.gif Vakar tik iš ligoninės išsiprašiau..Nuo penktadienio gulėjau,bet dabar galvoju,kad gal dar reikėjo pagulėt...liko galvos skausmai žiaurūs neapraeinantys verysad.gif o kol kas stebiu sąnarius ar netins nieks,skaudėt nepradės...
Siaubingai gavau velnių,kad sirgdama lėtinėmis širdies ir sąnarių ligomis nesiskiepiju gripu,pasirodo ir nuo encefalito ir nuo gripo galiu skiepytis gerdama prednizoloną sėkmingai,bet vis tiek manęs skiepai nuo gripo negundo..Nuo encefalito tai būtinai pradėsiu skiepytis kai tik pasveiksiu nuo gripo pilnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 06 vasario 2013 - 21:27
QUOTE(Magnifique @ 2013 02 06, 21:26)
nuo encefalito ir nuo gripo galiu skiepytis gerdama prednizoloną sėkmingai

O aš visą sirgimo laiką nesiskiepiju nuo nieko, nes tai gėriau medrolį, sulfasalaziną, tai metotreksatą, tai leido Remicade - ir taip jau 8 metus nesiskiepijau nei nuo erkių, nei nuo gripo.
O dabar laukiuosi, negeriu JOKIŲ vaistų, bet skausmus užtai kenčiu. Dar kol kas galiu kęsti. Teigiama, kad pilvelyje augantis vaikelis išskiria natūralų medrolį, ypač, jei - mergaitė smile.gif
Sorry, kad rašau pas Jus, bet bechterevo (ankilozuojančio spondilito) tema labai neaktyvi blush2.gif O ligos panašios 4u.gif
Atsakyti
Magnifique,o man gydytojai sake,kad turiu saugotis,jog nesusirgciau infekcinemis ligomis,kaip gripu,nes gali reumatas labai paumeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 02 05, 19:51)
REUMATOIDINIS ATRITAS
user posted image

och bliamba, koks paveikslelis.. kaip tik mano ligos pozymiai.. patys baisiausi..

O kodel jus skiepijates? Bene nezinote, kad labai retai atspeja, koks gripo virusas sukels susirgimus? Arba kad vienu metu ne vienas virusas siaucia? Arba kad skiepai irgi turi neigiamos itakos imunitetui?
Stengiuosi isvengti visu neprivalomu siepu - ir pati ir vaiku be eikalo neskiepiju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 12 vasario 2013 - 16:45
QUOTE(kice @ 2013 02 12, 16:40)
och bliamba, koks paveikslelis.. kaip tik mano ligos pozymiai.. patys baisiausi..

O kodel jus skiepijates? Bene nezinote, kad labai retai atspeja, koks gripo virusas sukels susirgimus? Arba kad vienu metu ne vienas virusas siaucia? Arba kad skiepai irgi turi neigiamos itakos imunitetui?
  Stengiuosi isvengti visu neprivalomu siepu - ir pati ir vaiku be eikalo neskiepiju..

kur Jus radot,kad as pasakiau,kad skiepijuosi nuo gripo?As rasiau,kad infektologai,kai gulejau infekcinej ligoninej pasake,kad skiepyciausi,nes esu rizikos grupej ir gali blogai baigtis.O skiepai sake,kad kiekvienais metais sudetis ju siek tiek pakeiciama pagal tai,kaip pasikeite pandeminio gripo formule,bet abejoju,kad skiepysiuos,nors siaip as uz skiepijima,aisku su protu,bet nuo encefalito butinai skiepysiuos,tik reik pabaigt kosuli issigydyt pilnai,nes jau man uztenka erkiniu "malonumu"... Tiesa,kas diena po naujiena.Vakar padarius echo paaiskejo,kad turiu nemaza cista kiausideje,del kurios skauda sona ir teplioja nelaiku...kol kas hormoninis gydymas Duphastonu si cikla,kad bus,jei nepades jis-net galvot nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 02 12, 18:40)
Tiesa,kas diena po naujiena.Vakar padarius echo paaiskejo,kad turiu nemaza cista kiausideje,del kurios skauda sona ir teplioja nelaiku...kol kas hormoninis gydymas Duphastonu si cikla,kad bus,jei nepades jis-net galvot nenoriu...

Aš cistą išsigydžiau gerdama gynacoheel lašiukus, wellwoman vitaminus, medetkų arbatą ir prefemin 4u.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eco woman @ 2013 02 13, 21:19)
Aš cistą išsigydžiau gerdama gynacoheel lašiukus, wellwoman vitaminus, medetkų arbatą ir prefemin  4u.gif Sėkmės  smile.gif

O kokio dydžio buvo jusu cista?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 02 13, 21:34)
O kokio dydžio buvo jusu cista?

Didoka didoka buvo 4u.gif
Prefemin - tai augalinis duphastonas mirksiukas.gif O visi kiti išvardinti mano dalykai nuo moteriškų susirgimų irgi labai labai mirksiukas.gif Taip pat kankinausi su acikliniais kraujavimais 4u.gif
Galiu rekomenduoti kaunietėms gerą akių gydytoją nusimanantį reumatologinėse ligose - Barzdžiukas - dirba KMUK
Atsakyti
QUOTE(Eco woman @ 2013 02 15, 18:22)
Didoka didoka buvo  4u.gif
Prefemin - tai augalinis duphastonas  mirksiukas.gif  O visi kiti išvardinti mano dalykai nuo moteriškų susirgimų irgi labai labai  mirksiukas.gif  Taip pat kankinausi su acikliniais kraujavimais  4u.gif 
Galiu rekomenduoti kaunietėms gerą akių gydytoją nusimanantį reumatologinėse ligose - Barzdžiukas - dirba KMUK

Didoka matot,sąlyginis labai dydis.Vieniem 2*3cm labai didelė,kitiem didoka 10*10cm...
Maniškė 5*3.8cm.Sakė,kad tokia vidutinio dydžio,bet į didesnę pusę,ypač turint omeny mano amžių.Žiūrėsiu kol kas kas gausis po šio ciklo su duphastonu...einu pas gydytoją 28d.
Atsakyti