Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - V tema

QUOTE(Magnifique @ 2013 02 15, 20:35)
Didoka matot,sąlyginis labai dydis.Vieniem 2*3cm labai didelė,kitiem didoka 10*10cm...
Maniškė 5*3.8cm.Sakė,kad tokia vidutinio dydžio,bet į didesnę pusę,ypač turint omeny mano amžių.Žiūrėsiu kol kas kas gausis po šio ciklo su duphastonu...einu pas gydytoją 28d.

Maniškė, berods, analogiška buvo. Daktarė sakė, kad didelė 4u.gif
Tikėkimės, kad ir Tau ji pradings. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu kaip gyvenat mergytės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš laikaus gerai, lakstau kaip bitė, paskaudena visus galus, be šia savaite be nuskausminamųju išsiverčiau. skaitau gerai. ax.gif dabar pasiėnriau į dekupaža blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu. Jau trys metus turiu RA. Geriu visus tuos metus tik sulfazalina, bet pagerejimo jokio verysad.gif . kitu vaistu niekas neskiria, kartais apima toks beviltiskumo jausmas, kad geriu vaistus o pagerejimo nera. gal yra cia klaipedieciu, kurios pasidalintu informacija pas kokius gydytojus lankosi, buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
nu jo , laikyt ant neveikiančiu vaistu 3 metus................mmmmmmmmmmmmmmmmm. jo.nekas.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2013 02 19, 16:30)
Sveikos, prisijungsiu ir  as prie jusu. Jau trys metus turiu RA. Geriu visus tuos metus tik sulfazalina, bet pagerejimo jokio  verysad.gif . kitu vaistu niekas neskiria, kartais apima toks beviltiskumo jausmas, kad geriu vaistus o pagerejimo nera. gal yra cia klaipedieciu, kurios pasidalintu informacija pas kokius gydytojus lankosi, buciau labai dekinga. 4u.gif

O medrolio ir nesteroidinių priešuždegiminių negeri? Neskiria metotreksato, biologinės terapijos? 4u.gif
Atsakyti
palei mane seniai sulfazaminas turėjo būti pakeistas kitu vaistu....nebent tyrimai kraujo susitvarkė ji geriant o skausmai liko.
tuo atveju skaitoma kad vaistas veikia.
o o skauda tai tipo taip turi būti.

nu mano kraujas idealus o kai užeina tinimo ir skausmo priepuoliai tai oi oi.
kiek kartu per juos kraują pridavinėjau - geras. daktarė sakė, kad liga patiliukais visteik dirba, tipo negali visai jau neskaudėt.
Atsakyti
QUOTE(Eco woman @ 2013 02 21, 12:57)
O medrolio ir nesteroidinių priešuždegiminių negeri?  Neskiria metotreksato, biologinės terapijos?  4u.gif

Is nesteroidiniu geriu Movali, bet man vistiek skauda nors ir isgeriu. doh.gif o daugiau jokiu kitu neskyre.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2013 02 22, 12:33)
Is nesteroidiniu geriu Movali, bet man  vistiek skauda nors ir isgeriu. doh.gif  o daugiau jokiu kitu neskyre.

O nuo skaumo ką geri.šitas kaip aš suprantu tinima nuima.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 02 22, 12:21)

sveika, as daznai uzeinu i jusu temute, maloniai kalbates ir siaip fainuoles esate 4u.gif
uzeinu, nes mano ligai pasireiskai sanariu skausmai, tai man Magnifija pasake geriausiu vaistuku pavadinima, tai visada turiu po ranka,
as tik nesupratau del darbingumo? tai nejau pagal medikus esate sveika?
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 02 22, 11:21)

Movalis ir yra nuo sakausmo mirksiukas.gif nuo tinimų jis nelabai,tikimus prednizolonas ir medrolis geriausiai nuima.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2013 02 22, 11:51)
sveika, as daznai uzeinu i jusu temute, maloniai kalbates ir siaip fainuoles esate 4u.gif
uzeinu, nes mano ligai pasireiskai sanariu skausmai, tai man Magnifija pasake geriausiu vaistuku pavadinima, tai visada turiu po ranka,
as tik nesupratau del darbingumo? tai nejau pagal medikus esate sveika?

Nebūtinai sveika.Esmė,kad jei funkcijos nepakankamumo beveik nėra,rentgenologinių pakitimų taip pat ir aktyvumas išraše 1 laipsnio,operacijos nedarytos-kažko tikėtis iš dabartinės sistemos nelabai išeina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 02 22, 13:01)
Movalis ir yra nuo sakausmo mirksiukas.gif  nuo tinimų jis nelabai,tikimus prednizolonas ir medrolis geriausiai nuima.
Papildyta:

Nebūtinai sveika.Esmė,kad jei funkcijos nepakankamumo beveik nėra,rentgenologinių pakitimų taip pat ir aktyvumas išraše 1 laipsnio,operacijos nedarytos-kažko tikėtis iš dabartinės sistemos nelabai išeina... unsure.gif

supratau,
esi saunuole, as visada dziaugiuosi uz tave-mokaisi, eini i prieki ir esi optimiste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 02 22, 12:21)

Movalis nuo uzdegimo ir nuo skausmo, bet jau kai skauda niekas nepadeda verysad.gif
Atsakyti