QUOTE(Eco woman @ 2013 02 22, 19:50)
Ar kam nors tinsta ir skauda blauzdos? Man pirmiausiai eilinį kartą ištino kelių sąnariai siaubingai, o dabar dar plius ir blauzdos, o jose tokie skausmingi guzai atsirado

Kelių sąnariai jau seniai man pažeisti ir ne pirmąkart toks saktyvėjęs uždegimas, bet su blauzdų raumenimis pirmąkart tokia problema, net paeiti negaliu kaip skauda, atsistoti ir atsisėsti labai sunku

Nežinau, ką daryti, nes vaistų praktiškai negaliu jokių, nes esu

Nebent medrolį leido gerti, bet aš bijau ir jo
O kaip Jums su žandikauliais? Man žiauriai skauda išsižiojant ir kramtant. Žandikaulių chirurgas darė KT ir rado abiejų žandikaulių osteoartritą, jis teigia, kad tai nuo pagrindinės ligos...
labukas
Laikykis
taip žandikaulisu man irgi skauda. aišku kartais. pirmus eklis sykisu buvo taip,kad nesupratau o paskui daėjo,kad jei bendras labai didelis pablogėjimas tai man tie žandikauiiai skauda. taip valgyt negaliu tada.( gaila svoris į tai nereguoja) o dabar ,kad ir neskauda tai žiovaut jei išsižioji daug, tai skausminga.
Na guziukai būna, prie RA skaičiau, bet isivaizdavau,kad jei buna kažkur sanario teritorijoje..
o blauzdoej esu turjusi guzus, juos išnmasažuot reikai, kai masažuoji labai skaude, bet paskui praeina,. man daktaras sakė,kad jei nuo stubure užspaustu nervu. kažkaip kraujotaka sutrinka.
Na
Magnifique mane pataisė. susimakalavau vvaistu pavadinimuose
Aš nuo ligos pradžios gavau gert medroli- jis nuima tinima irsustingima. kai turimai kraujo pasitaisė ji nuiėmė. dar gėriau nuo skausmo celebreks. pradžioj 200 dabar 100. šita reguliuojuosi palei poreiki. būdavo dienu kai gerdavau iš kart 3 po 200 ir taip 2 kart dienoj. o dabar kartais be nuskausminamųju gyvenu, kartais šimtine išgeriu o kartais ir 2 po šimta.
na ir nuo uždegimo pradžioj rašė celebreks. paskui medroli o dabar arava. bet sergu aš tik 2,5 metu. o jau treti vaistai. užtat nesuprantu,kaip galima gert 3 metus tuos pačius, jei jei neveikai.
na o darbingumas mano 90.........
juokingiausia kad pernai bandžiau dirbt. nuo pervargimo nulaužiau mašinos duris.(ivažiavau neuždarytom i garaža, labai jau prigult greičiau norėjosi) tai mano darbo karjera vyras uždraudė.
Aišku,jei būčiua dirbusi,tai ko gero kas savaite bileteni tektu imt.......... ir per metus iki operaciju davažiavusi būčiau. tai va kaip Magnifique sakė,taip ir yra
juokingiausi,kad mums su mūsu liga dauugeliui reik keist specelybes. lengvinti darba,ar trumpint laiką tada padirbtumėm. bet jei neturi popieriuko tokiu salygu irgi nebus.....taip kad pasaka be galo/. arba uždaras ratas. normaliai išeit dirbt negaliu, nes i mane žiūri,kaip i sveiak ir siūlo tai ko aš fiziškai negaliu daryt. persikvalifikuot negaliu, nes reikia mokėt. už ka mokėsi, jei negaliu užsidirbti. Nemokamos programos man netaikamos, nes juk sveika esu. o ir persikvalifikavusi ,be popierėlio nelabai kam būsiu erikalinga, nes garantuotai teks imt biletenius...........
ai ensigilinam
man ir taip namie veiklos sočiai, turiu globoj 2 diedukus, ir namie liko dukros, sūnus jau studentas. taip kad veiklos sočiai.... namai, tvarkymasis, pietūs sprortininkėm, varžybos, vežiojimas diukros i sostine, ai remonta namie darom,. dar savaitgaliais studento laukiu........... lydžiu mergaites i varžybas, vežioju diedukus po daktarsu. kad tik negripuotų nieks ir bsu gerai.
ai dar hobi turiu............ jei lieka sveikatso tai padekupažinu