Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - V tema

QUOTE(rimulėėė @ 2013 10 24, 12:21)
mikoplazmos ir chlamidijos tai tokie brudukai,kurie mėgsta organizme karaliaut ir iššauk visokius negrumus, tokius kaip sanariu skausmai, uždegimai. mano vina pažystama turėjo mikoplazmu iššaukta artrita. tai pagijo per pumeti ...... ax.gif

Chlamidijas tai veneriniam daro, o mikoplazmas ?Mikoplazmas is ko nustato , kraujo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuke05: 24 spalio 2013 - 14:34
QUOTE(liutuke05 @ 2013 10 24, 15:33)
Chlamidijas tai veneriniam daro, o mikoplazmas ?Mikoplazmas is ko nustato , kraujo ?

Iš tepinėlio sakė gydytoja ir reikia mm kad nebūtų ax.gif . Nežinau ar tokias veneriniam daro, manau būtų siuntus ten, sakė Vilniui tinka tik vienoj klinikoj padaryti tyrimai (Endemiko skaitomi netikslūs) ax.gif .
Atsakyti
Aš dariaus Santariškių dermatovenerologijos centre. Ima tepinėlius iš šlaplės, gimdos kaklelio ir makšties. Tiria dėl chlamidijų, ureplazmų, mikoplazmų ir "n" visų kitų gėrių: gonorėjų, visokiausių -kokų, grybų, leukocitų ir t.t. Važiavau su siuntimu iš šeimos gyd.
Atsakyti
QUOTE(liutuke05 @ 2013 10 23, 19:49)
endomerioze gali sukelt baisius skausmus, bjaurastis tikra sad.gif

man dare laparoskopija neseniai, irgi rado endometrioze 4 stadijos. Bet pas mane nebuvo pozymiu.
sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 10 24, 21:23)
man dare laparoskopija neseniai, irgi rado endometrioze 4 stadijos. Bet pas mane nebuvo pozymiu.
sveikos 4u.gif

Kiek laiko ligoninėj? Nes aš ryt einu dėl darbo kalbėti ir nežinau per kiek laiko atsigausiu, bet 31d. išsioperavus 4d. planuoju darban eit, darbas pusiau fizinis, kilnot daug nereik, bet pavaikščiot ir pan. teks. Gydytojas sakė,kad numatyt negali kas kaip kada.Aš jaučiu,kad namo vakare 31d. nes 1d. išrašymai kažin ar vyksta, nesvarbu,kad medikų būna vietoj darbo... g.gif
Atsakyti
Labas:)
Dar kelias savaites gersiu Medroli, nes nauju vaistu neisrase - nusprende dar persviest klubus (nes skundziausi pasikartojanciais skausmais) ir dar kazkoki papildoma kraujo tyrima (lyg spirulina, bet gal ir maisau). Atsakymai tik po 2 savaiciu, tad teks laukti...O israsyt Metotrexata zadejo, atseit jis vienintelis gydo RA. Ar visoms si vaista pradzioje israse? ir kokiomis dozemis? Pasidalinkite - kaip jautetes, ar toleravote vaistus?
QUOTE(Magnifique @ 2013 10 24, 23:38)
Kiek laiko ligoninėj?

As turejau laporoskopine operacija pries 4 metus, nes labai ilgai gandru laukem, gydemes, niekas nepadejo... Tada loporoskopines operacijos metu apvale gimda nuo endometriozes zidiniu (pradine stadija buvo), "prapute' kiausintakius ir laimingai pastojau po pusmecio. Ligonineje laike 3 dienas, o skaudejo smarkiai tai kokia savaite - vaiksciojau susirietus kaip senuciuke. Taip kad kilnoti po triju dienu labai abejoju ar galesi, nes net judejimas bus skausmingas. Bet viskas gyvenime yra individualu. Linkiu sekmingos operacijos ir greito pasveikimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L.O.L.A @ 2013 10 25, 00:01)
Dar kelias savaites gersiu Medroli, nes nauju vaistu neisrase - nusprende dar persviest klubus (nes skundziausi pasikartojanciais skausmais) ir dar kazkoki papildoma kraujo tyrima (lyg spirulina, bet gal ir maisau). Atsakymai tik po 2 savaiciu, tad teks laukti...O israsyt Metotrexata zadejo, atseit jis vienintelis gydo RA. Ar visoms si vaista pradzioje israse? ir kokiomis dozemis? Pasidalinkite - kaip jautetes, ar toleravote vaistus?

metus ji geriau,jokio pagerejimo nepajutau.nulis reakcijos.viska ir toliau labai skaudejo.tai teko nutraukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L.O.L.A @ 2013 10 25, 00:01)

As turejau laporoskopine operacija pries 4 metus, nes labai ilgai gandru laukem, gydemes, niekas nepadejo... Tada loporoskopines operacijos metu apvale gimda nuo endometriozes zidiniu (pradine stadija buvo), "prapute' kiausintakius ir laimingai pastojau po pusmecio. Ligonineje laike 3 dienas, o skaudejo smarkiai tai kokia savaite - vaiksciojau susirietus kaip senuciuke. Taip kad kilnoti po triju dienu labai abejoju ar galesi, nes net judejimas bus skausmingas. Bet viskas gyvenime yra individualu. Linkiu sekmingos operacijos ir greito pasveikimo smile.gif

g.gif unsure.gif *****, reiks ryt pasakyt, nes ryt varau, reik sutartį darbo pasirašyt, pasakysiu kokia situacija,gal nuo gruodžio dirbt pradėčiau, aišku finansine prasme geriau dabar, bet bijau,kad kas blogo nenutiktų. Man ten neturėtų kažko tokio tokio daryt (aišku priklauso nuo to, ką ras), bet išdalins sąaugas apžiūrės viską, ir pabaigoj vaistų tokių į pilvą prileis 1,5l. tai jau iš draugės nestuke.gif džinsus pasiemiau, nes sakė šiaip išpūstas pilvas bus, o su 1,5l. skysčių dar doh.gif Jaučiu,kad gerą sav. vaikščiosiu kaip 6-7 nestuke.gif mėn. lotuliukas.gif Nukris fakultete chebra, gerai,kad po to 4d. nereiks į paskaitas, o tai klausimas ką pagalvotų- nebuvo manęs 1d.- grįžtu nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 24 spalio 2013 - 23:34
QUOTE(maža mazgė @ 2013 10 24, 15:54)
Aš dariaus Santariškių dermatovenerologijos centre. Ima tepinėlius iš šlaplės, gimdos kaklelio ir makšties. Tiria dėl chlamidijų, ureplazmų, mikoplazmų ir "n" visų kitų gėrių: gonorėjų, visokiausių -kokų, grybų, leukocitų ir t.t. Važiavau su siuntimu iš šeimos gyd.

o is slaples kai eme tepineli ar skaudejo po to slapinantis, nes man kazkada yra dare , tai gal keturias paras per sukastus dantis, su asarom akyse slapinausi, nz ar tik man taip ar cia visom taip buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke05 @ 2013 10 25, 09:25)
o is slaples kai eme tepineli ar skaudejo po to slapinantis, nes man kazkada yra dare , tai gal keturias paras per sukastus dantis, su asarom akyse slapinausi, nz ar tik man taip ar cia visom taip buna? g.gif

Paėmimas nemalonus, bet po to neskaudėjo schmoll.gif
Man skaudėjo labai po CP, kai kateterį išrovė. Matomai atsargiai paima, kad nėra liekamųjų reiškinių...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 10 24, 22:38)
Kiek laiko ligoninėj? Nes aš ryt einu dėl darbo kalbėti ir nežinau per kiek laiko atsigausiu, bet 31d. išsioperavus 4d. planuoju darban eit, darbas pusiau fizinis, kilnot daug nereik, bet pavaikščiot ir pan. teks. Gydytojas sakė,kad numatyt negali kas kaip kada.Aš jaučiu,kad namo vakare 31d. nes 1d. išrašymai kažin ar vyksta, nesvarbu,kad medikų būna vietoj darbo... g.gif

pardon, isiskisiu. mane po laparaskopijos paleido trecia diena. antra diena dar vaiksciojau su kateteriu ir maiseliu i kuri tekejo kraujas. trecia diena iseme siulus ir paleido namo. ejau iki masinos sunkiai. namie tik gulejau. susilenkt neidavo. dar po duju baisingai skaudejo nugara , pecius, ikvept sunku buvo, ir tas neleido isitiest. tai isitiesiau pilnai tik po kokiu 5 dienu. visiskai atsigavau ir ejau i darba po 2 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 10 25, 11:13)
pardon, isiskisiu. mane po laparaskopijos paleido trecia diena. antra diena dar vaiksciojau su kateteriu ir maiseliu i kuri tekejo kraujas. trecia diena iseme siulus ir paleido namo. ejau iki masinos sunkiai. namie tik gulejau. susilenkt neidavo. dar po duju baisingai skaudejo nugara , pecius, ikvept sunku buvo, ir tas neleido isitiest. tai isitiesiau pilnai tik po kokiu 5 dienu. visiskai atsigavau ir ejau i darba po 2 savaiciu.

mano planuose sveikimas greitesnis nusimato. Lapkricio 6d.man i darba,tai jau nori nenori turesiu but kaip ridikiukas sveika,ar bent daugmaz sveika... Pas mane drenu nebus, nes pilvas bus prileistas 1,5l.vaistu, tai zodz.stiprinuosi kol kas,sportuoju, vitaminai, stengiuos pamiegot bent 4-5val.per nakti ir tiek smile.gif
Atsakyti