Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

kazkam maziau,kazkam daugiau pasiseke...rezervavau buta 2005m ir su pavydu ziuriu kaip draugai jau pora metu gyvena butuose,kuriuos pirko be jokio laukimo rolleyes.gif

O gipso kartono sienos plonytes,net linguoja..meistriukas sake is abieju pusiu dar reikes apkalt g.gif Dar kvadratura reiks persimatuot..nes kam moket daugiau,nei pagal sutarti ..mazesnis plotas ax.gif
Atsakyti
Na merginos ir prigasdinot blink.gif ,
as dar savo butuko taip ir nemacius, kai nuvaziavom pries pora savaiciu sestadieni, tai musu neileido smile.gif, bet dabar baisu ir ziuret unsure.gif .Na bet kaip nors, nera padeties be iseities smile.gif .
Klausykit,as cia biski ne i tema, bet gal kuri domejotes itempiamom lubom? Kai prisiskaiciau internete tai atrodo kad ten super geris smile.gif , bet kaip ten is tikro....gal kam teko susidurt... ?ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauracka @ 2008 06 25, 14:42)
kazkam maziau,kazkam daugiau pasiseke...rezervavau buta 2005m ir su pavydu ziuriu kaip draugai jau pora metu gyvena butuose,kuriuos pirko be jokio laukimo rolleyes.gif

O gipso kartono sienos plonytes,net linguoja..meistriukas sake is abieju pusiu dar reikes apkalt g.gif  Dar kvadratura reiks persimatuot..nes kam moket daugiau,nei pagal sutarti ..mazesnis plotas ax.gif

Nu mes likimo draugės tada. Kartais labai gailiuosi,kad neatsisakėm šio buto kai gavome pirmąjį laišką apie statybų atidėjimą. Na bet ką padarysi. tikiuosi ,kad rudenio pabaigoj jau gyvensim savo namučiuose.

Man tik klausimėlsi kaip jusm su parkavimu buvo? Ar jūs rezervavote kartu su butu.
O kas liečia gipso kartomo sienas, pas mus ne tokios jau ir plonytės atrodo g.gif

QUOTE(aguoneleee @ 2008 06 25, 15:37)
as dar savo butuko taip ir nemacius, kai nuvaziavom pries pora savaiciu sestadieni, tai musu neileido smile.gif, bet dabar baisu ir ziuret unsure.gif .Na bet kaip nors, nera padeties be iseities smile.gif .
Klausykit,as cia biski ne  i tema, bet gal kuri domejotes itempiamom lubom? Kai prisiskaiciau internete tai atrodo kad ten super geris smile.gif , bet kaip ten is tikro....gal kam teko susidurt... ?ax.gif

Pirmą kartą girdžiu apie tokais lubas, kas čia per daiktas, reikės pasidomėti.
Atsakyti
QUOTE(aguoneleee @ 2008 06 25, 14:37)
Klausykit,as cia biski ne  i tema, bet gal kuri domejotes itempiamom lubom? Kai prisiskaiciau internete tai atrodo kad ten super geris smile.gif , bet kaip ten is tikro....gal kam teko susidurt... ?ax.gif

brangios..........architekte sake nesidet blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(anytė @ 2008 06 25, 14:51)
Nu mes likimo draugės tada. Kartais labai gailiuosi,kad neatsisakėm šio buto kai gavome pirmąjį laišką apie statybų atidėjimą. Na bet ką padarysi. tikiuosi ,kad rudenio pabaigoj jau gyvensim savo namučiuose.

Man tik klausimėlsi kaip jusm su parkavimu buvo? Ar jūs rezervavote kartu su butu.
O kas liečia gipso kartomo sienas, pas mus ne tokios jau ir plonytės atrodo g.gif 
Pirmą kartą girdžiu apie tokais lubas, kas čia per daiktas, reikės pasidomėti.

As pirkau uz 69.000,nes 35.000 pagailejau 2005metais doh.gif
O siena tikrai atrodo tvirta,bet per viduri svyruoja........plona plokste ax.gif
Atsakyti
o tai kad daline apdaila priimti reikia gi kadastriniu matavimu? nes pas mane lyg ir nepadaryta, tai niekas ivertinimo nedaro. o be ivertinimo nera apie ka su banku shneketis. kaip jums?
Atsakyti
Parkavimas buvo įskaičiuotas į buto kainą,ir man dar pasiūlė,jei noriu pati išsirinkti vietą,tai kelis tūkstantukus dar reiktų pamokėti,o jei ne,tai jie pagal save paskirs.

Tai dalinę apdailą priimi paprastai,nueini su atstovu ir tikrini ar viskas padaryta.Aš aną savaitę su vertintoju ėjau,tai vaizdingai pasakojau apie sodą ir visa kitą,nes nufokino,tai plikas sienas ir varvantį požeminį garažą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauracka @ 2008 06 25, 19:27)
As pirkau uz 69.000,nes 35.000 pagailejau 2005metais  doh.gif     
O siena tikrai atrodo tvirta,bet per viduri svyruoja........plona plokste  ax.gif

Tai jūsų panaši situacija kaip pas mus, šokiruoti buvome, kai atėjome ir ramiai pasakė,kad į sutartį įtraukta parkavimo vieta už 69 000 blink.gif , nors mes net jos nerezervavome, planavome pirkti normalų garažą tame rajone. Na bet dar šitas reikalas neužbaigtas...

QUOTE(Zivilliux @ 2008 06 26, 21:56)
Parkavimas buvo įskaičiuotas į buto kainą,ir man dar pasiūlė,jei noriu pati išsirinkti vietą,tai kelis tūkstantukus dar reiktų pamokėti,o jei ne,tai jie pagal save paskirs.

Tai dalinę apdailą priimi paprastai,nueini su atstovu ir tikrini ar viskas padaryta.Aš aną savaitę su vertintoju ėjau,tai vaizdingai pasakojau apie sodą ir visa kitą,nes nufokino,tai plikas sienas ir varvantį požeminį garažą. doh.gif

O mes jokio vertintojo nesivedėme, čia bankui gal reikia g.gif . Ir garaže nebuvom. O sienos tai pas mus ir bute dar drėgnos, tikiuosi išdžius kol apdailą pradėsim.
Atsakyti
Garažas tai siaubingas,prie pat laiptinės jis yra,tai galima įkišti nosį,bet nieko nepamatysit be purvo ir vandens.
Man baisoka jau darosi,į statybas su reikalais važinėju kas antrą dieną,bet nematau,kad ten kas nors keistusi. blink.gif

Taip vertintojas reikalingas,kad galėčiau gauti paskolą.Šiandien kaip tik skambino,kad jam reikia parkavimo kadastrinės bylos,o nuėjusi pas Aušrą pasiklausiau tik,kad tai neįmanoma,nes parkavimo bylos dar nesutvarkytos.Žodžiu,šios firmos po visko,tikrai niekam nerekomenduosiu.

Vakar mano vienas meistriukas padarė hidroizoliaciją vonioje,nes kad ir kaip bebūtų keista "ŽIA Valda" to nepadaro ir jau supirkom gipso kartono plokštes lubos,tai ryt šiokie tokie darbai jau vyks.
Atsakyti
Kaip cia tylu blink.gif
Gal kas turi naujienu, kaip musu namuciai?
Labai noreciau nuvaziuot ir pati savo akimis pamatyt, bet galiu tik su leliuku vaziuot, o kai paskutini kart buvau musu neileido (buvom sestadieni ar sekmadieni), bet ir noras praejo, kai pamaciau atvirus laiptus - o pakilt reiktu i 7 auksta blink.gif . Gal dabar situacija pasikeite? Pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes kol kas laukiam sutarties projekto. O kol kas renkames spalvas ,medžiagas, bandome kažką pasiplanuoti. Įdomu kaip kitoms sekasi, gal jau kas pradėjote apdailą.

Kas dėl laiptų vyras buvo praeitą savaitę, niekas kol kas nepasikeitę, tie patys atviri laiptai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 14 liepos 2008 - 11:57
Anksciau dirbau vienoje is Zia valdos grupes imoniu, tai Zia valda real estate zmones tarpusavyje si projekta "Griuvantys sodai" vadino rolleyes.gif Dabar jus paskaicius suprantu, kad viskas tikrai taip
Atsakyti
Viskas tas pats,lankausi ten kas antrą dieną. doh.gif
Mano butuko darbai jau įsibėgėjo,lubos sutvarkytos,dabar vyksta glaistymo darbai.Kitą savaitę jau dažys. thumbup.gif Meistriukai sakė,kad ir kituose butuose dirba meistrai.

Atsakyti