Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

QUOTE(Zivilliux @ 2008 07 16, 17:08)
Viskas tas pats,lankausi ten kas antrą dieną. doh.gif
Mano butuko darbai jau įsibėgėjo,lubos sutvarkytos,dabar vyksta glaistymo darbai.Kitą savaitę jau dažys. thumbup.gif  Meistriukai sakė,kad ir kituose butuose dirba meistrai.

O jūs jau pagrindinę buto pirkimo sutartį pasirašėt?Nes mes jos net projekto negavę.
Atsakyti
Tai jei jau daro apdaila, tai gal jau liftas veikia g.gif , nes kai tas medziagas uzsikelt blink.gif
Nu siandien vaziuosiu vaikui paso daryt iki Naudarduko gatves, tai gal uzsuksiu paziuret kokia ten siuacija bigsmile.gif
Atsakyti
Popierizmus tvarkau ne aš,tai nežinau,kaip ten su ta sutartimi. blush2.gif
O jums pavyksta prisiskambinti Aušrai?Mes jau antra diena skambinam,bet arba numušinėja skambučius arba telefoną išsijungia. blink.gif

Liftai neveikia dar,darbininkai patys viską susineša.
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 07 17, 21:59)
Popierizmus tvarkau ne aš,tai nežinau,kaip ten su ta sutartimi. blush2.gif
O jums pavyksta prisiskambinti Aušrai?Mes jau antra diena skambinam,bet arba numušinėja skambučius arba telefoną išsijungia. blink.gif

Liftai neveikia dar,darbininkai patys viską susineša.

Na būtų įdomu sužinoti ar pasirašėt tą sutartį ax.gif . Aušra gal atostogauja g.gif , tikiuosi . O šiaip praeitą savaitę vyras skambino prisiskambino, kalbėjo su ja.
Atsakyti
Tikrai Aušra atostogauja. doh.gif
Pagaliau leidimai daromi,nes jau nervindavo,kad apsauga vis nenorėdavo įleisti.

Pasirodo,kad nesame pasirašę tos galutinės sutarties dar.O tai čia gali būti blogai?
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 07 18, 11:59)
Tikrai Aušra atostogauja. doh.gif
Pagaliau leidimai daromi,nes jau nervindavo,kad apsauga vis nenorėdavo įleisti.

Pasirodo,kad nesame pasirašę tos galutinės sutarties dar.O tai čia gali būti blogai?

Nieko negirdėjau apie leidimus, o jūs patys paprašėt ar čia visiems išduos. O kas dėl sutarties tai mes pradėsim apdailą daryt kai pasirašysim, kai tikrai galima sakyti butas bus mūsų. Kadangi jau esame nudegę nuo jų tai geraiu jau apsidrausti. O jie jums leido įsirenginėt , keista, nes mums sakė tik kai sutartį pasirašysim g.gif , ir preliminarioj sutartį taip nurodyta, kad apdaila pradedama,kai
Atsakyti
Prisiskambinau Jolantai (ji dabar vietoj Aušros),tai ji ir pasakė,kad leidimai daromi.Reikia pas ją nunešti meistrų vardus ir pavardes ir ji padaro leidimus.
Mums tai leido daryti apdailą,nieko net nesakė,kad negalima.
Taiva,šiandien jau plyteles klijuoja laiptinių aikštelėse,tai gal pradės gražėti kas nors.Bet šiaip B korpusas iš išorės jau beveik tvarkingas.
Atsakyti
Sveiki kaimynėliai 4u.gif
Nurimo žiūriu mūsų temelė ax.gif Ar taip remontais užsiėmę rolleyes.gif . Mes tai vis dar sutarties nepasirašėm unsure.gif , tai kol kas ir remontai dar net nejuda, o jau visai norėtųsi unsure.gif . Parašykit kaip kitiems sekasi.
Atsakyti
Laba, mes jau pasirasem sutartele, pakeitem pora pukktu nes nesamone prirase tuoj sutartelej g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes vakar pasirašėm sutartį,tikriausiai mačiau būsimus kaimynus,nes ėjo ir ėjo žmonės.
Pas mane jau beveik viskas baigta. mirksiukas.gif Liko smulkūs darbeliai,bet bendras buto vaizdas jau yra.Mačiau,kad mano aukšte dar vienas butas tvarkosi ir šiaip daugėja veiksmo kituose butuose.Tik dar neaišku,kada bus galima kraustytis,nes vandenį ir elektrą planuoja pajungti tik spalio gale,o man kažkaip nesitiki,tai tikiuosi,kad bent jau žiemą galėsiu kraustytis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2008 08 25, 13:04)
Laba, mes jau pasirasem sutartele, pakeitem pora pukktu nes nesamone prirase tuoj sutartelej  g.gif

Kokius punktus pavyko ir kaip pavyko pakeisti, nes kiek susidūrėm tai į derybas nelabai leidžiasi.
QUOTE(Zivilliux @ 2008 08 27, 16:22)
Sveikos 4u.gif
Mes vakar pasirašėm sutartį,tikriausiai mačiau būsimus kaimynus,nes ėjo ir ėjo žmonės.
Pas mane jau beveik viskas baigta. mirksiukas.gif  Liko smulkūs darbeliai,bet bendras buto vaizdas jau yra.Mačiau,kad mano aukšte dar vienas butas tvarkosi ir šiaip daugėja veiksmo kituose butuose.Tik dar neaišku,kada bus galima kraustytis,nes vandenį ir elektrą planuoja pajungti tik spalio gale,o man kažkaip nesitiki,tai tikiuosi,kad bent jau žiemą galėsiu kraustytis. rolleyes.gif

Mes pasirašyti turim penktadienį, apdailos dar nepradėjome. O kas dėl kraustymosi tai galima man atrodo kai namas priduotas bus, o ne kai vandenį ir elektrą pajungs g.gif
Atsakyti
2.2 mum isbrauke 2.2 punkta ir dar pariskinau vieta kur per 3 dienas pateikti registracijai
daugiau tai viskas o.k.
bet as garantuoju kad visi pasirashineja tokia sutarti kokia jie siulo ir nesikabineja kaip mes smile.gif
bet ta vieta kur reik zodi "pateikti" irashyt tai grinai jei neskubiai darysi ir sutaupyssi gal 50 lt
o tas 2.2 punktas tai jeigu bankas bankrutuos staigiai smile.gif
sekmes
ir dar kad jie turi moketi uz aplinkos (pamirsau kaip tiksliai tas zodis vadinasi) blush2.gif tvarkyma o ne mes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyka: 28 rugpjūčio 2008 - 07:53