Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

QUOTE(natalyka @ 2008 08 28, 07:50)
2.2 mum isbrauke 2.2 punkta ir dar pariskinau vieta kur per 3 dienas pateikti registracijai
daugiau tai viskas o.k.
bet as garantuoju kad visi pasirashineja tokia sutarti kokia jie siulo ir nesikabineja kaip mes smile.gif
bet ta vieta kur reik zodi "pateikti" irashyt tai grinai jei neskubiai darysi ir sutaupyssi gal 50 lt
o tas 2.2 punktas tai jeigu  bankas bankrutuos staigiai smile.gif
sekmes
ir dar kad jie turi moketi uz aplinkos (pamirsau kaip tiksliai tas zodis vadinasi)  blush2.gif tvarkyma o ne mes  biggrin.gif

Na aišku čia jiems "smulkmena" tokius punktus išbraukt. O kas dėl kabinėjimosi prie sutarties patikėk, ne viena tu tokia priekabi biggrin.gif .
Atsakyti
Tai taip,kai namą priduos jau bus galima kraustytis,bet be vandens ir elektros aš ten nesikelsiu. schmoll.gif
Atsakyti
Vakar uzklidau i si forumuka netycia. Paskui galvoju pasidomesiu tais butais, nes dabar ieskom butuko. Oficialiam puslapi raso liko tik 10 butu ir kainos kosmines. Patikrinu per aruoda, virs 20 ir pigesni. Idomu kodel taip? g.gif
Bet isplanavimas visu butu tai nepatiko. Idomu kas projektavo tokias nesamones doh.gif
Atsiprasau, jei ka izeidziau blush2.gif
Atsakyti
Na,jau aš kai pirkau buvo likę tik 14 butų,o čia buvo pavasarį.
Man išplanavimas kaip tik patiko,nes dabar panašiam gyvenu.O kitų butų net nesidomėjau kokie išplanavimai,tik viename esu buvusi savo aukšte,tai irgi išplanavimas nepatiko. ax.gif

P.S. O kada kituose puslapiuose rodo daugiau laisvų butų,tai nėra ko stebėtis,ten dažnai neišima senų skelbimų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilliux: 14 rugsėjo 2008 - 12:53
Laba, gal kas žinot kaip Kanačių sodų korpusas A gyvena? Ir apskritai - kada jie žada priduoti, ir įjungti vandenį, elektrą ir šildymą?
Atsakyti
Sveiki mielieji kaimynai,

Is santechniku girdejau, kad nesitikekite kad sia ziema ivaziuosite, nes neparuosta net vieta sildymo mazgui, nekalbant jau apie visa sildymo sistema. Gal turite geresniu naujienu? Kiek zinau genrangovas bankrutuoja, o kitu musu""super statybininkai" niekaip negali rasti su "gera" savo reputacija.
Atsakyti
Korpusas A toks pat kaip ir B. Nieko naujo... blink.gif Aš irgi jau abejoju ar greit įsikelsim,nes nebuvau ten tris savaites,o šiandien nuvykusi nemačiau jokių pasikeitimų. Statybininkų mačiau NET du.
Atsakyti
Labutis..
o is kur zinai apie generalrangovu bankrota? Jus jau pervedete pinigus uz buta? verysad.gif Tai zada nama priduot spalio 31d ,jei nepriduos...duosim juos i teisma? mirksiukas.gif

as net i banka paskambinau..pavedima sustabdziau ax.gif tokios naujienos tikrai ne i gera...
Tai visa ziema be sildymo...man tapetai atplyst gali,sudreks kambariai doh.gif nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauracka @ 2008 09 26, 11:43)
Labutis..
o is kur zinai apie generalrangovu bankrota?  Jus jau pervedete pinigus uz buta? verysad.gif           Tai zada nama priduot spalio 31d  ,jei nepriduos...duosim juos i teisma?  mirksiukas.gif

as net i banka paskambinau..pavedima sustabdziau ax.gif      tokios naujienos tikrai ne i gera...
Tai visa ziema be sildymo...man tapetai atplyst gali,sudreks kambariai doh.gif   nesamone schmoll.gif

Nebankrutavo tas genrangovas, o tik pavadinimą pakeitė. O su teismais iš karčios patirties su jais nepatariu prasidėt. Nors iš kitos pusės tai lai pasinervina ir jie.

dėl namo pridavimo tai irgi nežinau kaip būna, bet ar neturi būti visi butai įrengti g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 26 rugsėjo 2008 - 12:55
QUOTE(Lauracka @ 2008 09 26, 12:43)
Labutis..
o is kur zinai apie generalrangovu bankrota?  Jus jau pervedete pinigus uz buta? verysad.gif          Tai zada nama priduot spalio 31d  ,jei nepriduos...duosim juos i teisma?  mirksiukas.gif

as net i banka paskambinau..pavedima sustabdziau ax.gif      tokios naujienos tikrai ne i gera...
Tai visa ziema be sildymo...man tapetai atplyst gali,sudreks kambariai doh.gif  nesamone schmoll.gif

Rangovus tai jie ten keicia, sildyma zada ijungti po kokio menesio. Pagal kotrakta man iki 11.29 reikia pasidaryti remonta, jei ne - 10.000Lt bauda. Bet tai baisu ji daryti, nes neaisku kada ijungs sildyma... kaip jus su remontais? (B korpusas) ar darotes? nes nelabai meistru matau is viso.
Atsakyti
Rangovai jau senokai pakeisti,bent jau mums taip sakė.

Pas mane (B kurpuse) remontas jau geras mėnuo,kaip baigtas. irnesakyk.gif
Šią savaitę atvyks durys ir meistriukai visiškai viską užbaigs.
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 10 06, 11:46)
Rangovai jau senokai pakeisti,bent jau mums taip sakė.

Pas mane (B kurpuse) remontas jau geras mėnuo,kaip baigtas. irnesakyk.gif
Šią savaitę atvyks durys ir meistriukai visiškai viską užbaigs.

o tai sako del sildymo? kada ijungs? nes juk visu musu remontai susigadins jei nebus sildoma.... beje B korpusas cia kuris susimasciau, tas kur jau balkonai sutvarkyti ar tas kur arciau gatves?
Atsakyti