Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Gal kas turi antikines mitologijos zinyna arba "parnaso papedeje"? kur gaut? ziauru su ta lotynu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 05 21, 19:48)
Gal kas turi antikines mitologijos zinyna arba "parnaso papedeje"? kur gaut? ziauru su ta lotynu...  doh.gif

o kas tave gąsdina? nėra taip žiauru schmoll.gif (su sąlyga jeigu dėstytoja nepasikeitė topsecret.gif)
pažiūrėk čia parnaso papėdėje toks netrumpas knygos aprašymas
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 21, 18:39)
bet jis toks nepiktybinis, ten bylas svarbiausiai žinoti topsecret.gif iš jų daugiausiai klausinėja  ax.gif pvz. mane priėmė į ketvirtą kursą einamųjų metų (ta prasme pas tuos, kurie pernai buvo ketvirtame kurse), bet aš prašymą rašiau gegužės pr., kai dar valstybinių nebuvo. Bet gal ir tave taip perkeltų? Tada rašai prašymą apie studijų stabdymą (neakivaizdiniame) ir laikai "skolas", na to, ko pas tave nėra: praktika, kursiniai, dalykai. Juk gali būti dalykai ir iš žemesnių kursų, tai su kokiomis grupėmis tada lankyti paskaitas? Išlaikai viską iki spalio 1 (ar 15) ir gali laikyt valstybinius lapkričio/gruodžio mėn., kitu atveju reikia iki kovo 1 d. išsilaikyti (arba iki balandžio 1-os, čia kaip kada)

Rugsėjį dar brangu, dar yra važiuojančių nemažai. Aš gal vėliau kada  doh.gif dar net nežinau, tik žinau, kad reikia pradėti mokytis. O dar čia kažkiek mokausi, bet čia iki liepos vidurio gal tiktai, bet vis tiek reikia ruoštis. O dar angielskai.....  doh.gif  doh.gif  doh.gif frusty.gif

kaip tu mane nuraminai, ji destytojas ner apiktybinis, gal nesudarys papildomu kliuciu.. svarbiausia, kad dabar man pagalio kokio neikistu, as juk nenoriu, kad man uz grazias akis pazymi rasytu, pasiruosiu tam egzaminui saziningai, tik tegul leidzia ramiai ji islaikyti.. tai ir as taip suprantu, kad jei is senesnio semestro (o greiciausiai taip ir bus) tai nebus man su kuo lankyti paskaitu.. va si semestra del to teko nepersivesti, nes pradejo aiskinti kad ikels su tais, kuriem kaip tik baudziamas procesas bus ir man teks i paskaitas eiti.. doh.gif arba cia nesamone (nes ta dalyka jau turejau nuotolinese, tik nebuvau atsiskaiciusi) arba istiesu taip gali buti, kad jei patenki, tai laikai su neakivaizdininkais.. nu zodziu- nerizikavau as biggrin.gif
o i "skolas" isisakito ir nesilaikyti dalykai nuotolinese? pvz jei mane perves bet dar nebusiu dvieju atsiskaicius.. o gal neperves kol neissilaikysiu? g.gif
jovalas MRU- nepaskiria kas atsakingas uz nuotolines studijas teises fakultete, bus linksma jauciu.. ax.gif

p.s. as turejau lotynu kazkada, tai eina peklon.. vengiau kaip maro sikart.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 05 21, 21:51)
kaip tu mane nuraminai, ji destytojas ner apiktybinis, gal nesudarys papildomu kliuciu.. svarbiausia, kad dabar man pagalio kokio neikistu, as juk nenoriu, kad man uz grazias akis pazymi rasytu, pasiruosiu tam egzaminui saziningai, tik tegul leidzia ramiai ji islaikyti.. tai ir as taip suprantu, kad jei is senesnio semestro (o greiciausiai taip ir bus) tai nebus man su kuo lankyti paskaitu.. va si semestra del to teko nepersivesti, nes pradejo aiskinti kad ikels su tais, kuriem kaip tik baudziamas procesas bus ir man teks i paskaitas eiti..  doh.gif arba cia nesamone (nes ta dalyka jau turejau nuotolinese, tik nebuvau atsiskaiciusi) arba istiesu taip gali buti, kad jei patenki, tai laikai su neakivaizdininkais.. nu zodziu- nerizikavau as biggrin.gif
o i "skolas" isisakito ir nesilaikyti dalykai nuotolinese? pvz jei mane perves bet dar nebusiu dvieju atsiskaicius.. o gal neperves kol neissilaikysiu?  g.gif
jovalas MRU- nepaskiria kas atsakingas uz nuotolines studijas teises fakultete, bus linksma jauciu..  ax.gif
p.s. as turejau lotynu kazkada, tai eina peklon.. vengiau kaip maro sikart..  cool.gif

neakivaizdiniame ėmiau tik tuos dalykus, kurių negaliu išsilaikyti nuotolinėse. Pas mane pačią likę tokie pagerinti dalykai, kurie visi yra neakivaizd., bet niekas nieko nesakė. Išsilaikysiu, paimsiu dar kartą pažymą iš nuotolinių ir padarys užskaitą. Skolas jie kaip ir skaičiuoja visas (ir su tais pasirinktais-nelaikytais/neišlaikytais), tačiau kadangi skaitaisi, kaip sustabdžiusi studijas, tai tų skolų neriboja (arba pas mane neviršijo jų limito mastau.gif)
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 22, 11:42)
neakivaizdiniame ėmiau tik tuos dalykus, kurių negaliu išsilaikyti nuotolinėse. Pas mane pačią likę tokie pagerinti dalykai, kurie visi yra neakivaizd., bet niekas nieko nesakė. Išsilaikysiu, paimsiu dar kartą pažymą iš nuotolinių ir padarys užskaitą. Skolas jie kaip ir skaičiuoja visas (ir su tais pasirinktais-nelaikytais/neišlaikytais), tačiau kadangi skaitaisi, kaip sustabdžiusi studijas, tai tų skolų neriboja (arba pas mane neviršijo jų limito mastau.gif)

ojėtau, dar ir skolų limitai yra blink.gif ... tai kol sesija ši nesibaigė, manęs neperkelinės, nes bus kokios 7-8 skolos.. doh.gif o jei dar visi kursiniai kaip skolos įsiskaičiuos, tai olia lia- tampu viena iš nepareigingiausiu studenčių biggrin.gif gal ryt pavyks pramušti šitą klausimą... jau nervinuos.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 22 gegužės 2013 - 13:11
QUOTE(Kadija @ 2013 05 22, 12:07)
ojėtau, dar ir skolų limitai yra blink.gif ... tai kol sesija ši nesibaigė, manęs neperkelinės, nes bus kokios 7-8 skolos..  doh.gif  o jei dar visi kursiniai kaip skolos įsiskaičiuos, tai olia lia- tampu viena iš nepareigingiausiu studenčių biggrin.gif gal ryt pavyks pramušti šitą klausimą... jau nervinuos..  unsure.gif

nesinervink, imk 4u.gif aš apie tą limitą parašiau, nes nežinau ar toks yra. Juk rašiau "ARBA neviršijau" ir dar skliausteliuose. Tau reikia grįžti logiką pakartoti topsecret.gif, o tai paskui skaitydama neteisingas išvadas daraisi.
Juk skaitei kitose temose po kiek skolų turi sustabdžiusios studijas, po 10 ir daugiau,, tai JEI ir yra koks nors limitas, tai gal kokie 25-30 skolų. O tau tai jau nu niekaip nepasiekiama aukštuma hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 22 gegužės 2013 - 13:38
QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 22, 13:37)
nesinervink, imk  4u.gif aš apie tą limitą parašiau, nes nežinau ar toks yra. Juk rašiau "ARBA neviršijau" ir dar skliausteliuose. Tau reikia grįžti logiką pakartoti topsecret.gif, o tai paskui skaitydama neteisingas išvadas daraisi.
Juk skaitei kitose temose po kiek skolų turi sustabdžiusios studijas, po 10 ir daugiau,, tai JEI ir yra koks nors limitas, tai gal kokie 25-30 skolų. O tau tai jau nu niekaip nepasiekiama aukštuma hihihi.gif hihihi.gif

as dabar itari viskam.. blush2.gif lotuliukas.gif 4u.gif kaip visada buna, kad atrodo viska susiplnavai, suorganizavai ir bum- kazkas pasikeicia.. ai bijau, kad MRU nemesteltu kokio siurprizo ir netemptu man gumos. Logika tikrai jau reiketu pakartoti, bet dabar apie bankus kartoju.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal prisimenat apie teises istorijos egza? uzklausoje kokia forma egzamino Sapoka atsake, kad bus testo forma kuriame bus ir atviru klausimu, ir jums taip buvo? Siaip testas man priimtinesnis manau butu, bet tie atviri klausimai gasdina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 05 24, 16:43)
Sveikos, gal prisimenat apie teises istorijos egza? uzklausoje  kokia forma egzamino Sapoka atsake, kad bus testo forma kuriame bus ir atviru klausimu, ir jums taip buvo? Siaip testas man priimtinesnis manau butu, bet tie atviri klausimai gasdina  unsure.gif

man yra buve du atviri klausimai
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 21, 22:07)
o kas tave gąsdina? nėra taip žiauru  schmoll.gif (su sąlyga jeigu dėstytoja nepasikeitė topsecret.gif)
pažiūrėk čia parnaso papėdėje toks netrumpas knygos aprašymas

Yesss... uzteks tiek thumbup.gif
MamaEgle - jus kaip visada nepakartojama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 05 24, 15:32)
man yra buve du atviri klausimai

Su testu?
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 05 24, 19:41)

ir man du klausimai atviri, jokio testo. vienas klausimas is lietuvos, kitas is uzsienio teises istorijos, kalusimukus traukeme.. siaip ar taip mokinkites kiek begalite 4u.gif
Atsakyti