Gal kas turi antikines mitologijos zinyna arba "parnaso papedeje"? kur gaut? ziauru su ta lotynu...

QUOTE(BlackDhalia @ 2013 05 21, 19:48)
Gal kas turi antikines mitologijos zinyna arba "parnaso papedeje"? kur gaut? ziauru su ta lotynu... 

o kas tave gąsdina? nėra taip žiauru

pažiūrėk čia parnaso papėdėje toks netrumpas knygos aprašymas
QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 21, 18:39)
bet jis toks nepiktybinis, ten bylas svarbiausiai žinoti
iš jų daugiausiai klausinėja
pvz. mane priėmė į ketvirtą kursą einamųjų metų (ta prasme pas tuos, kurie pernai buvo ketvirtame kurse), bet aš prašymą rašiau gegužės pr., kai dar valstybinių nebuvo. Bet gal ir tave taip perkeltų? Tada rašai prašymą apie studijų stabdymą (neakivaizdiniame) ir laikai "skolas", na to, ko pas tave nėra: praktika, kursiniai, dalykai. Juk gali būti dalykai ir iš žemesnių kursų, tai su kokiomis grupėmis tada lankyti paskaitas? Išlaikai viską iki spalio 1 (ar 15) ir gali laikyt valstybinius lapkričio/gruodžio mėn., kitu atveju reikia iki kovo 1 d. išsilaikyti (arba iki balandžio 1-os, čia kaip kada)
Rugsėjį dar brangu, dar yra važiuojančių nemažai. Aš gal vėliau kada
dar net nežinau, tik žinau, kad reikia pradėti mokytis. O dar čia kažkiek mokausi, bet čia iki liepos vidurio gal tiktai, bet vis tiek reikia ruoštis. O dar angielskai.....

Rugsėjį dar brangu, dar yra važiuojančių nemažai. Aš gal vėliau kada

kaip tu mane nuraminai, ji destytojas ner apiktybinis, gal nesudarys papildomu kliuciu.. svarbiausia, kad dabar man pagalio kokio neikistu, as juk nenoriu, kad man uz grazias akis pazymi rasytu, pasiruosiu tam egzaminui saziningai, tik tegul leidzia ramiai ji islaikyti.. tai ir as taip suprantu, kad jei is senesnio semestro (o greiciausiai taip ir bus) tai nebus man su kuo lankyti paskaitu.. va si semestra del to teko nepersivesti, nes pradejo aiskinti kad ikels su tais, kuriem kaip tik baudziamas procesas bus ir man teks i paskaitas eiti..

o i "skolas" isisakito ir nesilaikyti dalykai nuotolinese? pvz jei mane perves bet dar nebusiu dvieju atsiskaicius.. o gal neperves kol neissilaikysiu?

jovalas MRU- nepaskiria kas atsakingas uz nuotolines studijas teises fakultete, bus linksma jauciu..

p.s. as turejau lotynu kazkada, tai eina peklon.. vengiau kaip maro sikart..

QUOTE(Kadija @ 2013 05 21, 21:51)
kaip tu mane nuraminai, ji destytojas ner apiktybinis, gal nesudarys papildomu kliuciu.. svarbiausia, kad dabar man pagalio kokio neikistu, as juk nenoriu, kad man uz grazias akis pazymi rasytu, pasiruosiu tam egzaminui saziningai, tik tegul leidzia ramiai ji islaikyti.. tai ir as taip suprantu, kad jei is senesnio semestro (o greiciausiai taip ir bus) tai nebus man su kuo lankyti paskaitu.. va si semestra del to teko nepersivesti, nes pradejo aiskinti kad ikels su tais, kuriem kaip tik baudziamas procesas bus ir man teks i paskaitas eiti..
arba cia nesamone (nes ta dalyka jau turejau nuotolinese, tik nebuvau atsiskaiciusi) arba istiesu taip gali buti, kad jei patenki, tai laikai su neakivaizdininkais.. nu zodziu- nerizikavau as 
o i "skolas" isisakito ir nesilaikyti dalykai nuotolinese? pvz jei mane perves bet dar nebusiu dvieju atsiskaicius.. o gal neperves kol neissilaikysiu?
jovalas MRU- nepaskiria kas atsakingas uz nuotolines studijas teises fakultete, bus linksma jauciu..

neakivaizdiniame ėmiau tik tuos dalykus, kurių negaliu išsilaikyti nuotolinėse. Pas mane pačią likę tokie pagerinti dalykai, kurie visi yra neakivaizd., bet niekas nieko nesakė. Išsilaikysiu, paimsiu dar kartą pažymą iš nuotolinių ir padarys užskaitą. Skolas jie kaip ir skaičiuoja visas (ir su tais pasirinktais-nelaikytais/neišlaikytais), tačiau kadangi skaitaisi, kaip sustabdžiusi studijas, tai tų skolų neriboja (arba pas mane neviršijo jų limito

QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 22, 11:42)
neakivaizdiniame ėmiau tik tuos dalykus, kurių negaliu išsilaikyti nuotolinėse. Pas mane pačią likę tokie pagerinti dalykai, kurie visi yra neakivaizd., bet niekas nieko nesakė. Išsilaikysiu, paimsiu dar kartą pažymą iš nuotolinių ir padarys užskaitą. Skolas jie kaip ir skaičiuoja visas (ir su tais pasirinktais-nelaikytais/neišlaikytais), tačiau kadangi skaitaisi, kaip sustabdžiusi studijas, tai tų skolų neriboja (arba pas mane neviršijo jų limito
)

ojėtau, dar ir skolų limitai yra

QUOTE(Kadija @ 2013 05 22, 12:07)
ojėtau, dar ir skolų limitai yra
... tai kol sesija ši nesibaigė, manęs neperkelinės, nes bus kokios 7-8 skolos..
o jei dar visi kursiniai kaip skolos įsiskaičiuos, tai olia lia- tampu viena iš nepareigingiausiu studenčių
gal ryt pavyks pramušti šitą klausimą... jau nervinuos.. 

nesinervink, imk

Juk skaitei kitose temose po kiek skolų turi sustabdžiusios studijas, po 10 ir daugiau,, tai JEI ir yra koks nors limitas, tai gal kokie 25-30 skolų. O tau tai jau nu niekaip nepasiekiama aukštuma

QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 22, 13:37)
nesinervink, imk
aš apie tą limitą parašiau, nes nežinau ar toks yra. Juk rašiau "ARBA neviršijau" ir dar skliausteliuose. Tau reikia grįžti logiką pakartoti
, o tai paskui skaitydama neteisingas išvadas daraisi.
Juk skaitei kitose temose po kiek skolų turi sustabdžiusios studijas, po 10 ir daugiau,, tai JEI ir yra koks nors limitas, tai gal kokie 25-30 skolų. O tau tai jau nu niekaip nepasiekiama aukštuma

as dabar itari viskam..

Sveikos, gal prisimenat apie teises istorijos egza? uzklausoje kokia forma egzamino Sapoka atsake, kad bus testo forma kuriame bus ir atviru klausimu, ir jums taip buvo? Siaip testas man priimtinesnis manau butu, bet tie atviri klausimai gasdina

QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 05 24, 16:43)
Sveikos, gal prisimenat apie teises istorijos egza? uzklausoje kokia forma egzamino Sapoka atsake, kad bus testo forma kuriame bus ir atviru klausimu, ir jums taip buvo? Siaip testas man priimtinesnis manau butu, bet tie atviri klausimai gasdina 

man yra buve du atviri klausimai
QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 21, 22:07)
o kas tave gąsdina? nėra taip žiauru
(su sąlyga jeigu dėstytoja nepasikeitė
)

Yesss... uzteks tiek

MamaEgle - jus kaip visada nepakartojama

QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 05 24, 19:41)
Su testu?
ir man du klausimai atviri, jokio testo. vienas klausimas is lietuvos, kitas is uzsienio teises istorijos, kalusimukus traukeme.. siaip ar taip mokinkites kiek begalite