Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Kadija @ 2013 07 03, 10:08)
issiusiu ka turiu siame kompiuteryje.
nezinau ar verta pirkti civilines vadoveli g.gif  man jo reikejo dar ir darbui tuo metu, tai as isigyjau, nes pasiskolinti nebuvo is kur  ax.gif bet egzaminui pakanka ir moodle, ten tas pats juk. Tiesa sakant, apie civilines bendraja dali beveik nieko negaliu pasakyti, as jai nelabai ruosiausi..  blush2.gif

teise studijuojantiems- teises teorija privalomas + 1 pasirenkamas
teise ir valdyma- konstitucines teises egzaminas privalomas + 1 pasirenkamas
programose parasyta kokius galima rinktis 4u.gif
o jus neturite prieigos prie konstitucines dar? labai noreciau konstitucines moodle medziagos, jei jums konstitucine yra isskirta i 2 dalis..  bigsmile.gif

Prieiga dar turiu 4u.gif O tai kaip ta medziaga atsiusti jums? Ten daug kopijavimo gautusi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 07 07, 10:59)
Prieiga dar turiu  4u.gif  O tai kaip ta medziaga atsiusti jums? Ten daug kopijavimo gautusi...  doh.gif

o tai jus nesikopijuojate medziagos sau ne trupucio? nes juk ateity valstybinia laukia g.gif dabar turite priega prie pirmosio dalies? gal galite parasyti bent skyriu pavadinimus medziagos, paziureciau gal cia ta pati medziaga..
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 10, 14:02)
o tai jus nesikopijuojate medziagos sau ne trupucio? nes juk ateity valstybinia laukia  g.gif dabar turite priega prie pirmosio dalies? gal galite parasyti bent skyriu pavadinimus medziagos, paziureciau gal cia ta pati medziaga..

Eina sik.... doh.gif kaip nepagalvojau apie tai, dabar is kur ir man medziaga gaut? Nes jau prieiga nutrauke... doh.gif Dura tikra esu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 07 11, 17:20)
Eina sik....  doh.gif  kaip nepagalvojau apie tai, dabar is kur ir man medziaga gaut? Nes jau prieiga nutrauke...  doh.gif  Dura tikra esu  blink.gif

lotuliukas.gif gal dar kas atsilieps pas ka konstitucines teises medziaga per dvi dalis buvo ax.gif jei ka as turiu mirksiukas.gif , bet pas mus viskas kareu, neisskirta, norejau paziureti ar nesiskiria medziaga..
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 16, 10:07)
lotuliukas.gif gal dar kas atsilieps pas ka konstitucines teises medziaga per dvi dalis buvo  ax.gif  jei ka as turiu mirksiukas.gif , bet pas mus viskas kareu, neisskirta, norejau paziureti ar nesiskiria medziaga..

Tai gal gali atsiusti ta medziaga kur kartu? blush2.gif Mums nebuvo uzsienio konstituciju, man regis tai bus ateinanti pusmeti. O as ir administacines bendr. dalies medziagos neissisaugojau doh.gif Niekas neturit?
Atsakyti
Sveikos, kolegės 4u.gif

aš pagaliau ryšį su pasauliu turiu normalų. Keitėm interneto tiekėją, tai mėnesį netas buvo tik telefone, tai dar pasiskaityti kaip jums sekasi kažkiek galėjau, o parašyti tai nusibosdavo raidytes rinkti, nors ir patogus telefonas, bet kompe geriau ax.gif

Kas dėl KT nieko jie nekeitė, visa medžiaga ta pati, kuri buvo seniai seniai patalpinta. Ir kai pasirenki kitą KT dalį, vėl tą pačią medžiagą rodo..... KT katedra absoliučiai neatnaujina medžiagos nei vieno dalyko, o per tuos 6-7 metus kai ta medžiaga buvo paruošta kiek daug pasikeitimų buvo......

Man atjungė visus mano dalykus bash.gif nors nusiunčiau jiems prašymą... bash.gif reiks skambintis kurią dieną, bet ar tik ne atostogauja jie visi ten mastau.gif

Turiu aš AT medžiagą visą, galiu persiųsti. Mes dar ir medžiagos santrauką darėmės pagal klausimus temų pabaigoje. O KT manau geriau mokytis iš tų didelių konspektų valstybiniam egzaminui. Man atrodo tenai ir apie užsienio šalių konstitucijas yra parašyta, tad turėtų užtekti, o ir medžiaga naujesnė nei moodlej ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 17 liepos 2013 - 17:01
Apšmeižiau nuotolinio centro darbuotojus..... blush2.gif ax.gif gerai, kad draugų yra, tai pasakė, kad dalykus atgal prijungė jai. Pasižiūri - ogi man irgi viskas prijungta thumbup.gif bet bet bet.... gal mokytis pradėti mastau.gif gal bandyti egzaminams ankščiau parvažiuoti nei lapkritis.... mastau.gif

Kas dar rašėt prašymus dėl to, kad paliktų prieigą prie pasirinktų dalykų pasitikrinkite moodle, gal vėl prijungė.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 07 17, 16:59)
Sveikos, kolegės  4u.gif
Mes dar ir medžiagos santrauką darėmės pagal klausimus temų pabaigoje. O KT manau geriau mokytis iš tų didelių konspektų valstybiniam egzaminui. Man atrodo tenai ir apie užsienio šalių konstitucijas yra parašyta, tad turėtų užtekti, o ir medžiaga naujesnė nei moodlej  ax.gif

dekavoju uz informacija 4u.gif o kokie ten dideli konspektai KT? g.gif cia gal is kokios knygos?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 18, 13:35)
dekavoju uz informacija  4u.gif  o kokie ten dideli konspektai KT?  g.gif cia gal is kokios knygos?

aš tau siunčiau tuos valstybinių egzaminų konspektus. Ten tai jau turėtų būti daugmaž viskas, o ir naujesnis konspektas nei medžiaga moodlej.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 07 18, 15:57)
aš tau siunčiau tuos valstybinių egzaminų konspektus. Ten tai jau turėtų būti daugmaž viskas, o ir naujesnis konspektas nei medžiaga moodlej.

Gal galėtumėt ir man atsiųsti tuos KT valstybinių egzaminų konspektus? blush2.gif 4u.gif
mieloji1989@inbox.lt Ačiū
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 07 18, 15:40)
Gal galėtumėt ir man atsiųsti tuos KT valstybinių egzaminų konspektus? blush2.gif  4u.gif
mieloji1989@inbox.lt Ačiū

Jau pioneer.gif
Atsakyti
aciu, mamaEgle 4u.gif pas mane bardakas- mokslo medziaga per 3 kompus yra, tai jau paciai galva sukas. Eisiu atsispauzdinsiu iskart smile.gif
Atsakyti