Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Kadija @ 2013 07 19, 09:47)
aciu, mamaEgle  4u.gif  pas mane bardakas- mokslo medziaga per 3 kompus yra, tai jau paciai galva sukas. Eisiu atsispauzdinsiu iskart smile.gif

man ir taip buvo, bet paskui viską susikėliau į USB ir nešiojausi. O dabar ramu: pagrinde tik prie savo kompo, tai viskas vienoje vietoje. Na jei į Lt skrendu be kompo, tada susikeliu į USB ko gali reikėti.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 07 19, 12:22)
man ir taip buvo, bet paskui viską susikėliau į USB ir nešiojausi. O dabar ramu: pagrinde tik prie savo kompo, tai viskas vienoje vietoje. Na jei į Lt skrendu be kompo, tada susikeliu į USB ko gali reikėti.

atsispauzdinau, dabar ziuriu kelintu ten metu konspektai.. pagal gale pateiktus egzaminu klausimus tai kokiu 2010 gal? reikes paieskoti dar kokiu nauju knygu- gal nuo to laiko yra isleista.. g.gif

i USB ir as susikeliau viska, bet po to ta usb pameciau doh.gif tai dizuagiuosi dabar, kad neistryniau is kompu visko biggrin.gif
Papildyta:

radau, kad galima knyga konstitucines teises, parengta mru, skaityti internete : http://ebooks.mruni....onstitucin-teis

turiu tokia pat, tu paciu autoriu(atrodo visi tie patys) mru knyga el. variante, bet 2002 leidimo, jei kam reikia 4u.gif nezinau kiek pakeista inffo sioje knygoje..
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 22, 09:19)
atsispauzdinau, dabar ziuriu kelintu ten metu konspektai.. pagal gale pateiktus egzaminu klausimus tai kokiu 2010 gal? reikes paieskoti dar kokiu nauju knygu- gal nuo to laiko yra isleista..  g.gif

i USB ir as susikeliau viska, bet po to ta usb pameciau  doh.gif  tai dizuagiuosi dabar, kad neistryniau is kompu visko  biggrin.gif
Papildyta:

radau, kad galima knyga konstitucines teises, parengta mru, skaityti internete : http://ebooks.mruni....onstitucin-teis

turiu tokia pat, tu paciu autoriu(atrodo visi tie patys) mru knyga el. variante, bet 2002 leidimo, jei kam reikia  4u.gif nezinau kiek pakeista inffo sioje knygoje..

Jo, ten 2010 metų konspektai. Bet lengviau yra tik papildymų/pakeitimų ieškoti nei visai naujai medžiagos ieškotis.

Pažiūrėjau tą knygą. Gera, ją išmokus visą drąsiai galima eiti laikyti egzo biggrin.gif tik, kažin, ar galima ją kaip nors atsisiųsti į kompą mastau.gif, bandyčiau spausdintis, nes iš kompo man labai sunku mokytis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju kita savaite isvykti atostogu, tai noriu susimoketi uz naujus dalykus, bet ar cia vel viska is naujo pildyti, visus prasymus ir pan. ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 07 22, 16:59)
Sveikos, planuoju kita savaite isvykti atostogu, tai noriu susimoketi uz naujus dalykus, bet ar cia vel viska is naujo pildyti, visus prasymus ir pan. ar kaip?

taip, vėl viskas iš naujo. Eini į MRU, tada nuotolinės studijos, pasirenki dalykus ir atsiųs kvitus. Skirtumas tik tas, kad nebereikės asmens dokumentų pristatyti.

Ką planuoji rinktis kitam semestrui?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 07 22, 18:21)
taip, vėl viskas iš naujo. Eini į MRU, tada nuotolinės studijos, pasirenki dalykus ir atsiųs kvitus. Skirtumas tik tas, kad nebereikės asmens dokumentų pristatyti.

Ką planuoji rinktis kitam semestrui?

Supratau, tik gavau kvita uz registracija (po 10lt) ir prasyma... kazi ko neatsiuncia kur visa suma?
O dalykai tai: logika, prof. uzsienio k., ir filosofija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 07 22, 17:31)
Supratau, tik gavau kvita uz registracija (po 10lt) ir prasyma... kazi ko neatsiuncia kur visa suma?
O dalykai tai: logika, prof. uzsienio k., ir filosofija smile.gif

Pati pasiskaičiuok kiek reikia sumokėti ir sumokėk. Būna laukia kol bus padaryta registracijos įmoka, o tada jau siunčia kitą kvitą. tik įmokos kodą pakeisk jei darysi pavedimą nesulaukus kvito, pažiūrėk kokį rašei praeitą kartą ir tą patį parašyk. Vienas kodas už registraciją, kitas - už pasirinktus dalykus smile.gif
Atsakyti
Aciu MamaEgle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 07 22, 12:15)
Jo, ten 2010 metų konspektai. Bet lengviau yra tik papildymų/pakeitimų ieškoti nei visai naujai medžiagos ieškotis.

Pažiūrėjau tą knygą. Gera, ją išmokus visą drąsiai galima eiti laikyti egzo biggrin.gif tik, kažin, ar galima ją kaip nors atsisiųsti į kompą mastau.gif, bandyčiau spausdintis, nes iš kompo man labai sunku mokytis  blush2.gif

turiu tos pacios knygos 2002 versija, imesiu ja tau smile.gif manau kai kurie skyriai tikrai nepaiskeite, o kai kurie gal tik papildyti... reiketu permesti ja akimis pabandyti.. kazin jei abu staidarius ir perversti ar iseitu rasti skirtumus g.gif einu pabandysiu smile.gif

man tai atnaujinimu sunku ieskoti, nes as visada mastau ar viska suradau... o kartais toks jausmas, kad galiu nepagalvoti, kad kazkas bus pakeista ... man paranoja zodziu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 23, 10:35)
turiu tos pacios knygos 2002 versija, imesiu ja tau smile.gif manau kai kurie skyrijavascript:emoticon(':oh')ai tikrai nepaiskeite, o kai kurie gal tik papildyti... reiketu permesti ja akimis pabandyti.. kazin jei abu staidarius ir perversti ar iseitu rasti skirtumus  g.gif  einu pabandysiu smile.gif

man tai atnaujinimu sunku ieskoti, nes as visada mastau ar viska suradau... o kartais toks jausmas, kad galiu nepagalvoti, kad kazkas bus pakeista ... man paranoja zodziu  doh.gif  blush2.gif

o kodėl jūs neatostogaujate?smile.gif jūs jau KT baigiamiesiems ruošiatės? aš panašiai, tik pasidarau smulkmeniška, jei reikia kažką patikrinti, aš patikrinsiu, sutikrinsiu ir dar būtinai panašių nutarimų paieškosiu, kurių finale visiškai nereikia doh.gif
Atsakyti
Sveikos, na ką, jungsiuos ir aš į jūsų būrį.smile.gif studijuosiu bakalaurą nuotoliniu būdu nuo rudens, tik dar neapsisprendžiau ką. smile.gif ir tiek man klausimų iškilo, kad baisu.. g.gif tarkim, norėjau į viešąjį administravimą. Atsidariau kas įeina į studijų programą ir tą registracijos lentelę. Norėjau rinktis tą patį, na kad sutaptų su dieniniais visais, bet pusės dalykų toj pilkoj lentelės tiesiog nėra. blink.gif tai čia kaip suprast? Gal tik kažkurios programos yra pinai paruoštos nuotoliniam? Ką su kitom daryt?smile.gif
Papildyta:
Ir dar klausimas, ta profesinė užsienio kalba, pagal ką ją rinktis? Ji nuo nulio pradedama? Ar būtinai jei iš jų moku tik anglų, turiu ją ir rinktis? Negaliu, tarkim, prancūzų pasirinkt, kurią noriu išmokt, bet nemoku visiškai nieko?smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar galima rinktis gretutines studijas studijuojant nuotoliniu būdu? Kitas klausimas ar galima čia mokimtis visas studijų programas, pavyzdžiui psichologiją? g.gif
Atsakyti