Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mylove @ 2013 12 09, 12:02)
registracijoje,jau kaip paspaudziau kur renkuosi dalykus tai ismeta apie 6 privalomus ir tiek pat alternatyvus ir viskas:/

žiūrėk pagal mokymo programą įstojusiems nuo 2013 metų
Atsakyti
Supratau,dar dabar paziurejau turiu abejoniu,pagalvuojau apie socialini darba,gal kas studijojate?ar jusu pazistamai studijoja nes negaliu apsispresti o liko labia nedaug laiko iki registracijos galo:/ doh.gif
mamaEgle Jums didelis ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2013 12 09, 12:37)
Supratau,dar dabar paziurejau turiu abejoniu,pagalvuojau apie socialini darba,gal kas studijojate?ar jusu pazistamai studijoja nes negaliu apsispresti o liko labia nedaug laiko iki registracijos galo:/ doh.gif
mamaEgle Jums didelis ACIU 4u.gif

čia gal visos būsimos teisininkės susirinkusios topsecret.gif
Atsakyti
liksiu as prie teises,idomu ar bus mergaiciu kurios prades nuo vasario menesio? ax.gif
Atsakyti
Laba, bus. Blogiausia tik yra tai, kad pas mane daugelis dalykų iš alternatyvių yra išlaikyti, kaip ir iš pasirenkamų, liko vien privalomi. g.gif ar leis vien privalomus dalykus laikyti?
Atsakyti
QUOTE(Fati32 @ 2013 12 09, 21:23)
Laba, bus. Blogiausia tik yra tai, kad pas mane daugelis dalykų iš alternatyvių yra išlaikyti, kaip ir iš pasirenkamų, liko vien privalomi.  g.gif  ar leis vien privalomus dalykus laikyti?

Leis irnesakyk.gif niekas nežiūri kokia tvarka laikote egzaminus topsecret.gif svarbiausiai, kad pabaigoje būtų išlaikyti visi reikiami dalykai ir surinktas reikiamas kreditų skaičius 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote kuom galima naudotis per TVT egzamina pas K a tuoka? Kokia ifo galima nestis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 12 06, 15:09)
Taip, forume. Ar cia tvarka pasikeite, ar kas? Nelabai supratau to jos pasakymo  g.gif

Keičiasi tvarka doh.gif doh.gif doh.gif kaip visada viskas vos ne paskutinę minutę doh.gif šiandien radau informaciją:

Nuotolinių studijų klausytojų dėmesiui,

Skelbiamas nuotolinių studijų tvarkaraštis (prisegtas, ATNAUJINTAS 2013.12.10).

Norėtume atkreipti dėmesį, kad į egzaminus reikės užsiregistruoti per savo el. studijų knygeles. Tai galėsite padaryti nuo gruodžio 12 d. (bet ne vėliau nei 24 val. iki egzamino). Registruotis reikės Jūsų el. studijų knygelėse kairėje pusėje esančiame meniu punkte „Registracija į nuotolinių studijų egzaminus“. Informaciją dėl prisijungimo prie studijų knygelelės, egzaminų pasirinkimo, gausite kitos savaitės pradžioje iš už nuotolines studijas jūsų fakultete atsakingių metodininkių/vadybininkių.

ARC Elektroninių studijų grupė

Gausim kitą savaitę info ir prisijungimus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 12 10, 14:25)
Keičiasi tvarka  doh.gif  doh.gif  doh.gif kaip visada viskas vos ne paskutinę minutę  doh.gif šiandien radau informaciją:

Nuotolinių studijų klausytojų dėmesiui,

Skelbiamas nuotolinių studijų tvarkaraštis (prisegtas, ATNAUJINTAS 2013.12.10).

Norėtume atkreipti dėmesį, kad į egzaminus reikės užsiregistruoti per savo el. studijų knygeles. Tai galėsite padaryti nuo gruodžio 12 d. (bet ne vėliau nei 24 val. iki egzamino). Registruotis reikės Jūsų el. studijų knygelėse kairėje pusėje esančiame meniu punkte „Registracija į nuotolinių studijų egzaminus“. Informaciją dėl prisijungimo prie studijų knygelelės, egzaminų pasirinkimo, gausite kitos savaitės pradžioje iš už nuotolines studijas jūsų fakultete atsakingių metodininkių/vadybininkių.

ARC Elektroninių studijų grupė

Gausim kitą savaitę info ir prisijungimus....  doh.gif

As siandien kaip istestiniu studiju studente registravau i ES teses egza, ziuriu prierasas "gali registruotis ir nuot. studiju studentai" blink.gif Nu ir pagalvojau, kad saaaakes...
Beje, studiju knygeles nuotolininkai jau senokai turi, tik nezino lotuliukas.gif
Be to registracijoje maciau info, kad sudarys grupes tik jei bus tam tikras zmoniu kiekis.. Zodziu, paciu laiku baigiam, mamaEgle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 12 10, 16:19)
As siandien kaip istestiniu studiju studente registravau i ES teses egza, ziuriu prierasas "gali registruotis ir nuot. studiju studentai" blink.gif  Nu ir pagalvojau, kad saaaakes...
Beje, studiju knygeles nuotolininkai jau senokai turi, tik nezino  lotuliukas.gif
Be to registracijoje maciau info, kad sudarys grupes tik jei bus tam tikras zmoniu kiekis.. Zodziu, paciu laiku baigiam, mamaEgle  ax.gif

bet praneša kada bash.gif: lieka kelios dienos iki galimo pirmo egzamino, tada atsibunda bash.gif: nors aš jei ir grįšiu, tai kokią sausio 12-14, tai man kaip ir yra laiko topsecret.gif

Aha, ne mažiau 5. Bet čia kiekvienam dalykui skaičiuos tuos žmones, kad nebūtų dalyke 2-3. Nors koks skirtumas, jei dėstytojas neprisijunginėja prie moodle, tai jam be jokio skirtumo kiek bus žmonių 2 ar 22 irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 12 10, 21:04)
bet praneša kada bash.gif: lieka kelios dienos iki galimo pirmo egzamino, tada atsibunda bash.gif: nors aš jei ir grįšiu, tai kokią sausio 12-14, tai man kaip ir yra laiko topsecret.gif

Aha, ne mažiau 5. Bet čia kiekvienam dalykui skaičiuos tuos žmones, kad nebūtų dalyke 2-3. Nors koks skirtumas, jei dėstytojas neprisijunginėja prie moodle, tai jam be jokio skirtumo kiek bus žmonių 2 ar 22 irnesakyk.gif

sakau gal siai sesijai dar netaikys? g.gif
bet tai man butu buve sakes visai, jei butu teke laukti 5 zmoniu.. nes alternatyvos ir laisvai pasirenkami labai tusti budavo.. ax.gif nebent priskaiciuos tuos, kurie neislaike "kabes" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 12 10, 19:53)
sakau gal siai sesijai dar netaikys?  g.gif
bet tai man butu buve sakes visai, jei butu teke laukti 5 zmoniu.. nes alternatyvos ir laisvai pasirenkami labai tusti budavo..  ax.gif nebent priskaiciuos tuos, kurie neislaike "kabes"  smile.gif

arba perkels daugiau dalykų į ištęstines mastau.gif

man tai tas registravimasis kažkoks kosmosas doh.gif ar pavyko tau užsiregistruoti? Pas mane trys identifikaciniai numeriai mega_shok.gif kam jų tiek???
Atsakyti