Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Kadija @ 2013 12 16, 17:17)
Ai, kurisniai po to, dabar egzui mokytis reikia..  cool.gif

Kada ir ką pirmą laikai?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 12 16, 22:16)
Kada ir ką pirmą laikai?

Atrodo nuejo mano dokumentai.. unsure.gif
4dieni ES materialine bandysiu.. ax.gif O kada tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 17 gruodžio 2013 - 13:14
QUOTE(Kadija @ 2013 12 17, 11:14)
Atrodo nuejo mano dokumentai..  unsure.gif
4dieni ES materialine bandysiu..  ax.gif O kada tu?

nu va kaip gerai thumbup.gif spėjo thumbup.gif

Jei atskrisiu tai kokią sausio 15 d. bet vis tiek nepabaigsiu šį kartą blush2.gif schmoll.gif neišmoksiu visko ko reikia, gerai būtų kokius 2-3 išlaikyti ir užtektų topsecret.gif gal paskui dar iki vasaros kada atskrisčiau arba rugsėjo mėn. Nežinau kaip su darbu bus, dabar esu priimta metams, iki rugsėjo 1 d. Tai va kaip tik baigsiu darbus ir galėsiu skristi laikyti egzaminų. O jei paliks dar metams, tai kaip nors tarsiuos tada, kad gruodį laikyti valstybinius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 12 17, 13:26)
nu va kaip gerai  thumbup.gif spėjo  thumbup.gif

Jei atskrisiu tai kokią sausio 15 d. bet vis tiek nepabaigsiu šį kartą  blush2.gif  schmoll.gif neišmoksiu visko ko reikia, gerai būtų kokius 2-3 išlaikyti ir užtektų  topsecret.gif gal paskui dar iki vasaros kada atskrisčiau arba rugsėjo mėn. Nežinau kaip su darbu bus, dabar esu priimta metams, iki rugsėjo 1 d. Tai va kaip tik baigsiu darbus ir galėsiu skristi laikyti egzaminų. O jei paliks dar metams, tai kaip nors tarsiuos tada, kad gruodį laikyti valstybinius  doh.gif

g.gif o dabar niekaip tartis negali, del valstybiniu? islaikyti tai gali juk viska, ne pirmas kartas, tik motyvacija reik tau paturbint mirksiukas.gif
as tai bijau dabar ES materialines, prisikaiciau kad sunku, kaip suprantu teks rasyti ir koli ir egza iskart.. doh.gif visi masiskai is 12-19 persiregistruoj i sausio 18, o dagiau nera datu paskirtu.. o dar egze uzdaviniai laukia, nuostabu juos bus spresti neturejus ne vienos paskaitos..
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 12 17, 14:06)
g.gif o dabar niekaip tartis negali, del valstybiniu? islaikyti tai gali juk viska, ne pirmas kartas, tik motyvacija reik tau paturbint  mirksiukas.gif
as tai bijau dabar ES materialines, prisikaiciau kad sunku, kaip suprantu teks rasyti ir koli ir egza iskart..  doh.gif visi masiskai is 12-19 persiregistruoj i sausio 18, o dagiau nera datu paskirtu..  o dar egze uzdaviniai laukia, nuostabu juos bus spresti neturejus ne vienos paskaitos..

Man reikia išlaikyti viską iki kovo ar balandžio 1 d. ir tada galėsiu laikyti valstybinius. Kol kas nėra noro viską laikyti (nors žinau, kad vėliau gailėsiuos, kad užtempiau, kaip gaila, kad nebaigiau pernai ir šį pavasarį), bet kol kas nu niekaip neprisiverčiu ką nors daryti. Tikriausiai būtų mažiau likę iš viso mesčiau viską, o dabar kažkaiptai reikia pabaigti. Anksčiau ar vėliau, bet reikia. Vėl gi, kai pagalvoju kad reikės skraidyti į valstybinius, o finansai šiuo metu spaudžia, tai ir tas noras nedidėja. Nes ir dabar skristi, bus skaudžiai. O nuskridus į Lt labai daug išsileidžia..... doh.gif na, bus matyt.... ax.gif

Nu jooo, su uždaviniais tai kliuvai. Pasiklausinėk kitose temose, gal kas turi kokių pavyzdžių spręstų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 12 17, 18:55)
Man reikia išlaikyti viską iki kovo ar balandžio 1 d. ir tada galėsiu laikyti valstybinius. Kol kas nėra noro viską laikyti (nors žinau, kad vėliau gailėsiuos, kad užtempiau, kaip gaila, kad nebaigiau pernai ir šį pavasarį), bet kol kas nu niekaip neprisiverčiu ką nors daryti. Tikriausiai būtų mažiau likę iš viso mesčiau viską, o dabar kažkaiptai reikia pabaigti. Anksčiau ar vėliau, bet reikia. Vėl gi, kai pagalvoju kad reikės skraidyti į valstybinius, o finansai šiuo metu spaudžia, tai ir tas noras nedidėja. Nes ir dabar skristi, bus skaudžiai. O nuskridus į Lt labai daug išsileidžia.....  doh.gif  na, bus matyt....  ax.gif

Nu jooo, su uždaviniais tai kliuvai. Pasiklausinėk kitose temose, gal kas turi kokių pavyzdžių spręstų mastau.gif

Nesuprantu kodel man sito dalyko neleido nuotolinese laikyti... Juk dabar ruosiuos lygiai taip pat- neturiu jokios pagalbos.. doh.gif
O del finansu, labai tave suprantu, man vazinejimai irgi skaudus.. Ne tiek kiek tau, aisku, bet ir ne Vilniuje gyvenu... Bet tu dar pamastyk gerai, papyk is anksto ant saves del to, kad uztempei.. Veliau irgi pinigu nepadauges (ju gi niekada negana), o ir motyvacijos daugiau neatsiras... Tiek daug nuejai, reikia baigti. Tu man pavyzdys buvai, kaip galima mokytis net ne LT gyvenant, todel as vis save ramindavau, kad va zmones skraido, o as cia del vazinejimo skundziuos mirksiukas.gif
Atsakyti
MamaEgle nepasiduok, tu gali, jau nedaug liko smartass.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na, merginos, jūs čia ir prirašėt blush2.gif Ačiū jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ypač Kadija doh.gif doh.gif kas aš - pavyzdys????!!!! Net nepatogu doh.gif ax.gif blush2.gif Jeigu jau taip, tai reikia toliau šturmuoti MRU aukštumas ax.gif Ačiū jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 12 18, 12:09)
Na, merginos, jūs čia ir prirašėt  blush2.gif Ačiū jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ypač Kadija  doh.gif  doh.gif kas aš - pavyzdys????!!!! Net nepatogu  doh.gif  ax.gif  blush2.gif Jeigu jau taip, tai reikia toliau šturmuoti MRU aukštumas  ax.gif Ačiū jums  4u.gif  4u.gif

jo, jo, uz sita paskatinima- tai dabar turi laikyt egzus, po to baigiamuosius ir po to mus vaisint sampanu diplomo gavimo proga- nieko nezinau schmoll.gif

Persiko kauliuk, kaip tau sekas dvikovoje su MRU? lotuliukas.gif

As jau viskas- persiregistravau i rytojaus data, einu laikyt egzamino.. Nu siaubas, kaip bijau, kaip niekada.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 12 18, 12:45)
As jau viskas- persiregistravau i rytojaus data, einu laikyt egzamino.. Nu siaubas, kaip bijau, kaip niekada..  unsure.gif

nebijok, išlaikysi 4u.gif pamatysi kaip tau pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 12 18, 14:45)
Persiko kauliuk, kaip tau sekas dvikovoje su MRU?  lotuliukas.gif
As jau viskas- persiregistravau i rytojaus data, einu laikyt egzamino.. Nu siaubas, kaip bijau, kaip niekada..  unsure.gif

Mokaus, mokaus ir dar karta mokaus doh.gif, net eidama i sporto sale nesuosi anglu ir mindama begimo takeli mokausi zodzius lotuliukas.gif

Tau Kadija, sekmes rytojaus egzamine mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas laikete CPT pas Šulca??
Atsakyti