QUOTE(mamaEgle @ 2013 12 16, 12:14)
mano nesimatys, nes rinkausi AT katedroj abudu, o ten nereikia registruotis. Kai atnešiu darbus, tada užregistruos (bent jau tokia tvarka buvo kai pasirinkau aš tuos kursinius, kaip dabat neturiu supratimo). Bet tada su dėstytojais kalbėjau, tai jie tą patį sake, tik nemanau, kad jie mane prisimins, kai atnešiu darbus po kokių dviejų metų
O ką tu pasirinkai kursiniams?
Nieko neusprantu, ten tvarka kas diena gal keiciasi??

As viena irgi AT rinkausi. Nieko nesuprantu jau, kaip tu abu is AT rinkaisi, nes pagal mano studiju plana 2010 metu pas mane nebuvo galima is AT abieju imti, nes 2ir 4 kursuose skyresi dalykai is kuriu galiu rinktis

bet cia neesme, jauciu vel tvarka pakeis kitiem studentam

.. Zodziu pasirinkau kurisni AT (kitas CT ) man liepe parasyti prasyma, sako viskas pas jus matysis knygeleje. Su jokiais destytojais nei liepe, nei sake, nei ka pasikalbeti.. Veliau kalbejau su Kristina ar teisingai supratau- ji sako ta pati: matysis knygeleje kokia tema ir pan, o kai baigsite darba ir destytojas leis gintis- tada apsimokesite ir registruosites per knygele gynimui.. Bet nieko nesimato iki siol toj el. knygeleje..

Tai kaip man dabar rasyti destytojui is lempos is sakyti, kad as pas ji rasau kurisni???
Tuoj nusisausiu, nieks man nebeaisku, o dar mano praktikos dokumentai strigo paste, o ryt jau vertinimas