Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(popcornas @ 2013 02 09, 23:30)
Na tu mane ir nuliudinai del tu sofkuciu... Negi rimtai taip nepatogios?
As taip svajojau viena diena tokia isigyti  wub.gif
Esu maciusi tokia tik su didesniu isriestu atlosu bet gaila buvo likusi viena ir kainavo £800 kas dvivietei sofai butu per daug...

laba grazi kede wink.gif as irgi tokio stiliaus gerbeja. laaabai dziauguosi, kad mums su vyru patogu zemas atlosas ir del to nera nei vienam problemu, tad tik apie tokia sofute svajoju ax.gif tik nzn kur reiks pirkt, man Lietuvoj minkstieji baldai tokie geriausi variantai is blogiausiu....o tie geresni-baisiai brangus. siustis nemacius irgi ne kas....
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 10, 11:53)
vakar čiupinėjau gyvai, bet tie smulkučiai keraminiai lapeliai wub.gif pabijojau, kad bus greit nuskabyti,  o padėt tokį grožį aukštai spintelėje ir nenaudot širdis neleistų unsure.gif

Jei kaina jums tinka ir pats daiktas labai patinka, tai pirkite. Juk vaikai labai greit isauga ta skabinejimo laika biggrin.gif Dabar galite maziau naudoti, o veliau jau pilnu tempu. Nes praeis trys metai ir gailesites, kad nenusipirkote.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 10, 13:02)
Jei kaina jums tinka ir pats daiktas labai patinka, tai pirkite. Juk vaikai labai greit isauga ta skabinejimo laika  biggrin.gif  Dabar galite maziau naudoti, o veliau jau pilnu tempu. Nes praeis trys metai ir gailesites, kad nenusipirkote.

ech, kaina kaip kaina tongue.gif galėtų būti ir mažesnė... nors už rankų darbo Bassano porcelianą matyt ne per didelė...
na bet sulauks manęs ji biggrin.gif man psichologiškai sunku du daiktus iškart pirkt, o kelioms dienoms praėjus, kodėl gi ne hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 10, 12:15)
na bet sulauks manęs ji biggrin.gif man psichologiškai sunku du daiktus iškart pirkt, o kelioms dienoms praėjus, kodėl gi ne hihihi.gif

man irgi blush2.gif .
O saldainine pasidek saugiai, kol jai pavojaus nebebus, ne viska gi butina siandien pradeti naudoti - galiojimas nepasibaigs smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 vasario 2013 - 12:39
ar labai nusizengtume, jei prie klinkerio plytu namo issiklotume betonines trinkeles? na tos klinkerines baisiai brangios blush2.gif
is ko jus klojate lauke takus, ivaziavimus?

gal turit kontaktu, kur pigiau klinkerines trinkeles? kol kas pigiausiai tamsiai rudos spalvos radau po 70lt/m2

sorry, kad ne i tema as cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dea: 10 vasario 2013 - 12:45
kas klausė dėl sofų gamintojo - abi sofos iš Deluxe baldų (Klaipėdos sofos).

merginos, tai padėkit apsispręsti, kuri sofa mūsų namuose labiau tiktų ax.gif įkėliu vėl abiejų foto, kad nereikėtų puslapių atgal vartyti:

nr.1
user posted image

nr.2
user posted image

gyvenamasis kambarys mūsų štai toks, fotkinta iš virtuvės zonos (atsiprašau už foto kokybę doh.gif ):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

į langų "dekoracijas" prašau nekreipti dėmesio, čia mažoji savo darbų parodą surengė biggrin.gif

dar turim štai tokį krėsliuką, turiu jo viziją šalia krosnelės, šalia kažkoks nedidukas staliukas/spintutė su staliniu šviestuvu, na, tokia jauki skaitymo zona rolleyes.gif gobelenas gali būti keičiamas, taigi spalviškai nesu prie jo prisirišus.
user posted image
Atsakyti
Mirksniuk, o cia kalba eina apie 3viete sofa? ar ir 3viete ir 2viete bus vienodo modelio?
siaip man 1ma grazesne ax.gif
Atsakyti
Gal ka sudomins.

http://allegro.pl/zi...3003791683.html

Atsakyti
dea, bus 3-vietė ir 2-vietė.
dėl trinkelių: pas mus namas raudono klinkerio plytų, priešais namą ir aplink namą takeliai grįsti betoninėm trinkelėm tamsiai pilkos spalvos, įrėminta iš šonų raudonos spalvos. einu paieškosiu, gal koks kampas neužsnigtas, tai nufotkinsiu biggrin.gif
mes irgi klinkerį svarstėm, bet kadangi kaina per didelė, tai dėjom betonines. vaizdas mane tenkina, tie raudonų plytelių apvadai grožio priduoda, jei vien tik pilkos - tai vėl visai kitaip žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 02 10, 12:42)

sita. Antros net neisivaizduoju, tie visi jos islinkimai man tokie ... nezinau, iskraipyti, neteisingi tarsi biggrin.gif Apacioje tas pabangavimas aplamai kazkoks nesusipratimas schmoll.gif Atrama pagalves - brrrr. O va pirmoji man grazi, teisinga, net spalva labai puiki. Aplamai, man camel tipo sofos labai patinka, o si vienkupre labai graziu islinkimu wub.gif Kaip cia tau dar sove i galva abejoti g.gif biggrin.gif

Kur vazona gelei pirkai? blush2.gif
Atsakyti
Mirksniukai, gražesnė nr. 1. ir visa kitą derinti bus lengviau. Tik mane suglumino šviestuvas. Ar jis ne per mažas didokai svetainei? Ar čia tai nufotkinta iš toliau, erdvė didelė atrodo g.gif Langai gražūs, šviesu bus ir jauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 02 10, 12:56)
dea, bus 3-vietė ir 2-vietė.

g.gif Sustatytos kampu? g.gif Tada net nezinau, gal atsiimu savo zodzius. Man sakyciau stiliaus klaida, kai dvi tokios sofos statomos kampu blush2.gif Pirkciau dvi trivietes ir statyciau viena priesais kita, sonu i krosnele. Bet tada kur tv deti? g.gif

O kaip jus planuojate sustatyti jas?
Atsakyti