dea, va mūsų trinkelės:

Cobre, nežinau, kaip šovė į galvą abejoti

gal kad vyras pasakė, kad ta pirma per didelė (ji ilgesnė nei ta antroji)

tai tik dėl to turbūt, nes šiaip kai aš ją pamačiau dar lapkričio mėn., tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, sakau pardavėjai - va, MANO sofa pas jus stovi

tik kol kas neduoda mums tokios nuolaidos kaip norėtume, tai važiuoju kas porą savaičių pažiūrėt ir pasigrožėti, sakau pardavėjai, vis tiek sulauksiu norimos nuolaidos
dėl sustatymo: aš pamenu, kad Tavo idealusis variantas - dvi 3-vietės viena priešais kitą

deja, per maža erdvė tokiam variantui, ypač su tokia krosnelės lokacija ir vieta, kuri TV jau numatyta (ten visos rozetės, laidai ir tt jau, nepakeisi vietos

). šiaip galvojom apie 2-vietę ir 3-vietę kampu, bet visai svarstyčiau ir 3-vietės bei 2-jų fotelių (yra šito modelio) variantą. gal net geriau taip būtų?
dėl vazonų: iš Senukų jie, man ten labai dailių šviesių klasikinių yra
Alexa, grindys - alyvuotos trisluoksnės ąžuolo parketlentės. dulkės tikrai matosi

grindų spalva - vienintelis dalykas, kur nusileidau vyrui, ir tikrai gailiuosi. dėl grožio - man gražiau tamsesnės, dėl praktiškumo - tik už šviesias. beje, tos dulkės labiausiai matosi ant šildomų grindų, miegamajam ir vaikų kambariuose ne taip, nors čia turbūt labiau susiję su tuo, kad virtuvė ir gyvenamasis kambarys - labiausiai ir yra gyvenami + jie pietvakarinėj pusėj, tai saulei šviečiant ypatingai viskas pasimato.
Papildyta:beje, gal kuriai patiktų ir tiktų tokie bra?

jie prancūziški, sakė, kad labai seni (net gilzės dar kartoninės, reiktų pasikeisti), padažyti kai kur reiktų ir pašvesiti nuo tų dėmių ant metalo, bet šiaip man jie labai tokie

vakar nusipirkau į vonią ir tik parsivežus ir pridėjus supratau, kad pas mane vonios virš veidrodžio laidai per daug aukštai, šie bra tik lubas, o ne veidrodį apšviestų
tai jei kas norėtumėt, rašykit į až, nes kitaip bandysiu vežti atgal, gal priims. kaina jų abiejų
300ltaš vakar vakare tooookioj vietoj buvau..

dviejų aukštų namas, prikrautas įvairiausių sendaikčių

prieš porą svaičių Aleksoto turguj išsikalbėjom su vienais pardavėjais, jie pasakė, kad į turgų atsiveža tik labai mažą dalį to, ką turi, ir pasiūlė atvažiuot į namus pažiūrėti. tai vakar ir nuvažiavom šviestuvų žiūrėt. eina sau, galva susisuko nuo gausybės

tikrai labai daug ir kabinamų šviestuvų, ir bra, kainos labai įvairios. ir šiaip labai gražių daiktų yra, visko nespėjau apžiūrėti normaliai, ten kaip į muziejų gali ateiti visai dienai

baldų nedaug, nors yra, labiau visokie interjeriniai dalykėliai, paveikslai ir pan.