Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Mirksniuk, man tai Nr. 1 gražesnė, Nr. 2 - kažkas iš moderniosios klasikos serijos 4u.gif

Beje, tęsiant grindų temą - kas per grindys? Matau gana tamsios - na ir kaip su tomis dulkėmis, ar labai jau matosi, kaip merginos kalbėjo?
Atsakyti
dea, va mūsų trinkelės:
user posted image
user posted image

Cobre, nežinau, kaip šovė į galvą abejoti biggrin.gif gal kad vyras pasakė, kad ta pirma per didelė (ji ilgesnė nei ta antroji) g.gif tai tik dėl to turbūt, nes šiaip kai aš ją pamačiau dar lapkričio mėn., tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, sakau pardavėjai - va, MANO sofa pas jus stovi biggrin.gif tik kol kas neduoda mums tokios nuolaidos kaip norėtume, tai važiuoju kas porą savaičių pažiūrėt ir pasigrožėti, sakau pardavėjai, vis tiek sulauksiu norimos nuolaidos tongue.gif
dėl sustatymo: aš pamenu, kad Tavo idealusis variantas - dvi 3-vietės viena priešais kitą wink.gif deja, per maža erdvė tokiam variantui, ypač su tokia krosnelės lokacija ir vieta, kuri TV jau numatyta (ten visos rozetės, laidai ir tt jau, nepakeisi vietos doh.gif ). šiaip galvojom apie 2-vietę ir 3-vietę kampu, bet visai svarstyčiau ir 3-vietės bei 2-jų fotelių (yra šito modelio) variantą. gal net geriau taip būtų? g.gif
dėl vazonų: iš Senukų jie, man ten labai dailių šviesių klasikinių yra rolleyes.gif

Alexa, grindys - alyvuotos trisluoksnės ąžuolo parketlentės. dulkės tikrai matosi biggrin.gif grindų spalva - vienintelis dalykas, kur nusileidau vyrui, ir tikrai gailiuosi. dėl grožio - man gražiau tamsesnės, dėl praktiškumo - tik už šviesias. beje, tos dulkės labiausiai matosi ant šildomų grindų, miegamajam ir vaikų kambariuose ne taip, nors čia turbūt labiau susiję su tuo, kad virtuvė ir gyvenamasis kambarys - labiausiai ir yra gyvenami + jie pietvakarinėj pusėj, tai saulei šviečiant ypatingai viskas pasimato.

Papildyta:
beje, gal kuriai patiktų ir tiktų tokie bra?
user posted image

jie prancūziški, sakė, kad labai seni (net gilzės dar kartoninės, reiktų pasikeisti), padažyti kai kur reiktų ir pašvesiti nuo tų dėmių ant metalo, bet šiaip man jie labai tokie wub.gif vakar nusipirkau į vonią ir tik parsivežus ir pridėjus supratau, kad pas mane vonios virš veidrodžio laidai per daug aukštai, šie bra tik lubas, o ne veidrodį apšviestų doh.gif
tai jei kas norėtumėt, rašykit į až, nes kitaip bandysiu vežti atgal, gal priims. kaina jų abiejų 300lt

aš vakar vakare tooookioj vietoj buvau.. bigsmile.gif dviejų aukštų namas, prikrautas įvairiausių sendaikčių karsta.gif prieš porą svaičių Aleksoto turguj išsikalbėjom su vienais pardavėjais, jie pasakė, kad į turgų atsiveža tik labai mažą dalį to, ką turi, ir pasiūlė atvažiuot į namus pažiūrėti. tai vakar ir nuvažiavom šviestuvų žiūrėt. eina sau, galva susisuko nuo gausybės biggrin.gif tikrai labai daug ir kabinamų šviestuvų, ir bra, kainos labai įvairios. ir šiaip labai gražių daiktų yra, visko nespėjau apžiūrėti normaliai, ten kaip į muziejų gali ateiti visai dienai wub.gif baldų nedaug, nors yra, labiau visokie interjeriniai dalykėliai, paveikslai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 10 vasario 2013 - 13:45
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 02 10, 13:32)
dėl sustatymo: aš pamenu, kad Tavo idealusis variantas - dvi 3-vietės viena priešais kitą wink.gif

dėl vazonų: iš Senukų jie, man ten labai dailių šviesių klasikinių yra  rolleyes.gif

Na, nevisai blush2.gif Man dar labai grazu sofa ir foteliai, pageidautina ne is vieno komplekto blush2.gif Jusu vietoje taip ir daryciau, gal dar ilgesni pufika statyciau kazkurioje puseje. Man tai jusu erdves pakanka. Mano mazesne, ten kur sofos ax.gif

Gal gali is arciau nufotografuoti vazona 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 02 10, 13:36)

Kokie nematyti smile.gif
Atsakyti
Mirksniuk, aciu uz trinkeliu foto wink.gif
sviestuveliai tikrai grazus wink.gif kur tas namas daiktu prikrautas, ar galima butu ir man i ji??? bigsmile.gif

man is vis nepatinka, kai kelios sofos, foteliai is vieno komplekto schmoll.gif
Atsakyti
Mirksniuk, as balsuoju uz pirma sofa, ji kazkiek ir i Jusu turima kresliuka panasi, tik gobelena as tai kitoki imciau 4u.gif Sviestuviukai labai idomus wub.gif Ir dar norejau paklausti, kaip Jusu sienu spalva vadinasi? blush2.gif Musu trinkes vienodos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cobre, erdvės gal ir pakaktų, bet kaip ir sakiau - TV tada kažkur už nugarų lieka unsure.gif manau, pasidėliosiu trivietės ir fotelių variantą smile.gif
va vazonai:
user posted image
user posted image

dea, čia Kulautuvoj, jei tinka - parašysiu į až tel wink.gif

va dar kokius pirkau:
user posted image
šį kabinsiu miegamajam prie sieninės spintos, virs aukšto veidrodžio.

ir dar tokius bra į koridorių, mums reikia 4 vnt, tai čia jau bėda buvo tiek vienodų rast. buvo labai gražių, bet po 2, tai paėmiau tokius ,kur buvo reikiamas kiekis. ir gaubtukus jiems pasiėmiau, tik reikia juo pertraukti - gal kas žinot, kas tokį darbelį Kaune galėtų padaryt??
user posted image

dar į vonią lubinį šviestuvą pirkom, vėliau galėsiu foto įkelti, vyras kaip tik išvažiavo jį į turgų paimti, nes vakar jau pinigų pritrūkom tongue.gif
Atsakyti
Kur tiek visko prisipirkote doh.gif
Atsakyti
Mirksniuk,galvojau mano kiemą ir namo kampą nufotkinai blink.gif
Atsakyti
Kuzdaite, dažai Vivacolor Dekor ekologiši, kodas F400 smile.gif

Cobre, gi parašiau ankstesniam poste apie stebuklingą namą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mirksniuk, tik pamasciau, kad VISI tavo sviestuvai skirtingi visiskai. Misraine namuose bus g.gif Nesaku, kad jie turi buti vienodi, bet tiesiog labai jau sie is skirtingu operu.
Atsakyti
Mirksniuk, tinka wink.gif 4u.gif lauksiu kontaktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 10, 14:12)
Mirksniuk,galvojau mano kiemą ir namo kampą nufotkinai blink.gif

biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2013 02 10, 14:19)
Mirksniuk, tik pamasciau, kad VISI tavo sviestuvai skirtingi visiskai. Misraine namuose bus  g.gif  Nesaku, kad jie turi buti vienodi, bet tiesiog labai jau sie is skirtingu operu.

hm, pagalvojau apie tai.. sakyčiau, miegamojo bra labai skirtingas nei kiti, bet man miegamojo ir norisi tokio, na, kaip čia geriau išsireikšti, buduariško gal.. blush2.gif prie to bra vyras ką tik atsiuntė foto iš turgaus, kad ir stalinį toršerą nupirko:
user posted image
tuos voniai skirtus 2 bra pavyko grąžinti, tai ieškosiu kažko kito. lubinį nufotkinsiu, kai parveš. jis baltas, trijų šakų. tai kaip ir susišauks su miegamojo šviestuvais (įėjimas į vonią iš miegamojo, ten tokia mano ir mažosios karalystė smile.gif). dar į miegamąjį irgi lubinio reikės.

svetainėje esantį šviestuvą turim mintį pakeisti, ieškosim kažko tokio tipo kaip koridoriaus bra (vakar jau nebeturėjau jėgų pažiūrėti tuose sendaikčiuose, nes per daug galva susisukus buvo, pabijojau bele ko prisipirkti tongue.gif ), tuo labiau, kad vienas iš tų bra jau bus kaip ir svetainės zonoj. virtuvėj taip pat dar šviestuvo virš stalo nėra, tai irgi žiūrėsim tokio tipo, tik dar svarstau, ar tokio metalo spalvos kaip bra, ar balto.
vis tiek manai, kad per didelė maišalynė bus? g.gif

aš dar va, prisiminus nesenas diskusijas ir aistras šioj temoj, noriu pasakyti, kad tikrai labai laukiu nuoširdžios kritikos ir pastabų, jei kas matot ir galvojat, kad kažką ne taip darau/padariau/padarysiu. žvilgsnis iš šono dažnai būna platesnis nei pati sugebi aprėpti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 10 vasario 2013 - 14:35