QUOTE(Kisulita @ 2013 03 15, 01:24)
Aš tai beveik visada per naktį košę laikau

O kiek dienų po dažymo neplovėt plaukų?

Gal spalva dar nebuvo spėjusi įsigerti
kai dazydavau tik su chna, tai laikydavau irgi visada apie 3-4 val, ir visada spalva puikiai islikdavo, ir net kai plaukai gerokai nuaugdavo spalva beveik nekisdavo. niekada neplaunu anksciau nei po 2 dienu

man tiesiog dazniau plauti nereikia
QUOTE(dododole @ 2013 03 15, 10:56)
Gal tepei ant sausų plaukų? Nes į šlapius geriausiai įsigeria. Ir negalima tepti chna ant balzamu išteptų plaukų, nes nepasisavina... na aš kai tik chna dažydavau, tai laikydavau gal apie 3-4h kad įsigertų, ir po dažymo 3 dienas negalima plaut galvos... taip spalva užsifiksuoja... ir man geriausiai kibdavo spalva kai tepdavau dar karštą košę tiesiai ant plaukų. tik aišku nereikia nudegint skalpo, esu ir taip padarius netyčia

o sakyk, kokia spalva nori išgauti? kokia tavo natūrali? aš noriu "tikros" rudos (ne ryžos, ne mėlynos, ne kaštoninės) bet dar dvejoju kaip ją išgauti...
visada tepu ant dregnu, tik sampunu isplautu plauku, o kai isplaunu zoles uztepu balzama, kad lengviau tos zoles issikalautu. Ir panasiai laikydavau, bet si karta labai bijojau tos zalios koses, nes ji viska aplink nudaze zaliai.
ir gan silta tepiau.
Na isties gal blogai kad laikiau basma ilgai.
Pries dazyma plaukai buvo tokie kaip nuo chna i raudonuma, o as norejau isgaut sokolado spalva, ir ji gavosi, tikrai grazi buvo, bet po kiekvieno plovimo jos mazejo ir po 3 plovimu visai neliko

ir dar idomu tai kad gan smarkiai ir senasis raudonumas nusiplove, dabar jie daugiau orandziniai nei raudoni. Man tas kaip ir patinka, bet kad saknys atsiplove, noreciau tik saknis uzdazyt tokia spalva ale net neisivaizduoju kaip ja gaut
mazdaug tokia spalva buvo pries dazyma, tik labiau raudona. Kazkodel nuotraukose niekada nesimato to raudonumo, kartais fotkese netgi gaunuosi ugnine morkine, nors is ties niekada tokia nesu buvus realiai