Ant ryzu uztepus tik basmos gausis tamsus tamsus rudi-juodi. Dvizingsniu kas dazo, tai pirma chna tepa ir ryzos patampa, o po to ant virsaus basma ir buna juodos. Nezinau kaip juma tinka juoda. Bet as jei buciau ryza (visiskai man netinka) staigiai tepciaus basma

Grįšiu šiandien į jūsų būrį. buvau paklydusi į chemiją, nes labai noriu tikrai ryžų plaukų, bet cheminiai dažai ryškiai nenudažė (mano laukai labai sunkiai pasiduoda bet kokiam pašviesinimui), o žiauriai sugadino plauką. Tad išlaukiau 6 savaites nedažius ir vėl tepsiu chna. jau užsimaišiau RainBow Persian red su citrinos sultimis ir vandenėliu, kuriame paviriau raudoną papriką ir du ramunėlių arbatos pakučius. Tepsiu, laikysiu per naktį. Rezultato neprognuozuoju, nežinia kas gausis su per cm paaugusiomis šaknimis ir suėstais dažų plaukais. Bet tikiuosi su visam grįžti į doros kelią. Mano šukuosena apytrumpė, tai anksčiau ar vėliau tuos nuėstuosius nukirpsiu.
Sveikos
Noriu pasigirti ir tuo pačiu pagirti Khadi dažus. Taigi pagaliau teko išbandyti šiuos dažus http://www.indien-pr...ural-Hazel.html
Negaliu atsižiūrėti
plaukai nusidažė puikiai (ne taip, kaip dažant su Logona dažais) , liko švelnūs, slidūs, blizgantys ir nepasakyčiau, kad raudonas atspalvis išlindo.
Matyt, daugiau jokiais kitais dažais nesinors dažyti. Spalva gavosi panaši į šią 
Tik įdomu ar ilgainiui naujodant neišsausės...

Negaliu atsižiūrėti

QUOTE(Pievose @ 2013 03 22, 23:17)
Sveikos
Noriu pasigirti ir tuo pačiu pagirti Khadi dažus. Taigi pagaliau teko išbandyti šiuos dažus http://www.indien-pr...ural-Hazel.html
Negaliu atsižiūrėti
plaukai nusidažė puikiai (ne taip, kaip dažant su Logona dažais) , liko švelnūs, slidūs, blizgantys ir nepasakyčiau, kad raudonas atspalvis išlindo.
Matyt, daugiau jokiais kitais dažais nesinors dažyti.

Negaliu atsižiūrėti

Tai gal norit pasirodyti savo spalvytę mums?

Papildyta:
O aš tai su klausimu grįžau

Norėčiau, tačiau neturiu su kuo nufotografuoti
Beje, į jūsų klausimą galėsiu greitu metu atsakyti, nes dar nusipirkau ir raudonų Khadi dažų ir labai knieti išbandyti, taigi irgi bandysiu dažyti ant rudų. Na, bet mano spėjimu , gal pašviesinti ir nepavyks, bet bent jau priduoti ryžo atspalvio plaukams tikrai turėtų

Beje, į jūsų klausimą galėsiu greitu metu atsakyti, nes dar nusipirkau ir raudonų Khadi dažų ir labai knieti išbandyti, taigi irgi bandysiu dažyti ant rudų. Na, bet mano spėjimu , gal pašviesinti ir nepavyks, bet bent jau priduoti ryžo atspalvio plaukams tikrai turėtų

QUOTE(Pievose @ 2013 03 23, 12:15)
Norėčiau, tačiau neturiu su kuo nufotografuoti

Vat būtų įdomu sužinoti

Tik norėčiau iš rudos į ryžą apačioje pereit

QUOTE(Kisulita @ 2013 03 23, 15:53)
Tik norėčiau iš rudos į ryžą apačioje pereit
Bet tada turėčiau iš pradžių dažytis tamsiai su basma ir amla, tada išplauti ir galus tik chna dažyti
Bet kažin ar chna nušviesintų
Ir šiek tiek baisu, kad gali greitai atsiplauti basma 

as manau kad reiktu bandyt kitaip daryt, is pradziu visa galva nudazyt su chna, o po to tik saknis, tokiu atstumu kiek norisi su basma

QUOTE(Chikitoka @ 2013 03 23, 16:06)
as manau kad reiktu bandyt kitaip daryt, is pradziu visa galva nudazyt su chna, o po to tik saknis, tokiu atstumu kiek norisi su basma
manau kad taip butu lengviau ir realiau 

Iš pradžių irgi galvojau apie tokį variantą, bet viena mergina ankščiau rašė, kad buvo nusidažiusi chna ir gavosi vario spalva, kurią bandė tamsia ruda spalva uždažyti, o ji greit atsiplovė

QUOTE(Kisulita @ 2013 03 22, 14:05)
Amla turėtų padėti
O jei ne, tai prieš tai viena mergina buvo įmetusi nuorodą, kaip galima chna atspalvį nuimti, tai berods svogūnų sultys padeda 

As bandziau svogunu sultys kelis kart, pasviesejo mano varis...bet varis liko varis tik sviesesnis ir plius dar sausesni plaukai nors ir aliejukus dejau...Nieko nesuprantu.
QUOTE(goccia @ 2013 03 22, 18:28)
Vat ir as galvojau apie basms bet tai juoda spalva man irgi netik, nesveikai balta ir dabar atrodau

QUOTE(Kisulita @ 2013 03 23, 23:54)
Iš pradžių irgi galvojau apie tokį variantą, bet viena mergina ankščiau rašė, kad buvo nusidažiusi chna ir gavosi vario spalva, kurią bandė tamsia ruda spalva uždažyti, o ji greit atsiplovė
Tai gal ant chna dažant, nelabai įsigers tamsūs dažai 

Man gavosi varis, po to bandziau dark brown, greit nusiplove, bet gal ka ne taip padariau. Manau ombre bus sunku sumeistraut su zolytem dazant. Bet jei norite bandyt tai manau realiau visa galva su chna o veliau virsu su indigo. Nes chna nebalina/nesviesina tai...
O as dabar paliksiu ramybei savo vari..Plaukai sausi, nusiure, reik gydyt o apie spalva veliau galvot. Prisidirbau pati. Gal kai dabar truputi pasviesejo galeciau vel brown bandyt bet jau sausi kad siaubas plaukai, tai teks kiek palaukt.
QUOTE(Goda* @ 2013 03 24, 00:33)
Man gavosi varis, po to bandziau dark brown, greit nusiplove, bet gal ka ne taip padariau. Manau ombre bus sunku sumeistraut su zolytem dazant. Bet jei norite bandyt tai manau realiau visa galva su chna o veliau virsu su indigo. Nes chna nebalina/nesviesina tai...
O as dabar paliksiu ramybei savo vari..Plaukai sausi, nusiure, reik gydyt o apie spalva veliau galvot. Prisidirbau pati. Gal kai dabar truputi pasviesejo galeciau vel brown bandyt bet jau sausi kad siaubas plaukai, tai teks kiek palaukt.
Kol kas aš irgi plaukų nedažysiu, tegul pailsi, o dabar tik technikas galvoju dėl tų žolių, nes labai sudomino tas dažymas dviem spalvom

Ir įdomu ar nesigaus juoda spalva uždažius ant chna basma

Vakar prisiskaičiau įvairiausių receptų kaip galėčiau natūraliom priemonėm pakeisti plaukų spalvą. Na ir bandymas man pavyko!!!
Mano plaukai yra lietuviškai rudi vidutinio ilgio. Bet prieš porą mėnesių pasidažiau juos sruogelėmis (šviesiomis žinoma). Plaukai tragiškai išsausėjo, kokį mėnesį, baisiai elektrinosi, vėlėsi. Žodžiu nusprendžiau daugiau plaukų nešviesinti. O dabar kai išlindo 2cm ataugusiu plaukų, vaizdelis nekoks. Todėl galvoju patamsinsiu, kad nebūtų labai ryškaus skirtumo tarp šaknų ir šviesintų sruogų. Vakar vakare užviriau ažuolo žieves ir pušų pumpurus ir įdėjau arb.šaukštelį druskos. Palikau per naktį, kad pritrauktų. Ryte nuoviro spalva buvo tamsiai ruda, beveik juoda. Prakošiau ir truputį pašildžiau. Išsiploviau galva su šampūnų ir balzamu. Tada gerai nušluosčiau plaukus ir užpyliau nuoviru, dar bliude truputį plaukus įmerkus palaikiau (jau švariu vandeniu neploviau). Celofaninis maišas ant galvos, tada dar ranšluostis, na ir kiek turėjau laiko tai yra apie pusę valandos pavaikščiojau taip apsimuturiavus. Liko tik išdžiovinti. Spalva tikrai pastebimai patamsėjo. Bendras plaukų vaizdelis tapo šviesiai rudi. Na iš šaknys ne tokios ryškiai tamsios atrodo.

Mano plaukai yra lietuviškai rudi vidutinio ilgio. Bet prieš porą mėnesių pasidažiau juos sruogelėmis (šviesiomis žinoma). Plaukai tragiškai išsausėjo, kokį mėnesį, baisiai elektrinosi, vėlėsi. Žodžiu nusprendžiau daugiau plaukų nešviesinti. O dabar kai išlindo 2cm ataugusiu plaukų, vaizdelis nekoks. Todėl galvoju patamsinsiu, kad nebūtų labai ryškaus skirtumo tarp šaknų ir šviesintų sruogų. Vakar vakare užviriau ažuolo žieves ir pušų pumpurus ir įdėjau arb.šaukštelį druskos. Palikau per naktį, kad pritrauktų. Ryte nuoviro spalva buvo tamsiai ruda, beveik juoda. Prakošiau ir truputį pašildžiau. Išsiploviau galva su šampūnų ir balzamu. Tada gerai nušluosčiau plaukus ir užpyliau nuoviru, dar bliude truputį plaukus įmerkus palaikiau (jau švariu vandeniu neploviau). Celofaninis maišas ant galvos, tada dar ranšluostis, na ir kiek turėjau laiko tai yra apie pusę valandos pavaikščiojau taip apsimuturiavus. Liko tik išdžiovinti. Spalva tikrai pastebimai patamsėjo. Bendras plaukų vaizdelis tapo šviesiai rudi. Na iš šaknys ne tokios ryškiai tamsios atrodo.

jums nuo perskalavimo nuoviru plauku spalva patamsejo?