Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

Sveikos 4u.gif Nors kolkas chna nedazau, bet vistiek skaitau tema. Tepu savo balzama vis, na ir siek tiek laikosi spalva, bet labai issviesejo y raudonuma blink.gif Visas rudumas nusiplove, liko tik raudonumas g.gif
Chikitoka - kaip tau tie Surya Cream patiko? 4u.gif Kaip nusidaze, kaip spalva laikosi, ar nesudirgino galvos odos? g.gif Butu ydomu pabandyt, nes kolkas plauku dazyt nenoriu, reikia, kad atsigautu nuo issausejimo blush2.gif Kazkada ziurejau y Henne Color Cream, bet kazkaip taip ir nesusigundziau isbandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 06, 12:58)

Chikitoka - kaip tau tie Surya Cream patiko? 4u.gif Kaip nusidaze, kaip spalva laikosi, ar nesudirgino galvos odos? g.gif Butu ydomu pabandyt, nes kolkas plauku dazyt nenoriu, reikia, kad atsigautu nuo issausejimo blush2.gif Kazkada ziurejau y Henne Color Cream, bet kazkaip taip ir nesusigundziau isbandyt blush2.gif

nepasakyciau kad itin patiko. Nieko daug geriau uz paprastas chna, gal is pradziu spalva ir buvo sodresne, bet gan greit tas ryskumas atsiplove ir vaizdas liko toks kaip visada. Ko gero tikrai geriau uzdaze saknis, ir bendrai buvo labiau suvienodines visu plauku spalva. Bet siaip nemanau kad verta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 06, 12:31)
Persian light brown  4u.gif
o is kur marokietiska perkate? labai noreciau isbandyt  4u.gif
Situos pirkau

ebay.co.uk pirkau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tarškutė @ 2013 04 05, 22:07)
Na va, pirmą kartą dažiausiu tokiu metodu, jaučiuosi gerai, manau, pavyko, nors turbūt, būna geriau  biggrin.gif

Na, o kokia spalva gavosi? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 06, 16:32)
nepasakyciau kad itin patiko. Nieko daug geriau uz paprastas chna, gal is pradziu spalva ir buvo sodresne, bet gan greit tas ryskumas atsiplove ir vaizdas liko toks kaip visada. Ko gero tikrai geriau uzdaze saknis, ir bendrai buvo labiau suvienodines visu plauku spalva. Bet siaip nemanau kad verta  schmoll.gif

Aciu 4u.gif Man mano balzamas jau spuogeliu pridaigino siandien galvoj, tai teks vel prie zoliu gryzt g.gif Galvoju gal sykart pirksiu ir ta amlos alieju, tiesiog maisysiu y chna kad maziau sausintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 06, 19:44)
Aciu 4u.gif Man mano balzamas jau spuogeliu pridaigino siandien galvoj, tai teks vel prie zoliu gryzt g.gif Galvoju gal sykart pirksiu ir ta amlos alieju, tiesiog maisysiu y chna kad maziau sausintu g.gif

O kodel nenorit savo naturalios spalvos atsiauginti? Jei neturit zilu, ar tai neissprestu jums problemu del plauku ir galvos odos?Oh, jei pas mane nebutu jau zilu plauku, tikrai nusikirpciau trumpiau ir atsiauginciau savo naturalia spalva:)
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kur dingo chna su chitozanu? Anksčiau visad tokia būdavo, po to pakeitė pakuotę ir be chitozano tapo, tai daug blogiau laikos ant plaukų sad.gif Po 2jų sav jau spalva blunka, nors laikau apie 4val, o anksčiau kelis mėnesiusi vaikščiodavau su blizgančiais ryškiais plaukais
Papildyta:
Jei neklystu tai tokios pakuotės būdavo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 04 06, 23:26)
Sveikos, gal žinote kur dingo chna su chitozanu? Anksčiau visad tokia būdavo, po to pakeitė pakuotę ir be chitozano tapo, tai daug blogiau laikos ant plaukų sad.gif Po 2jų sav jau spalva blunka, nors laikau apie 4val, o anksčiau kelis mėnesiusi vaikščiodavau su blizgančiais ryškiais plaukais
Papildyta:
Jei neklystu tai tokios pakuotės būdavo
user posted image

Čia jeigu kam įdomu tai rezultatas su 2 chna ir 1 basma, natūralių plaukų spalvos jau nebepamenu, nes su chna nuo 13 metų dažausi biggrin.gif Tiesiog nuolat atnaujinu spalvą ir tiek. Norėčiau šokoladinė būti, bet vis bijau basmos pridėti daugiau negu reikia ir tapt per tamsi. Kaži jeigu 1 chna ir 3 basmos bus, kas gausis? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 04 06, 23:06)
O kodel nenorit savo naturalios spalvos atsiauginti? Jei neturit zilu, ar  tai neissprestu jums problemu del plauku ir galvos odos?Oh, jei pas mane nebutu jau zilu plauku, tikrai nusikirpciau trumpiau ir atsiauginciau savo naturalia spalva:)

As noriu atsiauginti naturalius, bet jeigu dabar nedazau su niekuo, labai pradeda lyst tai, kad buvo balinta ir po zoliu dazymais paslepta - tikrai negraziai atrodo schmoll.gif Pakenteciau ir atvaiksciociau tuos pora metu, bet mano darbe bendrauju per diena su daug zmoniu, tad reikia reprezentatyviai atrodyt biggrin.gif O galvos odos bukles man chna neblogina, tik plaukai labai issausejo. Pasimokiau ir butinai reiks kazka y ja pilt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 04 06, 23:06)
O kodel nenorit savo naturalios spalvos atsiauginti? Jei neturit zilu, ar  tai neissprestu jums problemu del plauku ir galvos odos?Oh, jei pas mane nebutu jau zilu plauku, tikrai nusikirpciau trumpiau ir atsiauginciau savo naturalia spalva:)

drinks_cheers.gif jei ne akis badantys ziliukai, as irgi nedazyciau.
Bet gi daug merginu dazo ne todel, kad reikia, o todel kad nori pasikeist mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, plauku spalvos pakeitimas - greiciausias budas pasikeisti drinks_cheers.gif . Kokiu tik nesu turejusi atspalviu ant savo galvos... biggrin.gif ,bet dabar kazkaip pamilau savo naturalia plauku spalva, tiksliau tokia, kokia turejau kazkada kazkada seniai seniai...Labai sunkiai, bet atsitaikiau panasu atspalvi, nors tie dazai cheminiai verysad.gif . Bet su jais pratempiu net 2 menesius ir zili ne taip lenda ir spalva tinka prie veido ir akiu spalvos. Noreciau atrasti toki zolyciu derini, kad reiktu padazyti tik saknis ir spalva butu labai sviesi salta ruda ax.gif , bet vel - reiktu eksperimentuoti ir vel vaikscioti su visokiais atspalviais. Tai taip ir dazau su chemikalais verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2013 04 06, 10:52)
tai ar gavosi tokia spalva, kurios ir norejot?

Negaliu pasakyti, kokios tokėjausi, bet tenkina biggrin.gif

QUOTE(Kisulita @ 2013 04 06, 20:18)

Na, o kokia spalva gavosi? bigsmile.gif  4u.gif

Sakučiau labaiu ruda, sunku nusakyti biggrin.gif

Labukas visoms 4u.gif Kartosiu tą patį santykį po kokių dviejų savaičių, nes žiliukai tai auksiniai dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 06, 20:18)
ebay.co.uk pirkau 4u.gif
Papildyta:
Na, o kokia spalva gavosi? bigsmile.gif  4u.gif

atsiprasau kad as ne i tema, o kaip is to ebay pirkti blush2.gif kiek siuntimas kainuoja? ar per tarpininkus perkat. As dar nesu bandzius, baisiai smalsu, bet vis nesiryztu ax.gif
Atsakyti