Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

Sveikos, idomu ar jus perkat tas "mandresnes" zoleles ar esat daziusios ir su paprastomis musu parduotuvese randamomis, pvz
user posted image user posted image user posted image

Dar idomu, per kiek laiko tie dazai nusiplauna? Kaip supratau pirmus kartus dazot gan daznai, o dazams isigerus ir kas menesi?
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 04, 22:14)
Sveikos, idomu ar jus perkat tas "mandresnes" zoleles ar esat daziusios ir su paprastomis musu parduotuvese randamomis, pvz
user posted image user posted image user posted image

Dar idomu, per kiek laiko tie dazai nusiplauna? Kaip supratau pirmus kartus dazot gan daznai, o dazams isigerus ir kas menesi?

esu naudojus pirmasias dvi, is "mandresniu" siunciausi rainbow, bet dar nebandziau ax.gif . Dar daziau su jau paruostais dazais is norfos ir dabar nusipirkau to paties gamintojo miltelius, jie dabar ir laukia eiles. esminio skirtumo nepajutau. Man paeme is antro karto. Is esmes beveik nenusiplauna, gal vos svieseja. Pakartotinai dazau tik kai atauga saknys, bet tikrai ne del spalvos ryskumo 4u.gif bet kaip ir bet kuri pasakytu - tai labai individualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 04, 21:19)
esu naudojus pirmasias dvi, is "mandresniu" siunciausi rainbow, bet dar nebandziau  ax.gif . Dar daziau su jau paruostais dazais is norfos ir dabar nusipirkau to paties gamintojo miltelius, jie dabar ir laukia eiles. esminio skirtumo nepajutau. Man paeme is antro karto. Is esmes beveik nenusiplauna, gal vos svieseja. Pakartotinai dazau tik kai atauga saknys, bet tikrai ne del spalvos ryskumo  4u.gif bet kaip ir bet kuri pasakytu - tai labai individualu  biggrin.gif

Taip, suprantu kad individualu, bet aciu uz atsakyma smile.gif labai nedrasu man jais dazyti... biggrin.gif ir norisi bet baimes kolkas daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 04, 14:59)
nea nebus  blush2.gif , kazkas matesi tik po antro plovimo, bet nepafotkinau, o po sekanciu viskas vel beveik suvienodejo

Nu va, o man taip smalsu pamatyti bigsmile.gif Pati vis neprisiruošiu išmėginti žolių ombre biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 04, 22:19)
esu naudojus pirmasias dvi, is "mandresniu" siunciausi rainbow, bet dar nebandziau  ax.gif .

Kokią spalvą iš Rainbow nusipirkote? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramiele @ 2013 04 04, 22:14)

Aš tai marokietiška chna dažausi, nors esu bandžiusi ir antroje nuotraukoje, kur 125 gr. smile.gif

Man visą laiką spalva kažkiek nusplauna per 2-3 savaites, bet atspalvis lieka biggrin.gif
Dažau maždaug kas dvi - tris savaites, nes šaknys matosi 4u.gif O kadangi man nesausina, tai nebijau dažniau naudoti biggrin.gif
Papildyta:
Aj, tiesa, aš visada visus plaukus dažau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytės 4u.gif

Skaičiau skaičiau šią temą ilgai, tariausi su drauge, kuri su chna dažo jau senokai, bet rūpi ir su jumis pasitarti. Nusipirkau tris pokelius chna po 25 g ir vieną basmos 25 g. Labai noriu išbandyti šį dažymo būdą, nes plaukai labai silpnėja, o ir riebūs kaip aliejus biggrin.gif
Norėčiau būti tamsesnė, tad klausiu patarimo - esu tinginukė, tingisi dvižingsniuoti smile.gif Ar nebūsiu mėlyna ar žalai, ar dar kokia, jei sumaišysiu iš karto chna su basma? Pažiūrėjau, kad mano plaukams reiktų apie 100 g, tai gal galima dėti tuos tris chna ir vieną basmos? Esu tamsiai dažyta< bet nuo gruodžio vidurio be chemijos ax.gif

Labai ačiū iš karto patarusioms 4u.gif Dažus pirkau droge blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2013 04 05, 07:57)
Labas rytas, mergytės  4u.gif

Skaičiau skaičiau šią temą ilgai, tariausi su drauge, kuri su chna dažo jau senokai, bet rūpi ir su jumis pasitarti. Nusipirkau tris pokelius chna po 25 g ir vieną basmos 25 g. Labai noriu išbandyti šį dažymo būdą, nes plaukai labai silpnėja, o ir riebūs kaip aliejus  biggrin.gif
Norėčiau būti tamsesnė, tad klausiu patarimo - esu tinginukė, tingisi dvižingsniuoti smile.gif Ar nebūsiu mėlyna ar žalai, ar dar kokia, jei sumaišysiu iš karto chna su basma? Pažiūrėjau, kad mano plaukams reiktų apie 100 g, tai gal galima dėti tuos tris chna ir vieną basmos? Esu tamsiai dažyta< bet nuo gruodžio vidurio be chemijos  ax.gif

Labai ačiū iš karto patarusioms  4u.gif Dažus pirkau droge blush2.gif

Aš dėčiau 3 basmos ir 1 chna 4u.gif Esu trumpaplaukė ir tinginė biggrin.gif imu 2 basmos ir 1 chna
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2013 04 05, 07:57)
Labas rytas, mergytės  4u.gif

Skaičiau skaičiau šią temą ilgai, tariausi su drauge, kuri su chna dažo jau senokai, bet rūpi ir su jumis pasitarti. Nusipirkau tris pokelius chna po 25 g ir vieną basmos 25 g. Labai noriu išbandyti šį dažymo būdą, nes plaukai labai silpnėja, o ir riebūs kaip aliejus  biggrin.gif
Norėčiau būti tamsesnė, tad klausiu patarimo - esu tinginukė, tingisi dvižingsniuoti smile.gif Ar nebūsiu mėlyna ar žalai, ar dar kokia, jei sumaišysiu iš karto chna su basma? Pažiūrėjau, kad mano plaukams reiktų apie 100 g, tai gal galima dėti tuos tris chna ir vieną basmos? Esu tamsiai dažyta< bet nuo gruodžio vidurio be chemijos  ax.gif

Labai ačiū iš karto patarusioms  4u.gif Dažus pirkau droge blush2.gif

Labas 4u.gif bigsmile.gif

Na, jeigu dėsite tiek daug chna ir tik ketvirtadalį basmos, tai mėlyna ar žalia tikrai nebūsit, bet esu beveik įsitikusi, kad jūsų šaknys taps orandžinės arba raudonos biggrin.gif
Manau, kad barsmos turėtų būti bent pusė tiek, kiek chna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 05 balandžio 2013 - 15:05
Na ką, patarimus paskaičiau vėliau 4u.gif Jau sėdžiu su kepure, tai vakarop, tiksliau, gerokai link dešimtos prisiduosiu, kas gavosi lotuliukas.gif Tikiuosi, kad orandžinė nebūsiu bigsmile.gif

Dėjau du chna ir vieną basmos cool.gif Jau pačiai smalsu, kaip atrodysiu, bet vežu pagranduką į kirpyklą nuo 18 val., o kai grįšiu, apie 19.30 bandysiu plauti, gaila, kad iš karto emocijų negalėsiu nupasakoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarškutė: 05 balandžio 2013 - 15:37
QUOTE(Chikitoka @ 2013 04 04, 21:19)
esu naudojus pirmasias dvi, is "mandresniu" siunciausi rainbow, bet dar nebandziau  ax.gif . Dar daziau su jau paruostais dazais is norfos ir dabar nusipirkau to paties gamintojo miltelius, jie dabar ir laukia eiles. esminio skirtumo nepajutau. Man paeme is antro karto. Is esmes beveik nenusiplauna, gal vos svieseja. Pakartotinai dazau tik kai atauga saknys, bet tikrai ne del spalvos ryskumo  4u.gif bet kaip ir bet kuri pasakytu - tai labai individualu  biggrin.gif

Tiesa, kaip tie jau paruosti dazai vadinosi? smile.gif
Atsakyti
Na va, pirmą kartą dažiausiu tokiu metodu, jaučiuosi gerai, manau, pavyko, nors turbūt, būna geriau biggrin.gif
Atsakyti
tai ar gavosi tokia spalva, kurios ir norejot?
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 04, 23:32)
Kokią spalvą iš Rainbow nusipirkote? 4u.gif
Papildyta:
Aš tai marokietiška chna dažausi, nors esu bandžiusi ir antroje nuotraukoje, kur 125 gr. smile.gif

Persian light brown 4u.gif
o is kur marokietiska perkate? labai noreciau isbandyt 4u.gif

QUOTE(Ramiele @ 2013 04 05, 21:35)
Tiesa, kaip tie jau paruosti dazai vadinosi? smile.gif

Situos pirkau
Atsakyti