Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna, basma ir kitomis žolėmis

QUOTE(Veti @ 2013 07 19, 23:13)
Siandie vel daziau, sedejau 4 val, ir vietoj acto dejau citrina, nedejau seivamedzio ir dar be to per mmm, tai gavosi zymiai tamsiau nei paskutini karta  doh.gif o tikejausi kad bus sviesiau  unsure.gif
palauk kelias dieneles, butinai kas nors prades rinkt  4u.gif

O su kokia chna dažėtės? 4u.gif Gal dar pašviesės per kelias dienas g.gif

Tai vat laukiu vis, bet niekas nieko neskalbia unsure.gif Na, bet gal per kitą savaitę kas nors ims rinkti krepšiuką g.gif Noriu Khadi išmėginti biggrin.gif
Atsakyti
OI tikrai nesvieses, tik tamseja visada biggrin.gif o po keliu plovimu darosi nebe tokia ryski, bet vistiek tamseja doh.gif

daziau su egiptietiska 4u.gif manau kad prie iranietiskos tikrai nebegrysiu, egiptietiskos atspalvis daug grazesnis man thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi nešviesėja biggrin.gif

O aš turbūt marokietiškos nebenaudosiu, per orandžinė man biggrin.gif Galvoju apie indišką, gal ji raudoniau dažo g.gif Ir dar noriu Khadi išmėginti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 20 liepos 2013 - 22:18
O indišką ir egiptietišką chna internetu perkat ar draugai/giminės ir pan. iš atostogų grįždami parveža? smile.gif
Atsakyti
Aš viską internetu perku 4u.gif
Atsakyti
vakar pirma karta pabandziau kitokia chna nei ta pakeline maximine. Stai tokia, pakuote lygiai tokia pat, tik dar parasyta, kad ir plaukams tinka. Zodziu, tiesiog chna. Dabar as suprantu, kodel jus visos pereinat prie kitokiu dazu. Ji buvo taip smulkiai sumalta, jokiu zoliu/siukliu. Net kiausinio nenaudojau. Uzpyliau tik vandeniu ir truputi varnalesiu aliejaus. Kosyte kaip pasta, jokiu gumulu, pasitepe lengvai ir be jokiu byrejimu. Ant pakuotes parasyta, kad ji indiska. Spalva mano gavosi lygiai tokia pat kaip visada. Pirma diena visada plaukai prie saknu tamsiai oranziniai, visi kiti - variniai, po to ir tie prie saknu plaukai nutamseja per diena, dvi.

Taigi nezinia ar indiska dazys raudoniau. Kaip tik apie marokietiska esu girdejusi, jog ji raudonesne.

Kam idomu, aptikau ja visai netycia Asda'oje, UK.
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 07 21, 10:15)
O indišką ir egiptietišką chna internetu perkat ar draugai/giminės ir pan. iš atostogų grįždami parveža?  smile.gif

Egiptietiska siunciausi internetu, o indiskos dar nesu bandziusi, bet jos yra cia

ant mano plauku egiptietiska tikrai gaunasi orandzinesne nei iranietiska. Dar reik isbandyt ir indiska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veti: 21 liepos 2013 - 14:41
QUOTE(Steisi @ 2013 07 21, 14:39)

Taigi nezinia ar indiska dazys raudoniau. Kaip tik apie marokietiska esu girdejusi, jog ji raudonesne.

Kam idomu, aptikau ja visai netycia Asda'oje, UK.

Marokietiška man ryškia orandžine dažo g.gif Todėl ir maniau, kad į raudonumą - indiška ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 07 21, 20:43)
Marokietiška man ryškia orandžine dažo g.gif Todėl ir maniau, kad į raudonumą - indiška ax.gif

o egiptietiska ir marokietiska tai ne tas pats? jei ne tai is kur gaunat marokietiskos?
Atsakyti
O raudonai su kuria geriau gaunas? Egiptietiška, iranietiška ar ta marokietiška? Beje merginos kiek gramų jūs naudojat vienam dažymui? ir chna visos laikot kažkiektai valandų ar iškart naudojat? Nes pvz. basma+chna aš užpilu karštu vandeniu ir naudoju iškart, ar taip neteisingai darau g.gif blush2.gif ? Beje ar kibtų chna jei plaukai dažyti su basma?
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2013 07 22, 16:04)
O raudonai su kuria geriau gaunas? Egiptietiška, iranietiška ar ta marokietiška? Beje merginos kiek gramų jūs naudojat vienam dažymui? ir chna visos laikot kažkiektai valandų ar iškart naudojat? Nes pvz. basma+chna aš užpilu karštu vandeniu ir naudoju iškart, ar taip neteisingai darau  g.gif  blush2.gif ? Beje ar kibtų chna jei plaukai dažyti su basma?

as bandziau iranietiska ir egiptietiska, tai iranietiska man dazo tikrai raudoniau, o dar jei idet acto, ar citrinos sulciu tai budavau smarkiai raudona.

Mano plaukai mazdaug iki liemeneles susegimo, tai man reikia apie 120 gr, nors plaukai siuo metu stipriai isslinke ir mazai ju belike, storesniems ar ilgesniems reiktu daugiau

As irgi visada dazau iskart, niekada nelaikau koses, nezinau ar butu skirtumas g.gif bet dazant is kart puikiai nusidazo tongue.gif
Manau kad tikrai turetu "kibti" tik neaisku ar kas matysis, nes spalva tai gerokai sviesesne chna, nei basma, bet jei jau basma kimba tai chna tikrai turetu kibt. Nes man basma nei per kur nekibo, nudaze viska aplink, tik ne plaukus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veti @ 2013 07 22, 16:13)
as bandziau iranietiska ir egiptietiska, tai iranietiska man dazo tikrai raudoniau, o dar jei idet acto, ar citrinos sulciu tai budavau smarkiai raudona.

Mano plaukai mazdaug iki liemeneles susegimo, tai man reikia apie 120 gr, nors plaukai siuo metu stipriai isslinke ir mazai ju belike, storesniems ar ilgesniems reiktu daugiau

As irgi visada dazau iskart, niekada nelaikau koses, nezinau ar butu skirtumas  g.gif bet dazant is kart puikiai nusidazo  tongue.gif
Manau kad tikrai turetu "kibti" tik neaisku ar kas matysis, nes spalva tai gerokai sviesesne chna, nei basma, bet jei jau basma kimba tai chna tikrai turetu kibt. Nes man basma nei per kur nekibo, nudaze viska aplink, tik ne plaukus  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai čia tuos parduotuvinius 5 pakelius sunaudoji blink.gif g.gif ? Na mano vos už pečių, tai 75g naudoju, per mažai gal, bet kažkaip normaliai man, nes mano ir taip tamsoki plaukai, tokie kaštoniniai, tamsiai rudi, tai su tuo mišinuku aš tik vos pasiryškinu, kad nebūtų tokie papilkėję smile.gif Nu reiks sekantį kartą bandyti vien su chna, gal ir gausis kas g.gif O tai kaip tu pasiruoši chna? Su vandeniu užplikai ar kaip?
Atsakyti