Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis pametinukams

pumpuska, koks idomus irenginys biggrin.gif Ar patogu vezt vezima su tokiu sedyniu? rolleyes.gif
Atsakyti
yra dar ir toks varijantasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ferari @ 2010 11 05, 22:57)
yra dar ir toks varijantasuser posted image

yra, bet kur ju gauti?
Atsakyti
QUOTE(Sssavana @ 2010 11 23, 12:44)
yra, bet kur ju gauti?

http://www.bimbomark...ph-2-P12982.htm
Atsakyti
jauciu kaip nepatogu butu !
Atsakyti
O mes nusipirkom Baby jogger city select, esu patenkinta 100%, vezimas nerealus. Tvirtas, super manevringas, telpa net ir i lifta, stumdai ir kaifuoji smile.gif jei yra galimybe tikrai rekomenduoju isigyt, nepakeiciamas dalykas ir super patogus auginantiems pametinukus, bei dvynukus. Net ir vienam vaikui auginanciom rekomenduociau smile.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos pametinukų mamos. Aš irgi iš jūsų tarpo. turiu dveijų metukų dukrytę ir beveik metukų sūnelį. turim PHIL&TEDS's sport. esu juo nerealiai patenkinta thumbup.gif , nors mokėti už jį tokius pinigus gana skaudžiai buvo.

O jeigu ir jums kaina kandžiojasi turiu pasiūlima:
čia keliom savaitėms buvo grįžę mūsų draugai iš anglijos. jie turi tokį patį PHIL&TEDS's sport, tik nėra papildomos sėdynės, kuri vaikams.eu kainuotų 290lt. ir yra pamestas priekinis bomelis, nors jis nėra būtinybė. tai va jiems jo nebereikia ir jį paliko mums. jei ką sudomino jo kaina būtų 500lt. būklė gera. esame Klaipėdoje.
4u.gif
mano tel.nr 867336726 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 05 gruodžio 2010 - 17:29
QUOTE(memelietė @ 2010 12 05, 19:28)
Sveikos esamos ir būsimos pametinukų mamos. Aš irgi iš jūsų tarpo. turiu dveijų metukų dukrytę ir beveik metukų sūnelį. turim PHIL&TEDS's sport. esu juo nerealiai patenkinta thumbup.gif , nors mokėti už jį tokius pinigus gana skaudžiai buvo.

O jeigu ir jums kaina kandžiojasi turiu pasiūlima:
čia keliom savaitėms buvo grįžę mūsų draugai iš anglijos. jie turi tokį  patį PHIL&TEDS's sport, tik nėra papildomos sėdynės, kuri vaikams.eu kainuotų 290lt. ir yra pamestas priekinis bomelis, nors jis nėra būtinybė. tai va jiems jo nebereikia ir jį paliko mums. jei ką sudomino jo kaina būtų 500lt. būklė gera. esame Klaipėdoje.
4u.gif
mano tel.nr 867336726  mirksiukas.gif

vežimukas parduotas. sėkmės auginant pametinukus. O kas svarstot apie Phil&Teds tikrai rekomenduoju. mamai mieste auginančiai pametinukus mano nuomone dar nieko geresnio nėra sugalvota.
Atsakyti
o man tai labai patiko bugaboo vezimelis http://www.fastcodes...a-siamese-dream
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 10, 20:14)
o man tai labai patiko bugaboo vezimelis http://www.fastcodes...a-siamese-dream

Sitas tai nerealus, jis net uz vienguba bugaboo mano akim geresnis. Bet viena beda, pardavime jo kol kas dar nera. Raso, kad ne anksciau kaip pavasari pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 12 10, 23:01)
Sitas tai nerealus, jis net uz vienguba bugaboo mano akim geresnis. Bet viena beda, pardavime jo kol kas dar nera. Raso, kad ne anksciau kaip pavasari pasirodys.

Taip jis pametinukams. bet pirmagimui tokio nepirksi, nebent iskart suplanuosi dar ir pametinuka smile.gif
Jis daugiau nesusisiaurina kaip ir parodyta nuotraukoj. t.y. vezimukas ir tase.
Siaip tikrai super ideja ir ratukai geri ir funcionalumas puikus.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2010 12 11, 00:14)
Taip  jis  pametinukams. bet pirmagimui tokio nepirksi, nebent iskart suplanuosi dar ir pametinuka  smile.gif
Jis daugiau nesusisiaurina kaip ir parodyta nuotraukoj. t.y. vezimukas ir tase.
Siaip tikrai super ideja ir ratukai geri ir funcionalumas puikus.

aš šiaip esu didelė bugaboo vežimėlių gerbėja, bet, mano akimis, phil&teds pranašesnis tuo, kad jis nei pločiu, nei ilgiu nėra didesnis už paprastą vienvietį vežimėlį. čia ir yra visas genialumas! tokį galima rinktis net kaip sportinį vežimėlį vienam vaikui smile.gif. o kai atsiranda antras, tereikia įsigyti antrą kėdutę.
Atsakyti