Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis pametinukams

Na va, reikaliukai pajudėjo lotuliukas.gif o gal dar kas gali pasiūlyti vežimaitį - traukinuką?
P.S. Aš toks mažas žmogutis, kad manęs minioje dažniausiai nė nesimato, tai įsivaizduokit kaip aš atrodyčiau stumdama "tokį" monstrą doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai, kad sitas bugaboo visai ne monstras. Vienvieciam variante 60cm plocio (
kaip ir dauguma vezimu) ir 13 kg., o dvivieciame 74 cm ir 15 kg. Palyginimui pvz vienvietis quinny buzz yra 66 cm plocio ir 12.8 kg., ir nepasakysi, kad vezimas griozdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 08 11, 13:26)
Sveikutes,

jau vasara i pabaiga, tai galiu pasidalinti patirtim su Obaby xi tandem. Musu atrodo taip.

o kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 01, 14:57)
Na cia naujas bugaboo produktas, nesenai tik pasirodes rinkoje. Abejoju ar paciupineti rastum yvai, bet babycentras itariu parveztu pagal uzsakyma su malonumu. Jie bugaboo prekiauja. O del svorio manau, kad tikrai nebus sunkesnis uz dauguma kitu dvynuku vezimu. Gal net ir lengvesnis. Nes bugaboo hameleonas tikrai ne is sunkiuju vezimu. O cia baze panasi, tik ratai didesni (kas pliusas LT keliams) ir pati vaziuokle gali platintis iki dvigubo dydzio.

gal galite nuorodą įmesti ax.gif
bet jaučiu kaina bus doh.gif
Atsakyti
Nezinau kokiu jums nuorodu reikia, siaip oficialiam bugaboo psl. yra visi techniniai duonmenys yra:
http://www.bugaboo.com/home
youtube rastumet demonstraciniu filmuku.
Kaina zinoma bus nemaza, nes jau vienvietis bugaboo kainuoja pakankamai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 09 01, 20:55)
Nezinau kokiu jums nuorodu reikia, siaip oficialiam bugaboo psl. yra visi techniniai duonmenys yra:
http://www.bugaboo.com/home
youtube rastumet demonstraciniu filmuku.
Kaina zinoma bus nemaza, nes jau vienvietis bugaboo kainuoja pakankamai.  g.gif

aciuks.gif kadangi ieškau traukinuko, tai net nepažiūrėjau iki galo to filmuko apie dvynių vežimus, net minties nebuvo kad rėmą taip susiaurina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 01, 18:11)
o kur pirkot?

as pirkau per ebay.co.uk ten vieni pardavineja is ekspozicijos.
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 09 02, 14:22)
as pirkau per ebay.co.uk ten vieni pardavineja is ekspozicijos.

aciuks.gif gal į až galėtumėt parašyti, kiek mokėjot ir nuorodą? nes matau, kad pas mus panaši vaikučių situacija - tik mano Avinukas ir Dvynukas smile.gif ir tas Avinukas, oi, kaip dar nori kartu vežimėlyje važiuoti...
Atsakyti
[Sveiki,

as naudoju Emmaljunga Nitro City labai manevringa!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<barakuda> @ 2009 08 19, 12:46)
Mes va tokį turim
user posted image
jau beveik du metus naudojam,visai nieko,tik sėdimosios dalys mažokos

GAL KAS ZINO SIO MODELIUKO PAVADINIMA????
Atsakyti
Laba,
Aš taip pat auginu pametinukes mergtes. ABC Design ZOOM mums tarnavo thumbup.gif Man nepatiko dauguma pametinukams skirtų "karietų" kurias mums siūlė dėl to, jog mažylį reikia kišti vos ne į daiktams skirtą krepšį, o jau kai sportinukas dedasi- tai nei paguldysi vaikiuko, nei kojom jam ten vietos nėra doh.gif Bet čia tik mano asmeninė nuomonė. Kai laukiausi antrojo vaikučio- tai būtinai ieškojom traukinuko (nes kitaip pro duris į kiemą neišvažiuotumėm) ir kad naujagymį galima būtų paguldyt į lopšį blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 20 rugsėjo 2011 - 11:31
QUOTE(Dincelis @ 2011 09 15, 18:11)
GAL KAS ZINO SIO MODELIUKO PAVADINIMA????

iCandy Pear Pram Vežimelis
Atsakyti