QUOTE(Aivaaa @ 2011 11 28, 15:52)
Pas mane ta pati problema.skirtumas 2 metai ir menesis.vis suku galva ar reikalingas tas vezimukas pametinukams,ar sedes ilgai mano vyresnelis.bet greiciausiai,kad susigundysiu pirkti.tik dar del modelio neapsisprendus.
o laiko jau visai mazai issirinkimui...

na kol laukiausi, galvojau tikrai nereiks...bet atsiradus mazajam, dickis pradejo reikalauti daugiau demesio, lauke nebenori eiti, prasosi ant ranku ir pan. aisku tai normalu, konkuruoja su broliu, tad iseiti vienai i lauka praktiskai nelabai imanoma....na arba kokiam pusvalandziui aplink nama

vakar gyvai apziurejau P&T Vibe modeli...pirkciau ne sita, nes sitas per brangus, bet norejau paciupineti, paziuret gyvai pati principa...na man lyg nieko...vyrui nelabai uzkliuvo...tik vat nesuprantu, o Sport modelis seniausias? explorer kiek suprantu Sport "upgreidas"

dar susidomejau Britax B Ready...kurios maytes juos ciupinejot, gal pasisakytumet, kaip jie? man jis labaiu patinka, nes susilanksto kartu su abejomis sedynemis...bet kiek suprantu jis sunkesnis...ir nelabai suprant, ar imanoma kudiki jame veziot be lopsio?

tikras galvos skausmas issirinkti

ai dar...o ar esat ka girdeje apie babygo.lt parduotuve? kainos zemesnes vezimuku, bet kai siais laikais sukciu pilna, baisu kazkaip