Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis pametinukams

QUOTE(cumemit81 @ 2011 09 23, 16:04)
iCandy Pear Pram Vežimelis

ACIU labai! O as jau galvojau kad cia kazkuris is Baby Welt modeliu. Gal kartais pati ji naudoji? Gal gali pasidalinti komentarais? Nes atsiliepimu apie juos nerasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2011 09 27, 12:50)
ACIU labai! O as jau galvojau kad cia kazkuris is Baby Welt modeliu. Gal kartais pati ji naudoji? Gal gali pasidalinti komentarais? Nes atsiliepimu apie juos nerasta  g.gif

Aš pati to vežimuko nenaudojau ( naudojame Graco traukinuka) .
Vaikai patenkinti o aš nelabai, nes nemaneuringas.
O iCandi atsiliepimai skiriasi , kažkas liko labai patenkintas,bet dauguma mamyčių rašo,kad neverta pirkti.
Jei jums įdomu ,tai mano nuomone kad geriausias vežimelis 2 vaikams yra Phil&Teds , nes buvo proga isbandyti - tikrai geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cumemit81 @ 2011 10 06, 11:51)
O iCandi atsiliepimai skiriasi , kažkas liko labai patenkintas,bet dauguma mamyčių rašo,kad neverta pirkti.
Jei jums įdomu ,tai mano nuomone kad geriausias vežimelis 2 vaikams yra Phil&Teds , nes buvo proga isbandyti - tikrai geras smile.gif

Taip, Phil&Teds as ziurinejau, ir atsiliepimai tikrai geri....tik beda ta, kad man nepatinka pats vezimaitis, jo modelis ir isvaizda! schmoll.gif
Esu gana smulki ir zemo ugio, todel reikalingas ypac kompaktiskas vezimaitis... verysad.gif
AIŠKU, pirmenybe visada vaikuciu patogumui, bet jei didelio monstro as nepastumsiu irgi bus bėda..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2011 10 06, 12:02)
Taip, Phil&Teds as ziurinejau, ir atsiliepimai tikrai geri....tik beda ta, kad man nepatinka pats vezimaitis, jo modelis ir isvaizda!  schmoll.gif
Esu gana smulki ir zemo ugio, todel reikalingas ypac kompaktiskas vezimaitis... verysad.gif
AIŠKU, pirmenybe visada vaikuciu patogumui, bet jei didelio monstro as nepastumsiu irgi bus bėda.....  blush2.gif

Phil&ted ir obabay xi tandem tinka zemaugems,as pati esu tik 1.64,o mano drauge (kuri turi P&T) siek tiek aukstesne uz mane,tai abu vezimelius stumdom be problemu mirksiukas.gif svarbiausia,kad padangos butu pripustos,nes kitaip sunkiau stumti. manau,akd sitie modeliai vieni kompaktiskiausiu,bet cia tik mano nuomone 4u.gif sekmes renkantis,nes tikrai zinau,kaip sunku apsispresti 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri nors is mamyciu yra susidurusi su vezimeliu Baby Jogger Cirty Select Double? Kokios nuomones?
http://www.twins-sto...rCitySelect.jpg

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cumemit81 @ 2011 10 06, 11:51)
bent jau graco toru duo yra labai manevringas, stumdau viena ranka ir vargo nematau. ir kompaktiskas ir manevringas, o vat phil and teds nepatiko, kad antras vaikiukas kaip ant zemes, arba kaip pirkiniu krepsy sedi sad.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Informacija mamytems gyvenancioms Dubline. Gera Phil & Teds vezimuku kaina.
http://www.eurobaby....age/3580_p.aspx

Rytoi jei bus oras leksiu apziuret. Dar aisku neapsiprendem ar mum reikes tokio ar ne, bet jei zinociau apie toki vezimuka kai pirkau pirmam vaikui nedvejodama pirkciau, bet deja laiko negrazinsi. Todel mamytes kurios domites siuo vezimu naudokites proga.
Atsakyti
QUOTE(cumemit81 @ 2011 09 23, 16:04)
iCandy Pear Pram Vežimelis

Lopsys mazyliui baisiai mazas... Ir sedimosios dalys mazytes. Bet, kompaktiskumas - super. Labai jo norejom, nes tik jis i musu namo lifta tetilpo. Bet, apsisprendem emmaljunga su papildoma sedyne pirkti. Tai, zinokit, taip super buvo, kad drasiai rekomenduoju, kas naudojat emmaljunga - dasipirkt sedyne tiesiog. O kai vyresnelis jau "isaugo" ir panoro savarankiskesnis but - "persedom" ant laiptelio. Zinoma, jei kompaktiskumas nesvarbu - turbut traukinuka rinkciausi.
Ps, jei domina sedyne ar pakopa - rasykit i AZ mirksiukas.gif Galiu ir nuotrauku atsiusti, kaip smagiai kartu vazinejomes smile.gif
Atsakyti
ziureiu aptilusios kalbos apie siuos vezimukus, bet gal atsilieps ax.gif
tarp suneliu 2 metukai skirtumas...pradzioje galvojau vezimuko uzteks tiks mazajam, bet vis daugiau pradedu galvoti paie vezimuka pametinukams...su abiems i lauka neiseinu, nes dickis nori ant ranku, isterijas rodo...o vezime mielai dar sedetu...o ziema manau isvis bus problemos...ka kitos mamytes patartu, kai yra toks skritumas? ar neskubeti ar nevargti? is dalies palengvintu dabar musu pasivaiksciojimsu tai labai, is kitos puses vezimukas nepigus, o jei jau koki pavasari nebenores jame dickis sedet...bus 2,5 m...galvos skausmas doh.gif
pakopa labai nepatogi atrodo...pas mus siuo metu maxi cosi mura vezimukas...
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif
QUOTE(FLEXE @ 2011 11 27, 21:27)
ziureiu aptilusios kalbos apie siuos vezimukus, bet gal atsilieps  ax.gif
tarp suneliu 2 metukai skirtumas...pradzioje galvojau vezimuko uzteks tiks mazajam, bet vis daugiau pradedu galvoti paie vezimuka pametinukams...su abiems i lauka neiseinu, nes dickis nori ant ranku, isterijas rodo...o vezime mielai dar sedetu...o ziema manau isvis bus problemos...ka kitos mamytes patartu, kai yra toks skritumas? ar neskubeti ar nevargti? is dalies palengvintu dabar musu pasivaiksciojimsu tai labai, is kitos puses vezimukas nepigus, o jei jau koki pavasari nebenores jame dickis sedet...bus 2,5 m...galvos skausmas  doh.gif

Pas mus skirtumas tarp maziausiu 1.10 men, mes iki siol su pametinuku vezimeliu einam i lauka, vezimelije labai megsta pasedet ir vyresnis is pametinuku smile.gif ir ziurint koki vezima jus norit, pvz. Phil end Ted vezima galima naudot ir vienam vaikui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesska: 27 lapkričio 2011 - 20:44
QUOTE(Inesska @ 2011 11 27, 20:42)
Sveikos mamytes!  4u.gif

Pas mus skirtumas tarp maziausiu 1.10 men, mes iki siol su pametinuku vezimeliu einam i lauka, vezimelije labai megsta pasedet ir vyresnis is pametinuku  smile.gif ir ziurint koki vezima jus norit, pvz. Phil end Ted vezima galima naudot ir vienam vaikui  smile.gif

tai vat apie sita ir mastau, su mintimi, kad bus galima ji ir ilgiau naudoti, kai vyresnelis nebenores sedeti...reik tik kainu rinkos tyrima atlikti ir vyrui pasiulyma pateikti biggrin.gif gal pritartu mano idejai g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2011 11 27, 21:27)
ziureiu aptilusios kalbos apie siuos vezimukus, bet gal atsilieps  ax.gif
tarp suneliu 2 metukai skirtumas...pradzioje galvojau vezimuko uzteks tiks mazajam, bet vis daugiau pradedu galvoti paie vezimuka pametinukams...su abiems i lauka neiseinu, nes dickis nori ant ranku, isterijas rodo...o vezime mielai dar sedetu...o ziema manau isvis bus problemos...ka kitos mamytes patartu, kai yra toks skritumas? ar neskubeti ar nevargti? is dalies palengvintu dabar musu pasivaiksciojimsu tai labai, is kitos puses vezimukas nepigus, o jei jau koki pavasari nebenores jame dickis sedet...bus 2,5 m...galvos skausmas  doh.gif

Pas mane ta pati problema.skirtumas 2 metai ir menesis.vis suku galva ar reikalingas tas vezimukas pametinukams,ar sedes ilgai mano vyresnelis.bet greiciausiai,kad susigundysiu pirkti.tik dar del modelio neapsisprendus. doh.gif o laiko jau visai mazai issirinkimui...
Papildyta:
QUOTE(Dincelis @ 2011 10 07, 18:07)
O gal kuri nors is mamyciu yra susidurusi su vezimeliu Baby Jogger Cirty Select Double? Kokios nuomones?
http://www.twins-sto...rCitySelect.jpg

4u.gif  4u.gif  4u.gif

kur lietuvoje yra pirkti sio modelio vezimuku?o jei ne lietuvoje tai kaip toki isigyti?
Atsakyti