Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(Amise @ 2013 02 09, 19:15)
Prieš tris savaites siunčiau..vis dar keliauja  doh.gif  biggrin.gif

mano irgi panasi situacija doh.gif bet uztad po 44 d. pagaliau pasieke rusija ir tai primas gautas zmogaus atvirukas biggrin.gif
Atsakyti
gal turite kas nors skaną Anvaros Šventosios su žvejo dukromis?
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2013 02 09, 17:36)

http://www.postcross...cards/LT-184597
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2013 02 09, 19:19)
mano irgi panasi situacija  doh.gif  bet uztad po 44 d. pagaliau pasieke rusija ir tai primas gautas zmogaus atvirukas  biggrin.gif

Na tikiuos maniškis į Rusiją išsiųsts nebus pats pirmas žmogaus gautas atvirukas, nes kol kas keliauja jau 39 dienas tai taip ilgai laukt pradedančiam gali visą norą numušt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2013 02 09, 19:36)

Pažiūrėk fotki, kažkada įdėjau į Lietuvos vietovės, gal nedingo
Atsakyti
Taip negalima...burbėsiu...atvirukų skirtumas per nepilnas dvi savaites - 21 nuo +5 doh.gif
Čia lemtis mano ir ne kitaip, su -50 gyvent biggrin.gif
Atsakyti
buvom spektakly rimtam, dabar noriu pažiūrėt kokį gražų lengvą filmą apie liubov, nu kur pažiūri gražu faina ir po savaitės nelabai atsimeni apie ką ir kas rolleyes.gif gal turit rekomendacijų?

Rasma, man regis, tu labai pareigingai rašai atvirukus dėl to ir minusas toks riebus. aš tinginė pasidariau, išsitraukiu adresus, nes man labai patinkas tas procesas, o poto praeina kažkiek dienų kol užrašau, dar tada kol iki pašto nuropoju, tai dabar va ir sukasi tarp -3 ir +2, o anksčiau ir -10 būdavo neretai
Atsakyti
Pirma į galvą šovusi mintis "Love me if you dare", bet ans ne iš tų labai saldžiųjų, jei saldaus norisi...

Kokiame spektaklyje buvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 09 vasario 2013 - 22:43
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 02 09, 22:40)
Pirma į galvą šovusi mintis "Love me if you dare", bet ans ne iš tų labai saldžiųjų, jei saldaus norisi...

Kokiame spektaklyje buvai?

šits turbūt tiks, man reik gražaus, bet ne durno ax.gif

buvau "antigonė", toks monospektaklis. kažkaip keistai jis mane nuteikė šįvakar. po filmo turbūt imsiu skaityt mitologiją biggrin.gif mokykloj taip domėjausi, žinojau visus dievus kas su kuo ir kodėl, visus populiariausius mitus, o dabar nuėjau ir žiūriu nebelabai atsimenu kas ten su ta antigone vyko doh.gif nu kas su ta atmintim darosi gi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 02 09, 23:02)
buvom spektakly rimtam, dabar noriu pažiūrėt kokį gražų lengvą filmą apie liubov, nu kur pažiūri gražu faina ir po savaitės nelabai atsimeni apie ką ir kas  rolleyes.gif gal turit rekomendacijų?

Mano pats pačiausias filmas apie meilę, kurį jau peržiūrėjau visais įmanomais būdais-DVD, TV, nupiratauta etc. Deja, čia manau ne tas atvejis kad po savaitės neatsiminsi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
O jei dar dėl Eastwoodo eini iš proto.... biggrin.gif

O dabar pamąsčiau, ką aš prisimenu iš mitologijos - nelabai ir ką... Pirma mintis buvo apie Sizifą, must į temą man pastarosiom dienom biggrin.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=6AyXc7s8l3A bye1.gif
Atsakyti