Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis - 100 + 4

QUOTE(pulina @ 2013 02 09, 15:58)

Kaip smagu thumbup.gif Teko ir man ne vieną blush2.gif
o apie karpas ir mūsų babuliuks pasakodavo, bet dėl rupūžių smile.gif
Atsakyti
Na, kad karpą reikia su rupūže patrinti ir ją atgal per petį mesti, tai girdėjus... Dar kažką sakyt reikia, pasiimk tą karpą ir pan...

Mano suomiukė tikras auksas, kokias ji man siunčia...
user posted image
Atsakyti
Reikia į 1 stiklinę įdėti rupūžę , užpilti degtine ir palaikyti 2 savaites.Paskui nežinau ar gerti ar trinti tą skystį, bet žinau, kad nuo vėžio, mano puskė taip gydė vieną bobulytę.
O Gyvatę užpildavo verdančiu vandeniu ir palaikydavo per naktį, o vėliau šį nuovirą gerdavo nuo menstruacinių skausmų. biggrin.gif
Atsakyti
Kisute, jurslan, Smile_Ej, wioletine, Sinceraaa, liniote, nieko negavote?
Atrodo, dingo visi praėjusį šeštadienį, sekmadienį ir pirmadienįš išsiųsti vokeliai ir atvirukai blink.gif Gal tiesiog pamiršto ištušinti tą dėžę? O gal nepasirašiau cool.gif

Jei nieko negausite iki penktadienio, pakartosiu.
Atsakyti
PRIMINIMAS
dar vyksta mano vintažinė loterija,nugalėtojus paskelbsiu ryt vakare, dar kurios nedalyvavo prašau nepasikuklinkit smile.gif
Atsakyti
Ojei, kokią baisią temą užvedėt, fui fui fui biggrin.gif Nemėgstu nieko, kas slidu, glitu, rangosi, ropinėja ir kitaip šiurpina ... schmoll.gif Nors vaikystėje, pamenu, varydavom į drėgnas vietoves driežiukų gaudyti, būdavo labai faina, kai jiems nutrūkdavo uodega biggrin.gif O porą buvau ir trilitriame stiklainyje apgyvendinus, bet nežinojau kuo maitinti, tai ilgai neišgyveno.... blush2.gif

Noriu labai labai padėkot Žemuogienei už atvirukus ir šaunias dovanas thumbup.gif thumbup.gif . Dėkui, labai labai apsidžiaugiau!
Beje, siuntinuką atnešė naujas žavus ir labai mandagus jaunas paštininkas wub.gif lotuliukas.gif Ačiū Dievui, nebėra tos tetos, kuri kaip pasiutusi be perstojo skambindavo į duris, kol susigraibydavau chalatą ir nueidavau iki durų, ir dar atskaitydavo moralą, kad "ponia ilgai miegat". lotuliukas.gif O būdavo kokios 8 ryto.
Atsakyti
QUOTE(margarita40 @ 2013 02 09, 17:33)
O Gyvatę užpildavo verdančiu vandeniu ir palaikydavo per naktį, o vėliau šį nuovirą gerdavo nuo menstruacinių skausmų.  biggrin.gif

geriau jau tegu skauda, nei gyvatės nuovirą gert unsure.gif

o aš šiandien taip laukiau gal atneš man postcardstore atvirukus, tai taip ir neatnešė sad.gif
Atsakyti
Traukiau 19 adresų tikėdamasi egzotikos. Špyga, didžiausia egzotika Latvija ir Moldova. Aš turbūt viena tokia, kur jokių nepaprastų kraštų negaunu. Gal ir gerai - mažiau šansų atvirukams dingti, bet nuobodu kažko... unsure.gif

Na, ir vieną lietuvaitę išsitraukiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Nieko negavau smile.gif Buvau Rumšiškėse Užgavėnes švęst, smagu kaip thumbup.gif
Tik štai atvirukų nėra smile.gif Buvo tik puzliniai ir už 6Lt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 09, 17:25)
Traukiau 19 adresų tikėdamasi egzotikos. Špyga, didžiausia egzotika Latvija ir Moldova. Aš turbūt viena tokia, kur jokių nepaprastų kraštų negaunu. Gal ir gerai - mažiau šansų atvirukams dingti, bet nuobodu kažko... unsure.gif

Na, ir vieną lietuvaitę išsitraukiau.  mirksiukas.gif

ai, man irgi tos egzotikos kazkaip neismeta...neturiu laimes traukiant biggrin.gif
Atsakyti
Kuri siuntėte atviruką į USA? biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Prieš tris savaites siunčiau..vis dar keliauja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti