Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

450 lt ir Jusu duplo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomawru @ 2013 02 11, 09:24)
toks norfoj 17 lt

na va, o Rimi uz 22 lt nupirkau doh.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. Kitą kartą žinutes, kurios neatitinka taisyklės, bus ištrintos be išankstinio įspėjimo.
Atsakyti
Labas rytas,

vasario 9 d. laida apie gimtadieni lego tema iseme,neberodo man?

Natele,paziurekit ta zmogeliuka,jei rasit,parasykit.

Grazios tos pilys,kad mergaitiskos kokios is lego butu,smagu butu.
Papildyta:
Mergaites,ir man reiketu tos duplo seseles ax.gif .Pas mus nera.Gal kuri is Vilniaus galetu nupirkti/
Atsakyti
pradejo pildyti bet smulkiu lego 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(n/a @ 2013 02 11, 10:38)
450 lt ir Jusu duplo smile.gif
Papildyta:

na va, o Rimi uz 22 lt nupirkau  doh.gif

mes irgi rimi emem ... tik uzh 4 ,75 (kas litais netoli 24) doh.gif
vakar radau rusu foruma kur mamos aptarineja tik duplo (ten jau virsh 1000 lapu). ish ten turiu kelias idomias idejas. kai mazhe eis miegot pasidalinsiu viena ish ju (zhaidimas kur reikia vaiksciuoti, nezhinau kaip paaishkinti).

dar ten visai idomia schemute radau:

user posted image

Atsakyti
Geras, tie senieji Fabuland "žmogeliukai" parduodami gerokai brangesni už naujesnės kartos žmogiukus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 02 11, 12:02)
Geras, tie senieji Fabuland "žmogeliukai" parduodami gerokai brangesni už naujesnės kartos žmogiukus  biggrin.gif

vintazhiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 02 11, 11:11)
vintazhiniai  unsure.gif

man jie kazkokie brangus ir nelabai patinka. ana karta pas ja gyvuniukai tai fainus buvo. ir po 3lt.
Atsakyti
Kaip tos narės nikas, kur monopolį laiko? blush2.gif nu niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
Paįvairinimui zmogeliuku koks vienas kitas smagu turet.As tai svajoju pastatyt lego miesta,kazkas cia jau rode,dar yuotube ziurejau,tai l. fainiai atrodo kai yra kitokie zmogeliukai.
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 02 11, 12:19)
Kaip tos narės nikas, kur monopolį laiko?  blush2.gif  nu niekaip nerandu  doh.gif

Ačiū parašiusiosm 4u.gif
Atsakyti
žvilgtelėjau - visai padorios smulkių kainos, kaip išrūšiuotų. ar klystu? mat viena akimi tik žvilgtelėjau ir visų nestudijavau g.gif

jonas_k, panašu kad ir duplo keletą atsisiųsiu, bet vargu ar jus domins, nes bėgių/traukinių/tiltų tai nebus smile.gif bet turiu susirinkti siuntinį, tai tuo pačiu prigriebsiu pigesnių duplo (nors mažesnių, nei kartuskines, kainų tai nebūna)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n/a: 11 vasario 2013 - 11:52
QUOTE(n/a @ 2013 02 11, 11:39)
žvilgtelėjau - visai padorios smulkių kainos, kaip išrūšiuotų. ar klystu? mat viena akimi tik žvilgtelėjau ir visų nestudijavau  g.gif

jonas_k, panašu kad ir duplo keletą atsisiųsiu, bet vargu ar jus domins, nes bėgių/traukinių/tiltų tai nebus smile.gif

tai jus nekonkuravot? biggrin.gif man tai motociklai ir baldai thumbup.gif bet kazi kaip man cia gausis/ rolleyes.gif
N/A, darykit musu pardavejai konkurencija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 11 vasario 2013 - 11:43