QUOTE(musyte08 @ 2013 02 10, 22:31)
Natele,paziurejau jusu pilies nuotraukas ir pamaciau,kad turit melynu maiseliu - gal turit ta zmogeliuka su meskere,mums reiketu?
Papildymo matyt siandien nebus.
Labas rytas, nesulaukusios papildymo. Ko ir dabar dar ner

. Ot kankina

. Nors man tai tik idomu, tai specialiai kaip ir nelaukiu

.
Ko gero turiu. Seniai betikrinau, kas ten albumiuke like ir pas mane spintoj

. Bet situ turetu but.
Papildyta:
QUOTE(n/a @ 2013 02 10, 23:15)
nors va tokį rinkinuką (man baisiai mergaitiški patinka, gal kad visai mažai turim

) kažkur už 28 lt atsisiųsiu, tai man pasirodė labai neblogai (nors ten nedidelė dėžutė, bet įdomios detalės, yra eglutė,
bet čia jau toks rinkinys, nesukompiliuotas?
Bet tai kai uz tiek, tai visai geras cia pirkinys, nes beveik vien specialios detales - ne blokiukai.
Pirkau per du kartus tas detales, tikrai ne pilnos komplektacijos rinkinius, tai yra primaisytu visokiu ir truksta visokiu smulkmenu...Dar maza rinkinuka - taupykle buvau pirkus (ten kelios detales irgi buvo ir patranka). Ta proga siryt pasizvalgiau internete. Manyciau, kad didzioji dalis getaliu is cia turetu but is drakonu serijos, nes ir drakonai tie ant stogo yra, tik truksta jiems kazko
Ir va buciau anksciau pasizvalgius, buciau sunui pasiulius kazka panasaus pastatyt - kiemas man labai fainas ir vietos maziau uzima
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 02 10, 23:17)
Temos paįvairinimui - kosminė stotis
Natele, jūsų pilis ohoho

! Kokios serijos ten detalės?
Kiap isradinga

.
Ko gero Dragons, kur ikeliau nuotr. serija. Tik jei kada sugalvosit ka panasaus pirkt, turekit mintyse, kad kimba sienu detales sunkiai (mazesniems vaikiukams butu per sunku statyt)
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 10, 23:50)
O aš su tikrais lego išvis tik prieš metus tesusidūriau, tai net nesvajojau

...
Bet taip uzkibot, kad visos mintys tavo ir vaiku apie juos nuo to laiko

.