Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

Normalios kainas,ebay gerokai brangiau.Ka is duplo atsisiusit?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 11, 11:43)
tai jus nekonkuravot? biggrin.gif man tai motociklai ir baldai thumbup.gif bet kazi kaip man cia gausis/ rolleyes.gif
N/A, darykit musu pardavejai konkurencija rolleyes.gif

aš nekonkuravau biggrin.gif mane nervina (ne)bendravimas ir nieko tokio mirtinai nereikia smile.gif

o dėl konkurencijos - jau rašiau ne kartą, kad man būtų įdomu, bet reikia atrasti gyslą, nes per ebay aukcionus neapsimoka smile.gif na nebent va kaip dabar - rinkau sau siuntinį, reikia pririnkti 10 kg, tai keletą paėmiau, bet ar tikrai pardavinėsiu, dar nežinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 11, 11:44)
Normalios kainas,ebay gerokai brangiau.Ka is duplo atsisiusit?

dar tik už gero mėnesio bus matyt, bet ne pardavinėjimams siunčiuosi, tai nebent kažkas atliks, nes jau kartosis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 02 11, 11:56)
aš nekonkuravau biggrin.gif mane nervina (ne)bendravimas ir nieko tokio mirtinai nereikia smile.gif

o dėl konkurencijos - jau rašiau ne kartą, kad man būtų įdomu, bet reikia atrasti gyslą, nes per ebay aukcionus neapsimoka smile.gif na nebent va kaip dabar - rinkau sau siuntinį, reikia pririnkti 10 kg, tai keletą paėmiau, bet ar tikrai pardavinėsiu, dar nežinau biggrin.gif
Papildyta:

dar tik už gero mėnesio bus matyt, bet ne pardavinėjimams siunčiuosi, tai nebent kažkas atliks, nes jau kartosis  irnesakyk.gif

tai mes lauksim. mane i smulkuju eile rasyk mirksiukas.gif nes as vargse vos ne is kaimo lotuliukas.gif tai cia nusipirkti nauja be sansu beveik o naudotu irgi sudetinga kur rasti doh.gif
mane irgi nervina toks bendravimas pardavejos, bet kitos iseities NERA doh.gif parasiau ko noriu, ziuresim ar kas gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 11 vasario 2013 - 12:04
Tai pagaliau bandom pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 02 11, 10:10)
Tai pagaliau bandom pirkti biggrin.gif

as ir ziurineju duplo, neplanuoju nieko pirkti, bet smalsu ko buna siaip smile.gif
Atsakyti
N/a as jau supratau,jei atliks.O jus radot,kur pagal kg siuncia ir kaina skaiciuoja?
Atsakyti
Labukas wub.gif

Uuuuu....katalogai jau yra????Idomu ar dar liko??? ax.gif
O kaip taip birzeli tik bus Lego pard??? doh.gif blink.gif

Padariau lego fanui)))

user posted image

Atsakyti
Ulitka, koks tortas bigsmile.gif wub.gif saunuole

o tik tiek lego tebus siame papildyme, ar dar papildys veliau g.gif tiek laukta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 02 11, 12:40)
Labukas  wub.gif

Padariau lego fanui)))

[url=htt

Kaip gražu thumbup.gif . Ateisiu valgyt essen.gif
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 11, 13:00)
o tik tiek lego tebus siame papildyme, ar dar papildys veliau  g.gif tiek laukta  biggrin.gif

Mažai unsure.gif , tiek laukėm ir tikėjomės ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 vasario 2013 - 13:29
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 02 11, 09:02)
dar ten visai idomia schemute radau:

aciuks.gif atprintinsiu suneliui, manau jam patiks bigsmile.gif

biggrin.gif Pempe, tuoj ir tu gausi ispejima, kad tame paciame psl cituji jau matoma foto nono.gif: bus mums apie mp, alergijas lego temoje diskutuoti biggrin.gif kazkas isskunde biggrin.gif

o lego tikrai labai net mazai verysad.gif

beja, fainas tas rinkinys uz 450 wub.gif vien kiek padu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 11 vasario 2013 - 13:21
QUOTE(n/a @ 2013 02 11, 12:39)
žvilgtelėjau - visai padorios smulkių kainos, kaip išrūšiuotų. ar klystu? mat viena akimi tik žvilgtelėjau ir visų nestudijavau  g.gif

jonas_k, panašu kad ir duplo keletą atsisiųsiu, bet vargu ar jus domins, nes bėgių/traukinių/tiltų tai nebus smile.gif bet turiu susirinkti siuntinį, tai tuo pačiu prigriebsiu pigesnių duplo (nors mažesnių, nei kartuskines, kainų tai nebūna)

Na gal ir mums ka nors bus idomaus, kai atsiusit, parodykit ka turit. Manau padesim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 11, 14:00)

o tik tiek lego tebus siame papildyme, ar dar papildys veliau  g.gif tiek laukta  biggrin.gif

Tikrai mazoka verysad.gif

Atsakyti