QUOTE(padraika22 @ 2013 02 11, 11:43)
tai jus nekonkuravot?
man tai motociklai ir baldai
bet kazi kaip man cia gausis/ 
N/A, darykit musu pardavejai konkurencija

N/A, darykit musu pardavejai konkurencija

aš nekonkuravau

o dėl konkurencijos - jau rašiau ne kartą, kad man būtų įdomu, bet reikia atrasti gyslą, nes per ebay aukcionus neapsimoka

Papildyta:
QUOTE(musyte08 @ 2013 02 11, 11:44)
Normalios kainas,ebay gerokai brangiau.Ka is duplo atsisiusit?
dar tik už gero mėnesio bus matyt, bet ne pardavinėjimams siunčiuosi, tai nebent kažkas atliks, nes jau kartosis

QUOTE(n/a @ 2013 02 11, 11:56)
aš nekonkuravau
mane nervina (ne)bendravimas ir nieko tokio mirtinai nereikia 
o dėl konkurencijos - jau rašiau ne kartą, kad man būtų įdomu, bet reikia atrasti gyslą, nes per ebay aukcionus neapsimoka
na nebent va kaip dabar - rinkau sau siuntinį, reikia pririnkti 10 kg, tai keletą paėmiau, bet ar tikrai pardavinėsiu, dar nežinau 
Papildyta:
dar tik už gero mėnesio bus matyt, bet ne pardavinėjimams siunčiuosi, tai nebent kažkas atliks, nes jau kartosis

Papildyta:

tai mes lauksim. mane i smulkuju eile rasyk

mane irgi nervina toks bendravimas pardavejos, bet kitos iseities NERA

Tai pagaliau bandom pirkti

QUOTE(pempė12 @ 2013 02 11, 10:10)
as ir ziurineju duplo, neplanuoju nieko pirkti, bet smalsu ko buna siaip

Ulitka, koks tortas
saunuole
o tik tiek lego tebus siame papildyme, ar dar papildys veliau
tiek laukta

o tik tiek lego tebus siame papildyme, ar dar papildys veliau

QUOTE(Ulitka @ 2013 02 11, 12:40)
Labukas
Padariau lego fanui)))
[url=htt

Padariau lego fanui)))
[url=htt
Kaip gražu

Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 11, 13:00)
Mažai

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 02 11, 09:02)
dar ten visai idomia schemute radau:

o lego tikrai labai net mazai

beja, fainas tas rinkinys uz 450

QUOTE(n/a @ 2013 02 11, 12:39)
žvilgtelėjau - visai padorios smulkių kainos, kaip išrūšiuotų. ar klystu? mat viena akimi tik žvilgtelėjau ir visų nestudijavau
jonas_k, panašu kad ir duplo keletą atsisiųsiu, bet vargu ar jus domins, nes bėgių/traukinių/tiltų tai nebus
bet turiu susirinkti siuntinį, tai tuo pačiu prigriebsiu pigesnių duplo (nors mažesnių, nei kartuskines, kainų tai nebūna)

jonas_k, panašu kad ir duplo keletą atsisiųsiu, bet vargu ar jus domins, nes bėgių/traukinių/tiltų tai nebus

Na gal ir mums ka nors bus idomaus, kai atsiusit, parodykit ka turit. Manau padesim

QUOTE(egzotikaa @ 2013 02 11, 14:00)
Tikrai mazoka