QUOTE(gi2lux @ 2013 11 12, 15:53)

Daugiau komentarų nebus, konsultuoju tik savo grupės narius ir nebenoriu gaišti laiko beprasmėmis diskusijomis

konsultaciju as jusu neprasau,o gal klausimo nesupratot? tiesiog idomu pasidare, todel ir paklausiau, bet ko gero nezinot pati, o jusu smaragdai ir deimantai bando issisukti nuo konkretaus atsakymo i konkretu klausima:)
Istatymu nepazeidineju (ko gero ne tais paciais vadovaujames) jau ne pirmi metai issiverciu be buchalteres:).Taisykliu, susimokejus mokescius Lietuvai, tikrai nepazeidineju.:)Lenkiski smaragdai ar deimantai tikrai ne autoritetas:)
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2013 11 12, 19:01)
na, mes ir kalbam apie tai, jog aš turiu Amway PL centro leidimą. mano sponsoriaus linija gavo leidimą, todėl jūs to ir nežinot. nemanau, jog Amway Jums tai praneš. aš tikrai nesu šviesiaplaukė ir nemaišau parduotuvės su prisijungimu prie savo paskyros
o kokiu būdu prekiauju? kaip ir kitos el.parduotuvės. Užeina į puslapį Onutė/Birutė/Nijolė ar kažkas, išsirenka prekes, dedasi į krepšelį, susimoka, o aš supakuoju, išsiunčiu 

nors ir ne sviesiaplauke, bet i klausima neatsaket:)visdelto del specialaus leidimo as teisi:) diskusija istikruju beprasme....nebent vitamino c pasigamina papildomo.....
Papildyta:
QUOTE(Ligita69 @ 2013 11 12, 16:10)

isivaizduokit turiu ir lenkiska, bet nesinaudoju,nes ne tik produktai man ten nepatinka