istikruju ner del ko pyktis.tiesiog skiriasi zmoniu mastymas,dar viena kita intrigele, kad taip nuobodu nebutu.juk be intrigu verslas zlugtu,ar ne? todel ir emocijos liejasi per krastus.tarp kitko, as dar neskreipiau niekur, bet gal ir as parasysiu, nepatingesiu.
Papildyta:
gi2lux, jeigu as pasakyciau jums viena dalyka,tai jum butu labai nepatogu...tuo labiau viesai, bet man to visai nereikia.draugiskai prasau, baikit viena karta savo "akcijas", nes ka gali zinoti, ne lazda gali ir kitu galu pasisukti....
QUOTE(gi2lux @ 2014 02 05, 02:14)
Jūs mąstykit kaip norit, čia jūsų reikalas. bet viešai visus durninti, neišmanant ne tik Amway taisyklių, bet ir įstatymų, tai jau daugiau nei kvaila 

gi2lux, radau labai gera citata ir neistveriau nepasidalinus.''Atsiminkite - turtingi žmonės nebūtinai yra protingesni už jus - jie tiesiog daro tai, ko nedarote jūs.''
isvadas pasidarykit pacios

QUOTE(Geltona * @ 2014 02 05, 13:18)
kokie produktai domina? apie ką norėtumėt paskaityti?
gi2lux, ir jau visai pabaigai dar keli pastebejimai.Tai jus parasot katalogas, o atsidarius pamatai kad tai svetaine, tai jus pradedat garsiai rekti apie kazkokia lietuviska linija, kai pasigilinus geriau, pasirodo, kad tai tik lenku atsovybe lietuvoj lietuviu/anglu kalbom...kas tai?neismanymas? nesupratimas?nezinojimas? ar tycines klaidos laikantis tam tikros ''strategijos"?koks tikslas visu situ jusu pareiskimu?
Didžiausių pasaulyje tiesioginių pardavimų įmonių dešimtukas
Čia duomenys už 2012 m. 2013 m. Amway ir vėl pagerino savo pardavimų rekordą - pasiekė $11,8 mlrd apyvartos.
Čia duomenys už 2012 m. 2013 m. Amway ir vėl pagerino savo pardavimų rekordą - pasiekė $11,8 mlrd apyvartos.
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2014 02 01, 15:01)
Quixilver, kalba buvo ne apie alieju, bet apie toki reiskini, kai tarkim sampunas, kurio buteliukai isoriskai atrodo visiskai taip pat, bet plauku bukle po plovimo visiskai skirtinga.ar tokiu reiskiniu aptarimas viesai reiskia pasipelnijima kitu distributoriu saskaita???as dar daugiau pasakysiu- NELYGIS MAN PAS LENKUS PIRKTI!!!!TIESIOG NELYGIS.neimciau net jei ir uz dyka duotu.pirkeju lojalumo vien kalbom tikrai neuzsitarnausi.tarp kitko kaip suprasti jusu isterijas, kad pirkti UK nelegalu??ar tai nera zmoniu klaidinimas???ir tiesiog vos ne per prievarta priregistruoti warsuvos linijoj?kaip suprasti tokias "akcijas"???
Dar kartą aiškinu - šampūnas, kurį jums pirkti pas lenkus nelygis, gaminamas toje pačioje gamykloje, kuris parduodamas ir UK. Nejuokinkit žmonių savo fantazijom, o studijuokit oficialią įmonės informaciją. Matosi, kokiu būdu jūs pirkėjų siekiate užtarnauti. Pirkti UK legalu, o vežtis į kitą šalį, kuri priklauso kitai CLOS perpardavimui Amway neleidžia. Nefantazuokit. Apie kokią registracijos prievatrą aiškinat man tiesiog neaišku.
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2014 02 03, 12:33)
bet turiu tokia TEISĘ PERPARDAVINĖTI GAMINIUS NETGI KONFIDENCIALIAI, o jūs ir toliau meluokit, spauskit žmones, kad jie registruotusi warsuvo linijoj.jie jums už tai bus tikrai ''dėkingi[b]''.
jei kalbos apie kokybę neteisybė, ko jūs jų taip bijot ?kodėl tokia panika ?del ko isterikuojat?[/b]
jei kalbos apie kokybę neteisybė, ko jūs jų taip bijot ?kodėl tokia panika ?del ko isterikuojat?[/b]
Neturit jūs tokios teisės Lietuvoje, NETURIT.

Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2014 02 03, 15:54)
dvigubos registracijos, dvigubų mokesčių po įstojimo į ES nėra.yra viena tarptautinė licenzija, kuri galioja bet kurioj šalyje, bet kurioje teritorijoje.skiriasi tik centras, kuriam prisiregistruojate ir kai kurios, anksčiau suminėtos smulkmenos
Taip, ir dar yra CLOS, Amway įmonės taisyklės, kurias privalu vykdyti kiekvienam distributoriui, kuris pasirašo sutartį. Nežinojot?
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2014 02 09, 14:35)
gi2lux, ir jau visai pabaigai dar keli pastebejimai.Tai jus parasot katalogas, o atsidarius pamatai kad tai svetaine, tai jus pradedat garsiai rekti apie kazkokia lietuviska linija, kai pasigilinus geriau, pasirodo, kad tai tik lenku atsovybe lietuvoj lietuviu/anglu kalbom...kas tai?neismanymas? nesupratimas?nezinojimas? ar tycines klaidos laikantis tam tikros ''strategijos"?koks tikslas visu situ jusu pareiskimu?
Nusiraminkit. Gi2lux jau buvo padėkota už jos nuorodą.

Quixilver, jūs dar žiauriau už gi2lux eilinį kart susipainiojot.Perpardavinėju aš ne Lietuvoj, bet jos teritorijoj.Ar jaučiat skirtumą?Ir iš viso ar jums neatrodo, kad jūs kišat nosį ne į savo reikalus ir dar grasinat!!!!Kas jūs toks, kad galit leist ar uždraust, primesti savo nuomonę??Nurodyt kur pirkt, kur perparduot?kas jūs toks , kad turit teisę kišti nosį į kažkieno ameninį biznį?Ar ne per daug sau leidžiat?Apie kokius lietuvos distributorius, apie kokią sąžiningą registraciją jūs čia kalbat?Baikit tyčiotis iš žmonių.JUNGIANTIS Į UK liniją yra reikalavimai, kuriuos prieš oficialią registraciją reikia įvykdyt.Į Waršuvos liniją registruoja visus panorėjusius, asmeniniam apsipirkimui. Bet jūs ir čia skirtumo nejaučiat 
Papildyta:
Quixilver, be CLOS dar yra INCOTERM ir amway vidaus perpardavimo taisykles, kurios draudžia perpardavinėt gaminius žemesne kaina negu oficiali, bet šitie dalykai jums negalioja, ar ne?
JUS dar ir apie sampunus nusimanot , ar ne?bet jusu zinios labai ribotos.tinka nebent vartojimo patirties neturintiems.teisingai, gamykla tai ta pati, bet rinkos tai skirtingos.vienos partijos yra vienai rinkai, kita partija kitai rinkai, pagal jos(rinkos) poreiki.parasykit, paklauskit.garantuoju, kad situ ziniu tikrai nepaneigs

Papildyta:
Quixilver, be CLOS dar yra INCOTERM ir amway vidaus perpardavimo taisykles, kurios draudžia perpardavinėt gaminius žemesne kaina negu oficiali, bet šitie dalykai jums negalioja, ar ne?
JUS dar ir apie sampunus nusimanot , ar ne?bet jusu zinios labai ribotos.tinka nebent vartojimo patirties neturintiems.teisingai, gamykla tai ta pati, bet rinkos tai skirtingos.vienos partijos yra vienai rinkai, kita partija kitai rinkai, pagal jos(rinkos) poreiki.parasykit, paklauskit.garantuoju, kad situ ziniu tikrai nepaneigs

QUOTE(RAIMONDA JRJ)
Perpardavinėju aš ne Lietuvoj, bet jos teritorijoj.
Kaip Lietuvos piliečiai, gyvenantys Lietuvoje, užsako iš jūsų ir gauna savo užsakymus?
QUOTE(RAIMONDA JRJ)
Apie kokius lietuvos distributorius, apie kokią sąžiningą registraciją jūs čia kalbat? JUNGIANTIS Į UK liniją yra reikalavimai, kuriuos prieš oficialią registraciją reikia įvykdyt.Į Waršuvos liniją registruoja visus panorėjusius, asmeniniam apsipirkimui.
Tai JŪS paaiškinkit, apie kokią nesąžiningą, priverstinę žmonių registraciją PL, kurią mes neva vykdome, kalbate? Žinau, kad UK yra tam tikrų reikalavimų registracijai. PL žmogus gali prisiregistruoti kaip Member+ (asmeniniam apsipirkimui su nuolaida) ar kaip IBO (pardavimui). Kokios problemos?
QUOTE(RAIMONDA JRJ)
Visų pirma jei kalbam apie verslą, kokia prasmė pardavinėti pigiau, nei pats perki? Kur tada pelnas jūsų manymu? Antra Amway LT tinklapyje yra 2 kainos: didmeninė ir rekomenduojama mažmeninė.
QUOTE(RAIMONDA JRJ)
JUS dar ir apie sampunus nusimanot , ar ne?bet jusu zinios labai ribotos.tinka nebent vartojimo patirties neturintiems.teisingai, gamykla tai ta pati, bet rinkos tai skirtingos.vienos partijos yra vienai rinkai, kita partija kitai rinkai, pagal jos(rinkos) poreiki.
Rinkos skirtingos, o prekių kokybė ir efektyvumas vienodas, o jūs meluojate, aiškinate, kad UK prekės geresni. Kai kurių ingredientų skirtumai neįtakoja prekių kokybės ir efektyvumo.
Quixilver,kas jums darosi??ko jūs nenusiraminat?koks jūsų reikalas kaip užsisako ir kaip gauna.neprivalau aš jums nieko paaiškint.Quixilver, jūs mane ir daugelį kitų, kurių netenkina Waršuvos linija,norit įtikint, kad viskas kas ne Waršuvoj registruota yra blogai?kad visi kas perka ne waršuvos linijoj daro vos nenusikaltimą.kiti variantai yra negalimi.Ar teisingai jus suprantu?Ar jūs savam prote?ar čia dar viena "akcija"? Quixilver, nenusiteikus aš diskutuot nei apie pelną, nei apie kainas, nei apie prekybą iš po skverno.debiliau tubut neįmanoma nieko sumastyt.čia jau viršūnė.nuoširdžiai siūlau dar kart paskaityt marketingo planą.daug kartų skaitykit.skaitykit kol suprasit
Papildyta:
aš nemeluoju.aš pasakiau savo nuomonę.ir taip manau, ne aš viena. tema, apie per lenkus pirktą produkciją, dingo kaip neetiška...bet nieks nepasikeite. ne tik iš UK geresni, bet ir per vokiečius ir tiesiogiai iš usa pirkti yra tiesiog nelyginami su pirktais per lenkus/lietuvius.nieko baisaus, jei jūs taip nemanot.tai dar ne gyvenimo pabaiga
Papildyta:
QUOTE(Quixilver @ 2014 02 13, 22:37)
Tai JŪS paaiškinkit, apie kokią nesąžiningą, priverstinę žmonių registraciją PL, kurią mes neva vykdome, kalbate? Žinau, kad UK yra tam tikrų reikalavimų registracijai. PL žmogus gali prisiregistruoti kaip Member+ (asmeniniam apsipirkimui su nuolaida) ar kaip IBO (pardavimui). Kokios problemos?
Rinkos skirtingos, o prekių kokybė ir efektyvumas vienodas, o jūs meluojate, aiškinate, kad UK prekės geresni. Kai kurių ingredientų skirtumai neįtakoja prekių kokybės ir efektyvumo.
aš nemeluoju.aš pasakiau savo nuomonę.ir taip manau, ne aš viena. tema, apie per lenkus pirktą produkciją, dingo kaip neetiška...bet nieks nepasikeite. ne tik iš UK geresni, bet ir per vokiečius ir tiesiogiai iš usa pirkti yra tiesiog nelyginami su pirktais per lenkus/lietuvius.nieko baisaus, jei jūs taip nemanot.tai dar ne gyvenimo pabaiga

Ar už savo "letanijas" jau sunku darosi atsakyti, ar nepatogūs mano klausimai? Kas pasidarė jūsų kompetencijai? Teigiate, kad viską darote sąžiningai, švariai, legaliai, tai atsakykit man, nieko neišmanančiam. Paprasti klausimai:
1. Kaip Lietuvoje aš galiu nusipirkti Amway produktą iš UK rinkos (apmokėti ir gauti užsakymą)?
2. Ką reiškia "priverstinė registracija" PL, kuria mus kaltinate?
Daug kas naudojo ir iš PL, ir iš UK ir jokio skirtumo nerado. Tai patvirtina ir Amway įmonė (kad nėra kokybės skirtumo). Na ir?
P.S. Būtent JŪS bandot įrodyti visiems, kad PL/LT yra blogai, o aš atsakau, kad tamsta klystate. Niekas nepuola UK, kaip jūs puolat PL/LT. O kodėl - "neprivalote" aiškinti. Suaugęs žmogus privalo atsakyti už kiekvieną savo žodį.
1. Kaip Lietuvoje aš galiu nusipirkti Amway produktą iš UK rinkos (apmokėti ir gauti užsakymą)?
2. Ką reiškia "priverstinė registracija" PL, kuria mus kaltinate?
Daug kas naudojo ir iš PL, ir iš UK ir jokio skirtumo nerado. Tai patvirtina ir Amway įmonė (kad nėra kokybės skirtumo). Na ir?
P.S. Būtent JŪS bandot įrodyti visiems, kad PL/LT yra blogai, o aš atsakau, kad tamsta klystate. Niekas nepuola UK, kaip jūs puolat PL/LT. O kodėl - "neprivalote" aiškinti. Suaugęs žmogus privalo atsakyti už kiekvieną savo žodį.
Quixilver, tiesiog skaitykit marketingo plana.ten viskas parasyta. kiekvienam kataloge, kiekvienoj svetainej yra kiltis HOW TO ODER?.problemu tuo klausimu nera.tie, kas moka skaityt, puikiausiai viska zino, randa, supranta, nusiperka ir naudoja.problema yra kitur.nezinau kaip tai tiksliai ivardint- nesveika konkurencija, liguista noras nurodinet ir vadovaut,o gal lenku/lietuviu linijos
l nepilnavertiskumo kompleksas??? gal dar kitos priezasty, tikrai jau ne psichologines, nes sveiko proto ir sveikos psichikos zmones iki tokio lygio nusikalbet ir taip elgtis tikrai negali
as neirodineju.as aiskiai pasakau savo nuomone, kad man PL/LT netinka ir nepatinka.jums tai prilygsta atomines bombos sprogimui.kodel?ar tai normalu?jus iki pamelynavimo irodinejat , kad nera skirtumo...ir puolat aiskint, apie prekyba is poskverno...kad viskas kas ne warsuvoj priregistruota yra ydinga ir zalinga, gal net nusikaltimas.ar tai normalu?
Quixilver, ar jums neatrodo, kad jus bandot padaryt tvarka,ten kur neturit jokio supratimo kokia ta tvarka turetu buti?:)geriau pagalvojus apie konkurencija kalbeti yra juokinga,tai tas pats kaip lyginti nelyginamus dalykus.
l nepilnavertiskumo kompleksas??? gal dar kitos priezasty, tikrai jau ne psichologines, nes sveiko proto ir sveikos psichikos zmones iki tokio lygio nusikalbet ir taip elgtis tikrai negali

as neirodineju.as aiskiai pasakau savo nuomone, kad man PL/LT netinka ir nepatinka.jums tai prilygsta atomines bombos sprogimui.kodel?ar tai normalu?jus iki pamelynavimo irodinejat , kad nera skirtumo...ir puolat aiskint, apie prekyba is poskverno...kad viskas kas ne warsuvoj priregistruota yra ydinga ir zalinga, gal net nusikaltimas.ar tai normalu?
Quixilver, ar jums neatrodo, kad jus bandot padaryt tvarka,ten kur neturit jokio supratimo kokia ta tvarka turetu buti?:)geriau pagalvojus apie konkurencija kalbeti yra juokinga,tai tas pats kaip lyginti nelyginamus dalykus.
nezinau ar dar reikia kalbet apie ir apie kompetencija:) ir ar is viso reikia kalbet?jus turbut klausit tol, kol isgirsit tai, ka pageidaujat girdet.jokie kiti atsakymai jusu netenkins.gerai pagalvojus, kodel jie jus turetu tenkinti? jusu klausimai kaip is medzio iskritusio, jau kartojasi.ai , tiesa dar turiu pasiaikinti del saziningo ir legalaus darbo.nors gal ir neprivalau, bet PASIAISKINU.esu ivykdziu reikalavimus ir turiu
tarptautine licenzija.taip , kad su mano veikla yra viskas tvarkoj.kaip apsipirkti(jau kartojuosiu) yra nurodyta nurodyta svetainese ir kataloguose t.y ieskotes mazmeniniu konsultantu ar sponsoriu/referalu, nebutinai pagal teritorija.atkaklus reikalavimai registruotis i PL/LT linija reiskia kai kuriu asmenu ar visos linijos nepilnavertiskumo kompleksa ir nesveika pavyda, kito asmens laisviu ir teisiu suvarzyma
tarptautine licenzija.taip , kad su mano veikla yra viskas tvarkoj.kaip apsipirkti(jau kartojuosiu) yra nurodyta nurodyta svetainese ir kataloguose t.y ieskotes mazmeniniu konsultantu ar sponsoriu/referalu, nebutinai pagal teritorija.atkaklus reikalavimai registruotis i PL/LT linija reiskia kai kuriu asmenu ar visos linijos nepilnavertiskumo kompleksa ir nesveika pavyda, kito asmens laisviu ir teisiu suvarzyma