Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 10 10, 20:34)
Reikalavimai oficialiai partnerystei yra šie.Jūs privalot
* nusimanyt apie gaminius t.y sugebėt pademonstruot gaminio unikalias savybes ir pritaikyt konkrečiu atveju, konkrečiam žmogui
*žinoti užsidirbimo galimybes
* žinot ir laikytis vidaus perpardavimo taisyklių.
*žinoti kaip veikia verslo modelis
* remti gaminį
*gauti amway sertifikatą
Būtina turet savo klientų ratą ir reikalingo dydžio apyvartą.Čia į UK liniją 4u.gif

Jusu atsakymas skamba gan gresmingai,jei man butu taip siule uzsidirbti,tai tikrai nebuciau sutikusi (cia tik mano nuomone) smile.gif Ne zinoti, o susipazinti su verslo galimybemis, su produktais 4u.gif Jei produktai nepatiks,tai ir verslo neiseis sukurti.Juk negalime kalbeti,to ko nezinome,ar apie tai kas nepatinka.Klientu ratas atsiranda tuomet,kai pasidaliname patirtimi apie produktus.Produktus pristatyti mokomes nuolat, ir jokio aukstojo mokslo tam nereikia smile.gif
Nusimanyti,remti,zinoti,butina tureti,jus privalot... g.gif Kas tai?
Nama juk pradedame statyti nuo pamatu,o ne nuo stogo.Tai ir pradeti reikia nuo teisingos informacijos gavimo,susipazinimo su kompanija (jei turima mazai informacijos).
Taip,yra tam tikros taisykles,kuriu reikia laikytis(pvz.negalima pardavineti turgeliuose),bet kur ju nera. smile.gif

Atsakyti
drugeli,nusimanyti, remti, žinoti , tai yra oficiali partnerystė, o oficiali partnerystė, tai rimtas, disciplinuotas darbas su įsipareigojimais , todėl vien susipažinti su galimybėm neužtenka.Jas reikia gerai žinoti ir ne tik žinoti, bet ir reguliariai naudotis tomis galimybėmis. 4u.gif Tai ne mano sugalvoti reikalavimai ir jie yra ne iš oro.Jie pagrįsti ilgamete kitų dirbančių ir šiek tiek daugiau pasiekusių žmonių žiniom bei patirtim.Visų šitų dalykų prireikia dirbant praktiškai.
Sutinku, kad namą reik statyt nuo pamatų,tik neaišku ką jūs laikot pamatu???o gal kiekvienam skirtingi tie pamatai?smile.gif Išvažiuot į gatvę sėdint už vairo galima tik nn valandų pavažinėjus su instruktorium.Pirma teisių nieks neduoda,iš pradžių moko važiuoti ir išmokus duoda teises ir leidžia važiuoti.Lygiai tas pats ir čia.Iš pradžių semiamės patirties, gilinamės į sistemą, o tik po to jau jungiamės į tinklą oficialiai partnerystei.O pagal jus gautūsi, kad pirma gaunam teises,t.y nusiperkam licenziją, o po to mokomės važiuoti....
PARDAVIMO VIETA arba vieta kur vyksta sandėris nėra apibrėžta.YRA NURODYTA KAIP tai turi vykti, bet ne kur.Pirkėjas ir ''pardavėjas'' turi teisę pasirinkti abiem pusėm priimtiną vietą.Netinka turgus, ieškokit jums priimtino varianto ne turguj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 13 spalio 2015 - 16:59
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 10 13, 16:47)
drugeli,nusimanyti, remti, žinoti , tai yra oficiali partnerystė, o oficiali partnerystė, tai rimtas, disciplinuotas darbas su įsipareigojimais , todėl  vien susipažinti su galimybėm neužtenka.Jas reikia gerai žinoti ir ne tik žinoti, bet ir reguliariai naudotis tomis galimybėmis. 4u.gif Tai ne mano sugalvoti reikalavimai ir jie yra ne iš oro.Jie pagrįsti ilgamete kitų dirbančių ir šiek tiek daugiau pasiekusių žmonių žiniom bei  patirtim.Visų šitų dalykų prireikia dirbant praktiškai.
Sutinku, kad namą reik statyt nuo pamatų,tik neaišku ką jūs laikot pamatu???o gal kiekvienam skirtingi tie pamatai?smile.gif Išvažiuot į gatvę sėdint už vairo galima tik nn  valandų pavažinėjus su instruktorium.Pirma teisių nieks neduoda,iš pradžių moko važiuoti ir išmokus duoda teises ir leidžia važiuoti.Lygiai tas pats ir čia.Iš pradžių semiamės patirties, gilinamės į sistemą, o tik po to jau jungiamės į tinklą oficialiai partnerystei.O pagal jus gautūsi, kad pirma gaunam teises,t.y nusiperkam licenziją, o po to mokomės važiuoti....
PARDAVIMO VIETA arba vieta kur vyksta sandėris nėra apibrėžta.YRA NURODYTA KAIP tai turi vykti, bet ne kur.Pirkėjas ir ''pardavėjas'' turi teisę pasirinkti abiem pusėm priimtiną vietą.Netinka turgus, ieškokit jums priimtino varianto ne turguj  4u.gif

Tikrai su jumis nesigincysiu :)Tikriausiai esate daug pasiekusi siame versle smile.gif Tik manau,kad mes priklausom skirtingom organizacijom(kaip zinia jos yra dvi)
Mokomes mes nuolat:dalyvaujam seminaruose,mokymuose ir tikrai'' nevaziuojam i gatve be teisiu''.
Pati parasete''laikytis perpardavimo taisykliu''.Tik noriu pasakyti,kad tie kurie prekiauja gatvese,turguose tikrai nesuteikia normalios informacijos apie gaminius,o tik pasako:
-Negaliu pasakyti,manes tik paprase parduoti.
Pamirstame dar viena svarbu dalyka - bendravima.Siame versle jis labai svarbus.Mes bet kada galime kreiptis vieni i kitus pagalbos pristatymu metu,patarimu,pamokymu.Zodziu semiames patirties is tu,kurie jos turi labai daug.
Grazios jums dienos ir sekmes versle thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(drugelis789456 @ 2015 10 14, 08:31)
Tikrai su jumis nesigincysiu :)Tikriausiai esate daug pasiekusi siame versle  smile.gif  Tik manau,kad  mes priklausom skirtingom organizacijom(kaip zinia jos yra dvi)
Mokomes mes nuolat:dalyvaujam seminaruose,mokymuose ir tikrai'' nevaziuojam i gatve be teisiu''.
Pati parasete''laikytis perpardavimo taisykliu''.Tik noriu pasakyti,kad tie kurie prekiauja gatvese,turguose tikrai nesuteikia normalios informacijos apie gaminius,o tik pasako:
-Negaliu pasakyti,manes tik paprase parduoti.
Pamirstame dar viena svarbu dalyka - bendravima.Siame versle jis labai svarbus.Mes bet kada galime kreiptis vieni i kitus pagalbos pristatymu metu,patarimu,pamokymu.Zodziu semiames patirties is tu,kurie jos turi labai daug.
Grazios jums dienos ir sekmes versle  thumbup.gif

aciu uz linkejimus!
as labai senai sitam versle.esu isbandzius daug visko, bendravus, bendradarbiavus su ivairiais zmonem ivairiose linijose ir turiu siokia tokia patirti.tiksliai zinau ko noriu, kas man tinka, o ko geriau atsisakyt.kas svarbu, kas nelabai ir vis del to net idomu pasidare ka jus laikot namo stogu, ka pamatais?kaip jums atrodo ka svarbiau zinoti Kiosio kvadratus ar kuo LOC nuo ZOOM skiriasi?smile.gif
Papildyta:
jus mane ne taip perskaitet.as rasiau, kad jus i gatve isvaziuojat pirktom teisem, nemokedami vaziuoti..tik prasau neuzpykti, nes tai tik mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 10 14, 10:20)
aciu uz linkejimus!
as labai senai sitam versle.esu isbandzius daug visko, bendravus, bendradarbiavus su ivairiais zmonem ivairiose linijose ir turiu siokia tokia patirti.tiksliai zinau ko noriu, kas man tinka, o ko geriau atsisakyt.kas svarbu, kas nelabai ir vis del to net idomu pasidare ka jus laikot namo stogu, ka pamatais?kaip jums atrodo ka  svarbiau zinoti Kiosio kvadratus ar kuo LOC nuo ZOOM skiriasi?smile.gif
Papildyta:
jus mane ne taip perskaitet.as rasiau, kad jus i gatve isvaziuojat pirktom teisem, nemokedami vaziuoti..tik prasau neuzpykti, nes tai tik mano asmenine nuomone 4u.gif

Pamatais laikau zinias smile.gif Namas,kaip palyginimas,juk kol nera ziniu nebus ir pasisekimo,pripazinimo.Sutikite,kiekvienas norime buti pripazinti smile.gif
Visos zinios yra svarbios smile.gif
Laimei tikru teisiu as neturiu (''aciu'' issiblaskiusiam vairuotojui,kuris mus ''nusviede'' toli toli ir ''itaise'' baime masinoms.Jo paaiskinimas,.....kad skubejo i darba)Taip ir versle,jei skubesim galvas pamete,nezinodami ko norim,nieko gero nebus .
Atsakyti
REKOMENDUOKIT, KAS daro testus pagal Foli 4u.gif
Atsakyti
Kas galit pakomentuoti:
Ar galima tiesiogiai is amway pirkti prekes savo reikmems (t.y. be antkainio).
O jei tampi platintoju ar butina kas menesi uz tam tikra suma imti prekiu?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2016 03 12, 20:15)
Kas galit pakomentuoti:
Ar galima tiesiogiai is amway pirkti prekes savo reikmems (t.y. be antkainio).
O jei tampi platintoju ar butina kas menesi uz tam tikra suma imti prekiu?

Sveiki, taip galima pirkti su 30 proc nuolaida tiesiai is amway, bet butina salyga yra prisiregistruoti. Nebutina kas menesi daryti uzsakymu.
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2016 03 13, 16:34)
Sveiki, taip galima pirkti su 30 proc nuolaida tiesiai is amway, bet butina salyga yra prisiregistruoti. Nebutina kas menesi daryti uzsakymu.

gal galetumete parasyti nuoroda kur registruotis? Nerandu pati smile.gif
Papildyta:
Radau smile.gif
Kitas klausimas registruotis kaip narys plus?
Atsakyti
QUOTE(Mantė' @ 2016 03 14, 20:33)
gal galetumete parasyti nuoroda kur registruotis? Nerandu pati smile.gif
Papildyta:
Radau smile.gif
Kitas klausimas registruotis kaip narys plus?

Nepulkite registruotis bet kur .... o geriau kreiptis tiesiai pas zmogu kuris jau yra amway. smile.gif Nes veliau kyla tikrai nemazai klausimu, o atsakymu nera kur gauti, nes nera tikro sponsoriaus.
Visada galiu pagelbeti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, padėkit smile.gif Nerandu Amway konsultantės, atrodo lyg ir tiek daug jų, o kai reikia tai ir nėr.... Susikaupė šioks toks užsakymas, noriu Kaune, su pristatymu iki Savanorių pr. Gal galit ką rekomenduot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2016 06 28, 09:26)
Sveikos, padėkit smile.gif Nerandu Amway konsultantės, atrodo lyg ir tiek daug jų, o kai reikia tai ir nėr.... Susikaupė šioks toks užsakymas, noriu Kaune, su pristatymu iki Savanorių pr. Gal galit ką rekomenduot? smile.gif

Pradekite pacios pirkti is Amway. Kam ieskoti konsultantu jei galima viska nupirkti paciai. Traktuokite Amway kaip versla. Junkites. Rekomenduokite kitiems. Nes tikrai verta. Susikurus savo grupe gausite dar ir pajamu. smile.gif
Amway siulo tokia galimybe, bet deja dauguma to nesupranta. Ir nesa savo pinigus i Lidla, maxima ir t.t.
Atsakyti