QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 07 16, 15:54)
ka turit galvoj sakydama platintojai?ar zmogus, tarkim, pas jus nusipirkes gmini, bet dar neturintis licenzijos ir savo puslapio negali rekomenduot ir perparduot gaminio kitam zmogui???ar pas jus perka tik gimines ir artimieji???ar kitokie apsipirkimai negalimi?
o is kur tie abejotinos kokybes gaminiai????ar ne is lenku???visi gaminiai, kuriais buvau labai nepatenkinta buvo pirkti is amway.pl puslapio, kuris dabar pervadintas i amway.lt:)
amway.pl ir amway.lt, tai svetaines, skirtos perparduoti gaminius skirtus Rytu rinkai:)euro pakatologis niekada nebuvo otto storio, nesipainiokit:

amway.pl ir amway.lt, tai svetaines, skirtos perparduoti gaminius skirtus Rytu rinkai:)euro pakatologis niekada nebuvo otto storio, nesipainiokit:

Visokie apsipirkimai įmanomi, tiesiog aš pati nematau prasmės platinti, o ypač tokiom kainom, kokiom čia daugelis pardavinėja

Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2013 07 17, 09:53)

nu-nu gali ir Jūsų klientai taip manyti

Jeigu ką tas aliejaus amwėjui gamintojas rinkoje nuo 1893 metų. t.y. 120 metų. Ir ką

Kalba apie tai, kad amwėjus už savo etiketę ant Carapelli aliejaus gerokai viršaus nori. Ir jei Jūs tikite kažkokia papildoma kokybe, galite sau pildyti amerikonų (ir vietinių) kišenes.

O koks skirtumas kam pildyti kišenes ? Visi net patys mažiausi kūdikiai esam vartotojai. Nespaudžiu pati aliejaus, bet vartoju jį ir dar daug ką, ko pati nepasigaminu. Pigaus aliejaus, supilstyto į plastikinius butelius už 3-4 litus nesiruošiu pirkti. Galiu sau leisti naudoti kokybiškus produktus ir man nesvarbi kitų nuomonė