Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 07 16, 15:54)
ka turit galvoj sakydama platintojai?ar zmogus, tarkim, pas jus nusipirkes gmini, bet dar neturintis licenzijos ir savo puslapio negali rekomenduot ir perparduot gaminio kitam zmogui???ar pas jus perka tik gimines ir artimieji???ar kitokie apsipirkimai negalimi? 4u.gifo is kur tie abejotinos kokybes gaminiai????ar ne is lenku???visi gaminiai, kuriais buvau labai nepatenkinta buvo pirkti is amway.pl puslapio, kuris dabar pervadintas i amway.lt:)
amway.pl  ir amway.lt, tai svetaines, skirtos perparduoti gaminius skirtus Rytu rinkai:)euro pakatologis niekada nebuvo otto storio, nesipainiokit:smile.gif

Visokie apsipirkimai įmanomi, tiesiog aš pati nematau prasmės platinti, o ypač tokiom kainom, kokiom čia daugelis pardavinėja schmoll.gif Susidaro įspūdis, kad pardavinėdami už savikainą ar dar žemiau jos, žmonės jaučia malonumą nuo paties proceso, o dar kai parašo, kad siuntimas įeina į kainą lotuliukas.gif Kai man pristatė Amway tinklinio marketingo idėją, akcentavo kad platinimu nereiks užsiimti. Todėl aš esu vartotoja ir rekomenduoju kitiems tokiais tapti. Jei žmogui pvz. reikia tik dantų pastos ir dezodoranto kartą į pusmetį, registruotis neapsimoka, todėl tokie žmonės perka pas mane. Yra grupelė žmonių, kurie suprato idėją, pamatė kaip patogu pačiam apsipirkti, sudarė sutartį su Amway, aš juos išmokiau kaip apsipirkti, kokias nuolaidas galima gauti ir jie sėkmingai kai kurie kiekvieną mėnesį, kai kurie rečiau patys apsiperka ir taip pat rekomenduoja jau savo aplinkos žmonėms. Taip formuojasi vartotojų struktūra, kurioje kiekvienas gauna provizijas už savo ir savo rekomenduotų žmonių apyvartas. Jei jūs pirkot iš amway.pl ir kažkas buvo negerai, galėjot grąžinti ir atsiimti pinigus, o jei to nepadarėt, tai jau jūsų problema. Šiuo metu nei iš amway .pl nei iš amway.lt neperku. Vienintelis oficialus lietuviškas puslapis yra amway-lithuania.com ir jis skirtas pirmiausia apsipirkti asmeniniam vartojimui, o platinti ar ne-kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Esu garantuota, kad "Eurokatalogo" kurį minėjau nesat net akyse mačiusi (net ne visi Amway senbuviai jį dar turi) bet savo trigrašį tai visada pirma doh.gif Viskas daugiau neketinu veltis į beprasmes dikusijas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2013 07 17, 09:53)
biggrin.gif

nu-nu gali ir Jūsų klientai taip manyti  biggrin.gif
Jeigu ką tas aliejaus amwėjui gamintojas rinkoje nuo 1893 metų. t.y. 120 metų. Ir ką  doh.gif
Kalba apie tai, kad amwėjus už savo etiketę ant Carapelli aliejaus gerokai viršaus nori. Ir jei Jūs tikite kažkokia papildoma kokybe, galite sau pildyti amerikonų (ir vietinių) kišenes. biggrin.gif

O koks skirtumas kam pildyti kišenes ? Visi net patys mažiausi kūdikiai esam vartotojai. Nespaudžiu pati aliejaus, bet vartoju jį ir dar daug ką, ko pati nepasigaminu. Pigaus aliejaus, supilstyto į plastikinius butelius už 3-4 litus nesiruošiu pirkti. Galiu sau leisti naudoti kokybiškus produktus ir man nesvarbi kitų nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2013 07 17, 11:41)
Papildyta:
O koks skirtumas kam pildyti kišenes ? Visi net patys mažiausi kūdikiai esam vartotojai. Nespaudžiu pati aliejaus, bet vartoju jį ir dar daug ką, ko pati  nepasigaminu. Pigaus aliejaus, supilstyto į plastikinius butelius už 3-4 litus nesiruošiu pirkti. Galiu sau leisti naudoti kokybiškus produktus ir man nesvarbi kitų nuomonė smile.gif

Toks naivus nesuvokimas apie ką rašoma biggrin.gif Net miela lotuliukas.gif
O rašoma apie TĄ PATĮ produktą, tik su SKIRTINGOMIS ETIKETĖMIS. Ir kainodaromis, ir marketingais, ir kainomis - savaime suprantama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 07 17, 12:21)
Toks naivus nesuvokimas apie ką rašoma  biggrin.gif  Net miela  lotuliukas.gif
O rašoma apie TĄ PATĮ produktą, tik su SKIRTINGOMIS ETIKETĖMIS. Ir kainodaromis, ir marketingais, ir kainomis - savaime suprantama  doh.gif

Turit nepriklausomos tyrimų laboratorijos patvirtintų įrodymų, kad aliejaus kokybė neatitinka tos, kuri deklaruojama Amway eparduotuvėje ? Tai pateikite juos ir padarysite gerą darbą, o jei tokių įrodymų nėra visos šnekos apie tai yra niekinės.
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2013 07 17, 15:51)
Turit nepriklausomos tyrimų laboratorijos patvirtintų įrodymų, kad aliejaus kokybė neatitinka tos, kuri deklaruojama Amway eparduotuvėje ? Tai pateikite juos ir padarysite gerą darbą, o jei tokių įrodymų nėra visos šnekos apie tai yra niekinės.

O kas čia apskritai apie tai, be Jūsų pačios, rašė blink.gif
Atrodo lietuviškai rašau g.gif
Atsakyti
"Visokie apsipirkimai įmanomi, tiesiog aš pati nematau prasmės platinti, o ypač tokiom kainom, kokiom čia daugelis pardavinėja Susidaro įspūdis, kad pardavinėdami už savikainą ar dar žemiau jos, žmonės jaučia malonumą nuo paties proceso, o dar kai parašo, kad siuntimas įeina į kainą Kai man pristatė Amway tinklinio marketingo idėją, akcentavo kad platinimu nereiks užsiimti. Todėl aš esu vartotoja ir rekomenduoju kitiems tokiais tapti. Jei žmogui pvz. reikia tik dantų pastos ir dezodoranto kartą į pusmetį, registruotis neapsimoka, todėl tokie žmonės perka pas mane. Yra grupelė žmonių, kurie suprato idėją, pamatė kaip patogu pačiam apsipirkti, sudarė sutartį su Amway, aš juos išmokiau kaip apsipirkti, kokias nuolaidas galima gauti ir jie sėkmingai kai kurie kiekvieną mėnesį, kai kurie rečiau patys apsiperka ir taip pat rekomenduoja jau savo aplinkos žmonėms. Taip formuojasi vartotojų struktūra, kurioje kiekvienas gauna provizijas už savo ir savo rekomenduotų žmonių apyvartas. Jei jūs pirkot iš amway.pl ir kažkas buvo negerai, galėjot grąžinti ir atsiimti pinigus, o jei to nepadarėt, tai jau jūsų problema. Šiuo metu nei iš amway .pl nei iš amway.lt neperku. Vienintelis oficialus lietuviškas puslapis yra amway-lithuania.com ir jis skirtas pirmiausia apsipirkti asmeniniam vartojimui, o platinti ar ne-kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Esu garantuota, kad "Eurokatalogo" kurį minėjau nesat net akyse mačiusi (net ne visi Amway senbuviai jį dar turi) bet savo trigrašį tai visada pirma Viskas daugiau neketinu veltis į beprasmes "
TAI VISDELTO TO ZODZIO platinti SAVOKA taip ir lieka neaiski. Koki veiksma jis apibudina ar apibrezia?As esu ne tik vartoja, ne tik jauciu malonuma nuo proceso, bet ir turiu tam tikra funkcija, kuri ivardijama visai kitaip, bet lygiai taip kaip jus, net neketinu veltis i beprasmes diskusijas.Sutinku, kad jus savo klientura supazindinat su nuolaidom , kurias galima gauti nupirkus uz tam tikra suma pinigu, sutinku, kad prijungiat prie svetaines ir cia jusu misija pasibaigia.Bet ar to uztenka?Ar turit teise rekomenduoti ir oficialiai prijungti zmones, kurie susipazine tik su pacia ideja, bet ne gaminiais, modeliu ,taisyklem LOC nuo ZOOM neskiria, o tampa verslo savininkais, ????ir nelabai suprasdami ka ten veikia ir ko ten jiems isviso reikia, prijungineja dar ir kitus....?kam ir kokia nauda is tokios registracijos???? 4u.gif nemanau, kad pasikeitus svetaines pavadinimui kas nors pasikeicia.jokio skirtumo ar amway.pl,ar amway-lithuania.com, ar dar kaip nors kitaip, vistiek ta pati Rytu rinka 4u.gif
uz pardavinejima zemiau savikainos yra baudos, bet ko gero, kai kas nemato skirtumo tarp didmenos ir mazmenos :4u:tiesiog painioja savikaina su didmena ar dar kaip nors kitaip 4u.gif
oficialiu puslapiu yra tikrai ne vienas, bet tik vienas is ju yra lietuviu kalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 17 liepos 2013 - 20:38
4u.gif
Atsakyti
Žaviausia, kai žmonės nežino ir kalba. Tai yra žmogaus (bakterijų darinio) unikalus dalykas - kalbėti 4u.gif

Visos prekės yra puikios, nes vienintelės pasaulyje, už kurias galima gauti pinigus atgal smile.gif

Happy we while we stay in our hole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 07 17, 21:37)
"Visokie apsipirkimai įmanomi, tiesiog aš pati nematau prasmės platinti, o ypač tokiom kainom, kokiom čia daugelis pardavinėja Susidaro įspūdis, kad pardavinėdami už savikainą ar dar žemiau jos, žmonės jaučia malonumą nuo paties proceso, o dar kai parašo, kad siuntimas įeina į kainą Kai man pristatė Amway tinklinio marketingo idėją, akcentavo kad platinimu nereiks užsiimti. Todėl aš esu vartotoja ir rekomenduoju kitiems tokiais tapti. Jei žmogui pvz. reikia tik dantų pastos ir dezodoranto kartą į pusmetį, registruotis neapsimoka, todėl tokie žmonės perka pas mane. Yra grupelė žmonių, kurie suprato idėją, pamatė kaip patogu pačiam apsipirkti, sudarė sutartį su Amway, aš juos išmokiau kaip apsipirkti, kokias nuolaidas galima gauti ir jie sėkmingai kai kurie kiekvieną mėnesį, kai kurie rečiau patys apsiperka ir taip pat rekomenduoja jau savo aplinkos žmonėms. Taip formuojasi vartotojų struktūra, kurioje kiekvienas gauna provizijas už savo ir savo rekomenduotų žmonių apyvartas. Jei jūs pirkot iš amway.pl ir kažkas buvo negerai, galėjot grąžinti ir atsiimti pinigus, o jei to nepadarėt, tai jau jūsų problema. Šiuo metu nei iš amway .pl nei iš amway.lt neperku. Vienintelis oficialus lietuviškas puslapis yra amway-lithuania.com ir jis skirtas pirmiausia apsipirkti asmeniniam vartojimui, o platinti ar ne-kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Esu garantuota, kad "Eurokatalogo" kurį minėjau nesat net akyse mačiusi (net ne visi Amway senbuviai jį dar turi) bet savo trigrašį tai visada pirma Viskas daugiau neketinu veltis į beprasmes "
TAI VISDELTO TO ZODZIO platinti SAVOKA taip ir lieka neaiski. Koki veiksma jis apibudina ar apibrezia?As esu ne tik vartoja, ne tik jauciu malonuma  nuo proceso, bet ir turiu tam tikra funkcija, kuri ivardijama visai kitaip, bet lygiai taip kaip jus, net neketinu veltis i beprasmes diskusijas.Sutinku, kad jus savo klientura supazindinat su nuolaidom , kurias galima gauti nupirkus uz tam tikra suma pinigu, sutinku, kad prijungiat prie svetaines ir cia jusu misija pasibaigia.Bet ar to uztenka?Ar  turit teise rekomenduoti ir oficialiai prijungti zmones, kurie susipazine tik su pacia ideja, bet ne gaminiais, modeliu ,taisyklem  LOC nuo ZOOM neskiria, o tampa verslo savininkais, ????ir nelabai suprasdami ka ten veikia ir ko ten jiems isviso reikia, prijungineja dar ir kitus....?kam ir kokia nauda is tokios registracijos???? 4u.gif  nemanau, kad pasikeitus svetaines pavadinimui kas nors pasikeicia.jokio skirtumo ar amway.pl,ar amway-lithuania.com, ar dar kaip nors kitaip, vistiek ta pati Rytu rinka  4u.gif
uz pardavinejima zemiau savikainos yra baudos, bet ko  gero, kai kas nemato skirtumo tarp didmenos ir mazmenos :4u:tiesiog painioja savikaina su didmena ar dar kaip nors kitaip 4u.gif 
oficialiu puslapiu yra tikrai ne vienas, bet tik vienas is ju yra lietuviu kalba 4u.gif

Ligita, dar kart perskaiciau jusu mintis ir net juokas sueme....o vartotoju strukturos formavimas, nauju zmoniu priregistravimas, apmokymas, supazindinimas su nuolaidom ir t.t ar tai nera platinimas, kurio jus taip baidotes????
Atsakyti
QUOTE(theMissup @ 2013 07 21, 22:42)

Visos prekės yra puikios, nes vienintelės pasaulyje, už kurias galima gauti pinigus atgal smile.gif

Tikrai ne, nevieninteles, viskas amerikoje yra grazinama netgi panaudojus,visi kremai,vaistai ir t.t. beveik viskam duoda 3men.grazinima, o kitiem daiktam ir puse metu, ten teisus pirkejas,o ne pardavejas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 15 rugpjūčio 2013 - 16:38
kokia kaina indu ploviklio?
Atsakyti
Viola, kiek laiko truko mokymai? Aš ryt važiuoju į mokymus į Kauną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2013 09 22, 09:19)
Viola, kiek laiko truko mokymai? Aš ryt važiuoju į mokymus į Kauną thumbup.gif

Tai buvo seminaras kuri organizavo Erika ir Klaus Voss, labai superinis, toks pozityvas. thumbup.gif Truko apie 6 val., tai daugiau buvo pristatymas negu mokymai. O siaip mokymai trunka apie 2 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola****: 22 rugsėjo 2013 - 21:38