Įkraunama...
Įkraunama...

Amway

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 10 03, 13:28)
detaliau papasakokit, kas patiko pabandzius meginelius?gal nuotraukyciu turit?

Tu megineliu uzteko man savaitei, tai patiko, nezinau, aisku po savaites as pati nieko nepastebejau, nes turbut del pripratimo kiekviena diena ziuretis i veidrodi biggrin.gif . bet... bet... mano viena drauge ir po to kita kaip tik siandien man pasake, kad kazkaip atrodau kitaip, biggrin.gif viena sako - nu nezinau, man atrodo tavo veidas pasidare kaip pas 18 meti ..., ( nors man jau dvigubai cool.gif , ka tokio padarei biggrin.gif. O kita sako, makiaza koki cia nauja padarei ar ka (as naudoju tik tusa) , nes veidas toks svitintis .. na zodziu... sulaukiau tokiu komplemantu. Tai matyt rezultatas yra.

o kokiu nuotrauku reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola****: 04 spalio 2013 - 12:23
QUOTE(viola**** @ 2013 10 04, 13:12)
Tu megineliu uzteko man savaitei, tai patiko, nezinau, aisku po savaites as pati nieko nepastebejau, nes turbut del pripratimo kiekviena diena ziuretis i veidrodi  biggrin.gif . bet... bet... mano viena drauge ir po to kita kaip tik siandien man pasake, kad kazkaip atrodau kitaip, biggrin.gif viena sako - nu nezinau, man atrodo tavo veidas pasidare kaip pas 18 meti ..., ( nors man jau dvigubai cool.gif , ka tokio padarei biggrin.gif. O kita sako, makiaza koki cia nauja padarei ar ka (as naudoju tik tusa) , nes veidas toks svitintis .. na zodziu... sulaukiau tokiu komplemantu. Tai matyt rezultatas yra.

kad matytusi odos pasikeitimas:) o gal pati uzsiemima fotografavot ar filmavot?
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2013 10 04, 13:12)
Tu megineliu uzteko man savaitei, tai patiko, nezinau, aisku po savaites as pati nieko nepastebejau, nes turbut del pripratimo kiekviena diena ziuretis i veidrodi  biggrin.gif . bet... bet... mano viena drauge ir po to kita kaip tik siandien man pasake, kad kazkaip atrodau kitaip, biggrin.gif viena sako - nu nezinau, man atrodo tavo veidas pasidare kaip pas 18 meti ..., ( nors man jau dvigubai cool.gif , ka tokio padarei biggrin.gif. O kita sako, makiaza koki cia nauja padarei ar ka (as naudoju tik tusa) , nes veidas toks svitintis .. na zodziu... sulaukiau tokiu komplemantu. Tai matyt rezultatas yra.

ir dar noriu paklaust tuos meginius tepet ant nupeelinguotos odos ar tik ant paprastai nupraustos?visus keturis produktus naudojot ar tik viena ar kelis?
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 10 04, 14:41)
kad matytusi odos pasikeitimas:) o gal pati uzsiemima fotografavot ar filmavot?

nea, jokiu foto nedariau, kaip ir minejau pati as nieko nepastebiu savo veide, bet kiti zmones pastebejo.
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2013 10 04, 17:20)
ir dar noriu paklaust  tuos meginius tepet ant nupeelinguotos odos ar tik ant paprastai nupraustos?visus keturis produktus naudojot ar tik viena ar kelis?

Naudoja visa Power rinkinuka, t.y. 4 priemones: paakiu krema, seruma, dienini ir naktini kremus. Naudojau ant paprastai nuplautos odos, tiesiog neturejau jokiu pilingu ar prausimosi priemoniu is Amway, tai nuplaudavau veida vandeniu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2013 10 04, 18:41)
nea, jokiu foto nedariau, kaip ir minejau pati as nieko nepastebiu savo veide, bet kiti zmones pastebejo.
Papildyta:

Naudoja visa Power rinkinuka, t.y. 4 priemones: paakiu krema, seruma, dienini ir naktini kremus. Naudojau ant paprastai nuplautos odos, tiesiog neturejau jokiu pilingu ar prausimosi priemoniu is Amway, tai nuplaudavau veida vandeniu ir viskas.

dekinga uz atsakymus 4u.gif

ar perpardavimo taisykles yra istikruju pasikeite?kur oficialiai apie tai rase? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites!!! Si sestadieni Vilniuje galima bus isbandyti visa ARTISTRY YOUTH XTEND kosmetika. Renginys nemokamas, kurio metu tikrai 100% susipazinsite su sios kosmetikos veikimu, suzinosite kuo ji ypatinga. Del tikslios informacijos rasykite asmeniskai.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2013 10 17, 21:13)
Mergaites!!! Si sestadieni  Vilniuje galima bus isbandyti visa ARTISTRY YOUTH XTEND kosmetika. Renginys nemokamas, kurio metu tikrai 100% susipazinsite su sios kosmetikos veikimu, suzinosite kuo ji ypatinga. Del tikslios informacijos rasykite asmeniskai.smile.gif

kaip praejo renginys?gal pasidalinsit naujienom?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nusisypsok:) @ 2013 11 01, 18:52)
Turiu klausimeli.........
ar galima  siuo metu nupirkti prekes is Angliskos ar Amerikietiskos linijos?  nes Lenkisku gaminiu kategoriskai nenoriu unsure.gif  unsure.gif
domina
Glister burnos skalavimo skystis
Baliklis
LOC
Kaunas

Baliklis ir Loc bus pagaminti belgijoj. Net iš uk perkant ir mokant brangiau nei per Lt puslapį, nelabai atskirsit per kurią rinką pirkta, nes vertimai yra įvairiomis kalbomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2013 11 01, 15:32)
Baliklis  ir Loc bus pagaminti belgijoj. Net iš uk perkant ir mokant brangiau nei per Lt puslapį, nelabai atskirsit per kurią rinką pirkta, nes vertimai yra įvairiomis kalbomis 4u.gif

nemanau, kad yra kažkoks skirtumas, gal greičiau įsitikinimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 01 lapkričio 2013 - 20:43
QUOTE(norala @ 2013 11 02, 01:42)
nemanau, kad yra kažkoks skirtumas, gal greičiau įsitikinimas  g.gif

būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 01, 21:42)

skirtumas tarp lenkiškų ir ne yra...ir netgi labai didelis. aš irgi kategoriškai lenkiškų atsisakau,nes nėra net ką lyginti,baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 01, 21:42)

skirtumu nejaucia tik nauji vartotojai arba tie, kas skaito tik lietuviu kalba 4u.gif
Atsakyti