O as tai mastau, kad jei jums irgi visai normaliai pvz ta krosneles siena atrodo, ar lovatiese, tai tada viskas ne tik tolerancijoje. Kompromisas, tai kai daug maz panasiai atrodo patiems. Kitaip juk irgi butu grieztas veto .
Pasamprotavau siaip sau, nes kiek supratau, tai jus viskas tenkina, todel vien ant vyro skonio irgi negalima visko sukabinti - rezultatas yra toks, koks patinka abiems.
na kaip cia pasakius, tas "viskas tenkina" tai gal nelabai taiklus pasakymas. na va lovatiese - vyro bendardarbiu dovana veseilios proga. jam grazi. man nelabai, bet nera baisi - na kokia violetine visai netinkanti, tai ir kloju kol neturiu kitos, nes as is tu, kur geriau bet kokia lovatiese nei neklota lova, kokia grazi patalyne bebutu

stala pamate MB ir sako oi koks grazus. rodziau kurie man labiau patinka, na kurie labiau i klasikos tema - jam nepatiko, tai kadangi man tas stalas nebuvo "baisus" - na azuolinis paprastas kokybiskas stalas, tai nusileidau ir manes jis neerzina, nors tikrai rasciau labiau man prie dusios tinkanti...