Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

[quote=Cobre,2013 02 12, 10:52]
O as tai mastau, kad jei jums irgi visai normaliai pvz ta krosneles siena atrodo, ar lovatiese, tai tada viskas ne tik tolerancijoje. Kompromisas, tai kai daug maz panasiai atrodo patiems. Kitaip juk irgi butu grieztas veto .
Pasamprotavau siaip sau, nes kiek supratau, tai jus viskas tenkina, todel vien ant vyro skonio irgi negalima visko sukabinti - rezultatas yra toks, koks patinka abiems.

na kaip cia pasakius, tas "viskas tenkina" tai gal nelabai taiklus pasakymas. na va lovatiese - vyro bendardarbiu dovana veseilios proga. jam grazi. man nelabai, bet nera baisi - na kokia violetine visai netinkanti, tai ir kloju kol neturiu kitos, nes as is tu, kur geriau bet kokia lovatiese nei neklota lova, kokia grazi patalyne bebutu doh.gif
stala pamate MB ir sako oi koks grazus. rodziau kurie man labiau patinka, na kurie labiau i klasikos tema - jam nepatiko, tai kadangi man tas stalas nebuvo "baisus" - na azuolinis paprastas kokybiskas stalas, tai nusileidau ir manes jis neerzina, nors tikrai rasciau labiau man prie dusios tinkanti...

Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 02 12, 11:58)
kai pvz turiu kokią viziją, o vyras bamba "ir kaip čia tai atrodys, nesąmonė", tai pamatęs galutinį rezultatą sutinka, kad atrodo gerai smile.gif ir kaip jis pats pripažino, bėda ta, kad esant tik vizijai, jis nesugeba "pamatyti" bendro baigtinio vaizdo. čia gal daugumai vyrų tinka..
todėl man atrodo, kad kūrybinius sprendimus namų kūrime turėtų priimti moterys, o vyrai - techniškai juos įgyvendintų smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
maniškis tiesiai ir sako "neįsivaizduoju", kai bandau papasakot, kaip tas pažadukas iš rusiško multiko: "įsivaizduojat - bus taip: liūtai haaaaar, tigrai ahrrrr" lotuliukas.gif
... todėl man dažnai tenka sakyt "BUS GRAŽU" ir prisiimt visą atsakomybę doh.gif nes visgi lieka maža tikimybė, kad pamatęs sakys "kad daugiau nematyčiau" doh.gif
čia parsitempiau toršeriuką, pamatė gaubtą, kad susinervino, liepė sandėliuke paslėpt lotuliukas.gif o kai nuėmiau medžiagą, parodžiau kokią pervilksiu, tai jau spirga "kad padarysi, kada padarysi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 02 12, 08:39)
vaiko kambarys. sis tustutelis dar, dedu del spintos - ana irgi istraukta is tecio garazo, priklause mano proseneliui ir skaiciuoja panasiai simtaji gimtadieni (na gal kiek maziau  rolleyes.gif ), visa vasara dirbom su teciu ir va rezultatas:
laiptines sviestuvas is arti

Labai grazi restauruota spinta thumbup.gif Noreciau ir as taip moket baldus atnaujint...

Laiptines sviestuvas duoda grazius ornamentus ant sienos thumbup.gif
Papildyta:
O del plataus lango uzuolaidu - nenorit det 2 uzuolaidu? Abi jos butu kaip naktines. Diena abi atitrauktos, o kai reikia uztamsinti vienos uztraukiamos, o kitos paliekamos suristos. Tad vienos pastoviai suristos, o kitos traukomos. Bet diena paliekamas lango grozis, juk turbut uz didelio lango neblogas vaizdas? O nakti tas lango juodumas uzdengiamas. Cia mazas pavyzdys, nelabai matosi lango ir pan, bet galima ijungt vaizduote wink.gif

user posted image

Skaitydama pamastymus apie vyrus, nerimauju kaip cia mum bus. MB nemegsta jokio israitymo, jokiu gelyciu ir t.t. Jei parodau koki senovini balda, tai pastovus atsakymas: "kas tu, grafiene kokia?" biggrin.gif Kaip cia eis sutart kai prasides pirkimai nezinau g.gif Nors is kitos puses labai daznai pastebiu, kad MB skonis irgi neblogas ir jei jo paklausau, tai paskui visai dziaugiuosi. Turbut musu namai bus eklektiski. Bet man, skirtingai turbut nuo daugumos, visai grazu ir eklektika, pilna nuostabiu pavyzdziu. Noretusi, kad namai butu vientisi spalviskai ir pan, bet grieztu taisykliu nematau reikalo laikytis. Reikes tik labai stengtis, kad viskas graziai deretu tarpusavy g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 02 12, 12:31)
O del plataus lango uzuolaidu - nenorit det 2 uzuolaidu? Abi jos butu kaip naktines. Diena abi atitrauktos, o kai reikia uztamsinti vienos uztraukiamos, o kitos paliekamos suristos. Tad vienos pastoviai suristos, o kitos traukomos. Bet diena paliekamas lango grozis, juk turbut uz didelio lango neblogas vaizdas? O nakti tas lango juodumas uzdengiamas.

pas mus būtent taip ir yra - tamsios barchatinės vienspalvės užtraukiamos (šviesą ir saulę sulaiko kokius 100 proc., naktį pavyzdžiui net nesimato, ar viduje šviesa dega), o gobeleno portjeros kaip dekoras, parištos šonuose wink.gif

mūsų atveju labai pasiteisina, nes užuolaidos reikalingos nuo rytinės-vakarinės saulės pasislėpti, o tokių "dieninių" poreikio visai nėra, kaip tik nesinori, kad kažkas vaizdą užstotų.
Vonioje dar vienas įdomus variantas padarytas - kadangi vonios kambarys kartu su tualetu pirmame aukšte, su dviem langais, kurių vienas beveik šalia pagrindinių durų ir aikštelės, gali būti nejauku svečiui kokiam sėdėti taip "ant akių" tongue.gif
Todėl dienos metu tiek kiek reikia paslepia tiulinės užuolaidos, o tamsiu metu, įjungus šviesą po tomis tiulinėmis užuolaidomis dar padaryta gobeleno romanetė, uždengianti langą aklinai.
Kadangi kampinė vonia šiek tiek "palenda" po langu, negalima buvo daryti užuolaidų iki žemės, tai padarėm tą tiulį laisvai parištą nuo vieno kampo iki kito.
Daug prirašiau, kai bus šviestuvai vonioje, pailiustruosiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 12 vasario 2013 - 12:11
na vaizdas uz lango neblogas, kaimynu langu labai arti nera. bet dieniniu norisi man. o vat jei deciau sonuose dvi naktines - tai kazi kaip butu su praejimu prie lovos g.gif jau gautusi trys sluoksniai...
turiu issisaugojus pvz romanete apacioj plius virsuj dienine
http://www.part.lt/i...202b794fb72.jpg
gal toki varianta rinktis? g.gif
arba kazka tokio
http://www.part.lt/i...7e571816897.jpg
cia vsai neseniai kazkas buvo ikele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 12 vasario 2013 - 12:18
QUOTE(rek @ 2013 02 12, 11:16)
na vaizdas uz lango neblogas, kaimynu langu labai arti nera. bet dieniniu norisi man. o vat jei deciau sonuose dvi naktines - tai kazi kaip butu su praejimu prie lovos  g.gif jau gautusi trys sluoksniai...
gal toki varianta rinktis?  g.gif
arba kazka tokio

Man antras variantas grazesnis. Pirmo romanetes grazios, bet per skystos tos dienines schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 02 12, 09:39)
atitinkamai diena jis ten eina mieguciu, o ten pietu puse. tai mastau gal det roleta? ir tada grazias dienines. dar noriu kad butu kuo maziau nuo lango atsikise, nes man pvz masyvi naktine trukdytu eit prie lovos, ten siaurokas tarpas. ir apskritai man grazios uzuolaidos yra dienines, naktinems jokiu sentimentu nejauciu  ax.gif tai ka manot jei koks tamsesnis roletas

blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2013 02 12, 12:16)
na vaizdas uz lango neblogas, kaimynu langu labai arti nera. bet dieniniu norisi man. o vat jei deciau sonuose dvi naktines - tai kazi kaip butu su praejimu prie lovos  g.gif jau gautusi trys sluoksniai...
gal toki varianta rinktis?  g.gif
arba kazka tokio

blink.gif lotuliukas.gif
Tai ilgos maišo ar ne maišo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 12 vasario 2013 - 12:29
rek, pasieskok dar variantu mirksiukas.gif
vien del technines puses. Foto tos romanetes turbut todel ir nuleistos iki puses,nes po uzuolaidomis joms sutrauktoms i virsu pilnai, nera elementariai vietos. Jeigu romanete kabinti ant karnyzo tai paprasto karnyzo atstumas nuo lango maziausiai 10 cm,jeigu kabina su mechanizmu,jo ant lango remo neina montuoti,kabinasi ant virslangio,pilnai sutrauktai i virsu reikia min 20cm plocio,kad nesiglamzytu ir netrukdytu dieninei uzuolaidai. O tu nori sutaupyti vieta.
Atsakyti
kedutes zadetos, kokias turiu

user posted image
Atsakyti
Rek, cia tavo pageidaujamas variantas

user posted image

Tik visai neseniai kalbejom, apie sunkias vientisas romanetes (o manau, kad cia toks atvejis ir bus) ir su tuo susijusias imantrybes. tame interjere, kur virsuje paveiksliuka idejau, tai dideliam langui jau ir sprendimas kitas, o tos uzuolaidos dienines jau ir visai kitaip atrodo.
user posted image

Sunkiai suvokiu, kiek ten tos papildomos vietos uzimtu sunkios uzuolaidos. Juk ne stulpas, tai gal kaip nors. Nes man rodos, kad paprastesnis sprendimas jums butu. Na, bet jei nepatinka, tada kitas klausimas.

Tarp kitko, tik vakar buvau imetusi puslapi weranda.pl su vienu is interjeru. Tame pat puslapyje buvo ir sis pavyzdys, todel lengvai radau. Puslapis tikrai neblogas, interjerai realus, gyvenami. Verta atidziau juos pasinagrineti, tikrai geru ideju, sprendimu galima rasti. Yra ir sodai.
Papildyta:
Pagalvojau, kad tas valgomojo stalas su kedem labai gerai prie rek virtuves deretu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 12 vasario 2013 - 13:12
http://www.weranda.p...-w-starym-stylu
Atsakyti
Is Cobres foto man labai pirma uzkliuvo, sakau gal man i miegama taip daryti? g.gif Tik vat klausimas- uzuolaidos tai kabo ant karnizu, o kur tos romanetes tvirtinasi?Prie lango remo ???? blush2.gif :hmIr kaip jas skalbiate, jos ten kazkaip issineria? blush2.gif

Ir dar tos tulpes wub.gif Tokiu pavasariu padvelke wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 12 vasario 2013 - 14:06