QUOTE(femme @ 2013 02 11, 10:06)
Aistukas, aš kol kas tik toršeriuką taip bandau atnaujint, apdailinės juostelės irgi gražiai nusiėmė, bet man jų spalva (garstyčių) netinka.
O siūnu todėl, kad ten toks kaip maišas su dviem kiaurais galais, į kuriuos įverta virvelė. Užmauni tą maišą ant rėmo ir virvutes užtrauki - vualia
o tada aišku papuošimus klijuoji...
O kaip tu medžiagą tiesiai ant rėmo klijuoji, kad gražiai gautųsi? matyt tas vietas po to reikia slėpti po juostelėm?
pas mus vonioje užuolaidos iš rudai bronzinio tiulio, liko jo nemažai, galvoju šviestuvo ir bra vonioje gaubtelius apvilkti, esu mačiusi kaip armonikėle surauktus tiulinius gaubtelius, gražiai atrodo, bet įdomu kaip pavyks
O siūnu todėl, kad ten toks kaip maišas su dviem kiaurais galais, į kuriuos įverta virvelė. Užmauni tą maišą ant rėmo ir virvutes užtrauki - vualia

O kaip tu medžiagą tiesiai ant rėmo klijuoji, kad gražiai gautųsi? matyt tas vietas po to reikia slėpti po juostelėm?
pas mus vonioje užuolaidos iš rudai bronzinio tiulio, liko jo nemažai, galvoju šviestuvo ir bra vonioje gaubtelius apvilkti, esu mačiusi kaip armonikėle surauktus tiulinius gaubtelius, gražiai atrodo, bet įdomu kaip pavyks

Mmm, supratau, manau, koks ten pas tave reikalas.

Esu klijavus ant tokio gaubto, kur prie remo pirmiausia priklijuota tokia kaip ir plasmasine plevele. Klijai buna specialus audiniui, tai gal tada ir graziai pasiklijuoja, bet as nenorejau 30-40 lt uz juos moketi, klijavau su tuo, ka turejau is savo resursu. Atsargiai klijavau, tai kazkaip nieko slepti po to nereikejo del klijavimo tik krastai tai vistiek nebuna grazus - tenka juos po juostelemis slept. Taip ir originale buvo. O tuos surauktus gaubtus ir esu darius, cia jau su siulu ir adata siuvi ir klostuoji - nesunku, tik kruopsciai reikia.