QUOTE(rek @ 2013 02 11, 12:24)
QUOTE(femme @ 2013 02 11, 13:18)
staliukas beje, is kaimo "nuo auksto"
dieduku televizorius stovejo
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 11, 13:21)
Rek, panašu kad dar tik kuriatės, tai kol viską susidėliosit, gal kitaip atrodys. Kas man užkliuvo: Kas pavogė svetainės šviestuvo dzinguliukus? Kai jie taip arti vienas kito, turėtų būti vienodi. Dar, jūsų vietoj, aš tą komodą, kur TV stovi, į darbo kambarį mesčiau, o po televizorium tą nuo kompiuterio, nors ko gero , bus nestabilu. Jeigu dar lėlius viską tyrinėja
O lovatiese galėsit panaudoti darbo kambary, kol mažius paaugs, nes sofutė šviesi, prašosi uždengiama. Miegamajam rinkčiausi bet kokią pastelinę, derančią prie užuolaidų, ir pagalvėles, kuo panašesnes į tapetus. Pereisit per medžiagų parduotuves, atrasit. Dar prisikabinčiau prie to Ariane bra, man gaubtelis būtų gražiau baltas, bet rašėt, kad Jums gražu, tai tebūnie
dzinguliukai yra, tik pabijojau kad bus per daug, tai tik ant centrinio uzkabinau. gal tikrai visus sukabint
o tv komoda tai vienos kompanijos su stalu ir kedem, ir tv pagal dydi tinkamiausia, tai ten ir liks
sviestuvus juodus pasirinkom, nes jau visam bute balti - norejosi ivairoves
rek, na pirmiausia, tai man labai faina, kai mazoje erdveje zmones augina vaika ir sugeba visokiais s.... neuzsiversti, man tai labai reiksmingas dalykas
Miegamely labai patiko tapetu ir sienu spalvos suderinamumas, labai Jums tai pasiseke. Siandien su vyru prasidavem gal gera valanda - vis derinom dazus prie tapetu, na nezinau, isvaziavo dazu uzsakyti, rytoj meistrai dazys, bet........kazin kaip ten su ta spalva bus
Lovatiese aki rezia, as gal imciau kokia vienspalve ir prideciau pagalveliu, panasiu i tapeta
Durys tai
Su zidinuko apdaila, neslepsiu ir as, negrazus tas kampelis, rezia aki, gal ta apdaila perdazyti ar visai nulupti reikia, net nezinau....
Negaliu patiketi, kad kompo stalas is kaimo, kazkas labai vykusiai ji antram gyvenimui prikele
Mane labai domina - kur pirkote grindjuostes ir koks ju aukstis ?
Barboraaa, kur yra tokie skudurynai, kur nertu lovatiesiu buna????
Miegamely labai patiko tapetu ir sienu spalvos suderinamumas, labai Jums tai pasiseke. Siandien su vyru prasidavem gal gera valanda - vis derinom dazus prie tapetu, na nezinau, isvaziavo dazu uzsakyti, rytoj meistrai dazys, bet........kazin kaip ten su ta spalva bus
Lovatiese aki rezia, as gal imciau kokia vienspalve ir prideciau pagalveliu, panasiu i tapeta
Su zidinuko apdaila, neslepsiu ir as, negrazus tas kampelis, rezia aki, gal ta apdaila perdazyti ar visai nulupti reikia, net nezinau....
Negaliu patiketi, kad kompo stalas is kaimo, kazkas labai vykusiai ji antram gyvenimui prikele
QUOTE(kuzdaite @ 2013 02 11, 14:03)
rek, na pirmiausia, tai man labai faina, kai mazoje erdveje zmones augina vaika ir sugeba visokiais s.... neuzsiversti, man tai labai reiksmingas dalykas
Durys tai
vai vai, jau as buvau itikinus save kad visai nieko tas krosneles kampas
ten naturalaus akmens plytikes, siaip grazios, man asmeniskai tik tas praplatejimas kliuva,,,
grindjuostes -dazytas mdf, aukstis 10 cm. firma roblux (na mamagabi cia jas uzrode kazkada...)
lovatiese lauk, sutarta
Man tos plytos kliuva labai, butu nors iki pat lubu, gal labiau isipaisytu i ta kampa
ir liniju gal nereiket tokiu lygiagreciu i virsu.
QUOTE(rek @ 2013 02 11, 13:02)
dzinguliukai yra, tik pabijojau kad bus per daug, tai tik ant centrinio uzkabinau. gal tikrai visus sukabint
o tv komoda tai vienos kompanijos su stalu ir kedem, ir tv pagal dydi tinkamiausia, tai ten ir liks
is pradziu tas staliukas mazasis stovejo, tai tv net is krastu iseina... ir siaip leliaus zaislai ten sukrauti, dokumentai, tai is praktiskumo puses man reik gyvenamajam kambary didesnes komodos.
TV komoda tinka prie stalo, tai visai gerai. Tik kazko truksta dar toj vietoj. Nezinau, gal TV auksciau pakelt ant sienos, o po apacia kazka grazaus pastatyt? Arba kazka pakabint virs TV? Nors gal kai uzsides uzuolaidos, tai kitaip atrodys. Man ta siena virs TV kazkaip per plika, norisi kazkokiu budu pagrazint.
Dzinguliai ant abieju lempu nepamaisys
Juodas sviestuvas
Papildyta:
Svetaines kampo plyteles grazios. Bet visi namai tokie svelnus, subtilus, o tas kampas rekia... As arba nulupciau, bet jei nesinori, tai daryciau iki virsaus, tuos iskandziojimus uzdaryciau ir kazka kambinciau grazaus ant plyteliu, kad ju tiek daug neliktu, kazkiek uzsidengtu
QUOTE(femme @ 2013 02 11, 13:30)
o man kaip tik šitas kampas stilingiausias, išgrynintas - primena kažką iš Art noveou konrastų... Juoda ant balto
Kitur labai trūksta kol kas vientisumo, daug skirtingų stilių baldų, spalvų.. Bet viskam savas laikas, susidėliosit
Kitur labai trūksta kol kas vientisumo, daug skirtingų stilių baldų, spalvų.. Bet viskam savas laikas, susidėliosit
na man kazkaip svarbiausia kad vienoj patalpoj butu tas vientisumas, o kazkaip kad jau visam bute visur ir spalvos ir baldai vienodi ar itin to paties stiliaus, tai nesiekiau. na grindys tos pacios visur, ir grindjuostes, ir durys. spalva sienu daugumoj visur viena pagrindine, isskyrus darbo kambari, vaiko kambari, vonia (situ dar nerodziau).
cia kazkaip kai atidziau paziurejau - kad svetainej su klasika beveik nieko bendro
QUOTE(kuzdaite @ 2013 02 11, 14:03)
Dzūkijoje. Retai dabar vaikštau po juos, nors vertėtų,neblogų audinių,staltiesių galima nugriebt.
QUOTE(Vedda @ 2013 02 11, 14:26)
Man tos plytos kliuva labai, butu nors iki pat lubu, gal labiau isipaisytu i ta kampa
ir liniju gal nereiket tokiu lygiagreciu i virsu.
tu nelaimingu plyteliu aukstis turi susivest su karnizu uzuolaidai
kazin, kur mamagabi, gal ji patartu kokiu budu reabilituot tas plytkas
Patirtis ir metai sako,kad kuo maziau reikia vyru klausyti
...pasitari ,bet darai kaip reikia
nors man pasiseke, jam visikai vienodai ant ko miegos ir kur sedes, is ko valgys ... svarbu geras ciuzinys ir telikas pries nosi
nors man pasiseke, jam visikai vienodai ant ko miegos ir kur sedes, is ko valgys ... svarbu geras ciuzinys ir telikas pries nosi
QUOTE(rek @ 2013 02 11, 14:38)
tu nelaimingu plyteliu aukstis turi susivest su karnizu uzuolaidai
kazin, kur mamagabi, gal ji patartu kokiu budu reabilituot tas plytkas
mama, ale ne gabi, jei jau nelupsit ,tai plytelių kampus sulyginčiau,vienoje linijoje suklijuoti,kad iškramtytos nebūtų.