Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Grikute @ 2013 02 22, 14:53)
Vat ir as  panasiai kaip jus galvoju. Musu maisytuvai  user posted image
Kainos atvzilgiu tai jie brangesni, nei musuose parduodami kai kurie klasikiniai. Ar jus pirkote modernesnius?

Padariau dvi vizualizacijas;)

Jūsų gražūs, nors ir chromuoti, bet forma artima kuriamam stiliui. Pas mus Hansgrohe termostatinis maišytuvas voniai su raindance dušo galva. Modernus jis juk. Bide dušelis taip pat modernus. Kriauklei dar nepirkau, nes jos kol kas nėra, bet jau aišku, kad turiu toliau derinti chromuotą modernų maišytuvą ir jai. Žiūrėjom kokybės, kad būtų termostatinis senovinis maišytuvas neradau, o termostatinio labai norėjom. Taip ir išėjo. Dabar lyg ir nieko, pripratau, bet kartu truputį gaila, kad klasikinių nepirkom, ypač kai foto klasikinių interjerų internete pavartau smile.gif

tik patvirtinsiu, kad šviesų 4u.gif
Atsakyti
Grikute, būkit gera, paaiškinkit , ar jūsų vonioje viršutiniai stalčiai traukomi?Ar stalčių imitacija, neįžiūriu? Kaip išsprendėt sifono problemą, juk stalčius tam trukdys ar ne? Merginos, gal kas matėt ištraukiamą skalbinių dėžę, užmaskuotą a la stalčiai ar spintelės durys? Kažkaip pas nieką nematau tokio dalykėlio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 22, 14:17)
gal kas matėt ištraukiamą skalbinių dėžę, užmaskuotą a la stalčiai ar spintelės durys? Kažkaip pas nieką nematau tokio dalykėlio g.gif

as turiu atsidarancia tokiu principu

user posted image

neturiu atskiros skalbyklos patalpos, tai teko sumastyti kazka padoresnio vonioje.
tik mano ta atverciama dalis platesne nei cia, i ja telpa didele, talpi, medziagine, dvieju skyriu skalbiniu deze. Kadangi uztenka vieno skyrelio, tai i antraji dedame vonios kilimelius ( kai maudomes, pasitiesiam paprastus medvilninius kilimukus), tualetinio popieriaus poka ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2013 02 22, 15:04)
Jūsų gražūs, nors ir chromuoti, bet forma artima kuriamam stiliui. Pas mus Hansgrohe termostatinis maišytuvas voniai su raindance dušo galva. Modernus jis juk. Bide dušelis taip pat modernus. Kriauklei dar nepirkau, nes jos kol kas nėra, bet jau aišku, kad turiu toliau derinti chromuotą modernų maišytuvą ir jai. Žiūrėjom kokybės, kad būtų termostatinis senovinis maišytuvas neradau, o termostatinio labai norėjom. Taip ir išėjo. Dabar lyg ir nieko, pripratau, bet kartu truputį gaila, kad klasikinių nepirkom, ypač kai foto klasikinių interjerų internete pavartau  smile.gif
tik patvirtinsiu, kad šviesų  4u.gif

Mes irgi norejom termostatinio. Tai pirkom sita user posted image
Truputi paderinom prie situ kraniuku;)

Is kaimo, mano stalciukai kaip matosi is foto bus be jokiu rankenu. Virsutinis stalcius atsidaro paemus ji uz apacios, o apatinis paemus is virsaus. Nemoku paaiskinti. Zodziu atsidarai, imdamas uz stalciaus virsutinio arba apatinio krasto.
Su visais sifonais nezinau kaip bus, turetu but gerai, nes projektavo profesionali baldu dizainere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 22 vasario 2013 - 14:39
Nemoku ikelti is houzz foto doh.gif
http://www.houzz.com...ry-room-seattle

gal kas turite toki dalyka, kaip atsivercianti lyginimo lenta?
Atsakyti
Sveikos provanso ir klasikos myletojos smile.gif wub.gif Jungiuosi i Jusu buri, jei priimsit. Dabar ruosiames irengineti dukrytes kambari ir mastau del lovos... Kuri jums atrodo graziau? tokia
user posted image
ar kazkas panasaus i tokia
user posted image
As kazkaip labiau uz pirma varianta, tokia man ji ''lengvesne" atrodo, galima butu pagalvelem graziai apdelioti, o antrojo man atrodo optiskai mazins kambari g.gif gal ir klystu... O jus kaip irenginejot vaiku kambarius?Ka rinkotes? Ryt vaziuosim i dubingius, ten provanso baldams nuolaida yra, gal kas tiks...
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 02 22, 15:35)
Mes irgi norejom termostatinio. Tai pirkom sita user posted image
Truputi paderinom prie situ kraniuku;)

mūsų toks irgi.
Atsakyti
Laiminga saule, as uz antra varianta, bet aisku, reikia ziureti, kokio dydzio kambarys ir kas labiau vaikui patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 22, 14:47)
ar kas nors visame savo graziame interjere turite TAMSIAS duris g.gif  nu keik ziuriu tai visur baltos kremavos.... man i svetaines puse tai norisi tamsios... bet kambariukuose tos tamsios tai kaip sasai atrodys...arba kar ir sitam mazam tulikiuke...  blink.gif

Aš irgi pamąstau apie tamsias grindis ir tamsias duris, bet tada šviesūs grindų plintusai kaip ir netiktų... Kažkaip neužmatau interneto platybėse tokių variantų doh.gif Ką apie tai manot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 02 22, 16:11)
Laiminga saule, as uz antra varianta, bet aisku, reikia ziureti, kokio dydzio kambarys ir kas labiau vaikui patinka 4u.gif

Aciu uz nuomone, kambarys nedidelis, o dukrytei dar dvieju metuku nera, tai savo nuomones ji neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2013 02 22, 16:18)
Aciu uz nuomone, kambarys nedidelis, o dukrytei dar dvieju metuku nera, tai savo nuomones ji neturi  biggrin.gif

As tik uz antra varianta, jis daug jaukesnis, siltesnis. As metaline lova deciau tik kokioj sodyboj, kur miegama ne kasdien.

Pas mane tamsios grindys, tai zinokit nezinau kaip atrodytu,jei ir durys butu tamsios.
Man \sitam interjere tai visai viskas per tamsu jau.
user posted image
Gal geriau tada grindys sviesesnes, arba grindys tamsesnes, bet durys svisesnes.
Neaisku apie koki ruduma jus kalbate, ar tamsu, ar tiesiog ruda,medzio tekstura.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 22 vasario 2013 - 15:41
QUOTE(Grikute @ 2013 02 22, 16:25)
As tik uz antra varianta, jis daug jaukesnis, siltesnis. As metaline lova deciau tik kokioj sodyboj, kur miegama ne kasdien.

dekui 4u.gif tai vat, kad dar tas metalas butu dailiau raitytas ar su kokiom medinem detalem... kuo daugiau ziuriu, tuo labiau dvejoju...
Atsakyti