Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Alexa @ 2013 02 22, 15:14)
Aš irgi pamąstau apie tamsias grindis ir tamsias duris, bet tada šviesūs grindų plintusai kaip ir netiktų... Kažkaip neužmatau interneto platybėse tokių variantų doh.gif Ką apie tai manot g.gif ?

nu cia man nei i tvora nei i mieta....
user posted image

o cia man grazu wub.gif juk nebutini balti plintusai ax.gif tiesa grindys tai cia irgi ne i tema... bet as tik i duris ir plintusus ziuriu biggrin.gif
user posted image

jei bus tamsesniu baldu tai viskas ok su tom durim, bet va jei ne tai kazkaip jos man kaip sasas atrodys doh.gif nors jei langai pas mus pvz tamsus, tai g.gif oi nzn nzn....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 22 vasario 2013 - 15:37
QUOTE(Laiminga_saule @ 2013 02 22, 16:35)
dekui  4u.gif  tai vat, kad dar tas metalas butu dailiau raitytas ar su kokiom medinem detalem... kuo daugiau ziuriu, tuo labiau dvejoju...

Nesvarbu,kad tik kaip graziai butu israitytas metalas, jis bus saltas. PAti atsimenu senas metalines lovas pas mociute, is vaikystes, tai taip budavo nemalonu miegant prie jos prisiliesti, nes is karto salta.
Atsakyti
Oi,ta gelezine lova gyvai tikrai nera garzi doh.gif

Ne dvieju neturinciai mergytei ,ieskociau kazkokios tokios loveles ax.gif Vien del saugumo,juk visko su tas maziais pasitaiko biggrin.gif Iki mokyklos tikrai tokia butu kaip tik,o vyresniai juk ir paciame kambaryje reikes kazka keisti,nes ne tik zaislu reikes.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 22 vasario 2013 - 15:55
QUOTE(Rabambule @ 2013 02 22, 13:35)
del zalvario, galvojau pas mane bus zalvaris, bet keista - si mintis jau blesta..labiausiai ir bijau pridarytu tokiu klaidu, kai po 2 m. baidysiesi savo sumanymu, o pakeisti bus per brangu.

man zalvaris grazu parduotuveje, bet kai reikia sau pirkti, ivyksta kazkokia atmetimo reakcija - nenoriu ir viskas. Zalvaris apsunkina interjera, nes tada nori nenori reikia visa amunicija suderinti iki smulkmenu, kitaip sakant sukuria atitinkama - sunkesni interjera, o man sunkioji klasika arba kaimiskas-provansiskas interjeras nelabai prie sirdies ax.gif . Nebent, issimtis tokiam maisytuvui butu virtuve - priklausomai nuo pasirinkto orkaites dizaino tongue.gif .
Pas mus visur auksines duru rankenos, zalvariniai, sendinto aukso arba vario spalvos sviestuvai, bet chromuota kranu/maisytuvu spalva nei su kuo nesipjauna, priesingai - inesa gaivumo ir lengvumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 vasario 2013 - 16:30
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 22, 14:47)
ar kas nors visame savo graziame interjere turite TAMSIAS duris g.gif  nu keik ziuriu tai visur baltos kremavos.... man i svetaines puse tai norisi tamsios... bet kambariukuose tos tamsios tai kaip sasai atrodys...arba kar ir sitam mazam tulikiuke...  blink.gif

nu pas mane tamsios durys, o plintusai parketo spalvos, baldu taip pat yra tamsoku, tai man nekliuna jos
Atsakyti
Kas dar plnuojat. Paslapčių kambarėlis wub.gif user posted image
Beje, mūsų durys ir apvadai tos pačios spalvos kaip ir grindys, net ir "kasdieniniam" tualete, o patalpėlė ten maža, tai sienos iki pusės baltos su baltu raštu, o viršus beveik persikinis, dvi spalvas skiria gėlėtas plintusa iš plytelių ir dar sienoj virš klozeto niša su "langu į vasarą" gėlėtu, baltas veidrodis ir gaunasi beveik nuotaikingiausia patalpėlė smile.gif , Jei bijotės sunkių durų, dėkit su stiklu, tik aišku, neperšviečiamu.
Papildyta:
Cobre, suintrigavo mane jūsų skalbinių dėžė. Sakykit, o kaip ventiliuojasi tokiu atveju, nes kaip uždengta iš visų pusių būtų. Skalbiu daugiausia šeštadieniais, tai per kelias dienas vaikai ir šlapių virtuvinų rankšluosčių primurkdo, net supelijusių radau, o skalbinių dėžė tai kolkas plastikinė kiaura. Kas bus uždaroj?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 21, 12:32)
Pupukai24, gražua klasikinis namelis nuo gatvės pusės, o vat iš kiemo pusės vieną langą nusukot. Apželdinant reiks galvot kuo tą sieną uždengt, kad asimetrija į akis nekristų g.gif Baltas tinkas apie langus būtų gerai, su garažo vartais derintusi, o vat klinkerį klijuoti pusę namo, tai sunkiai įsivaizduoju g.gif, gal nebent iki trečdalio pirmo aukšto sienos, atseit pamatų pratęsimas, tada namas vizualiai išsilietų į plotį.

aciu 4u.gif
is kiemo puses specialiai taip dareme, nes namie norejosi ir sienu, ne tik langu biggrin.gif plius is kiemo puses ir planuojame ten apzeldinti specialiai, taigi cia lango nera ne per klaida biggrin.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 02 21, 14:59)
Daugybę fasado apdailos idėjų galima rasti čia bigsmile.gif

4u.gif

QUOTE(vida777 @ 2013 02 21, 15:29)
sitoks grazus didelis namas  wub.gif . Nedeciau jokio klinkerio  schmoll.gif , visa tinkuociau ir puosciau baltais apvadais ir kolonomis. Bet koki objekta skaidant, dalinant medziagomis, spalvomis, jis tik optiskai sumazeja. O namas juk turi buti didelis  biggrin.gif .
Siuo klausimu as visada buvau ir busiu kitos nuomones

aciu uz pavyzdzius 4u.gif
musu nuomones sutampa del namo isvaizdos ir vidaus drinks_cheers.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 22, 11:50)
pvz. su raudonu stogu suraskit,gal bus kas aiškiau.
po  ''inkilu''  ateityje pasistatykit stiklo įėjimą,''ala veranda''su suskirstymais,nes dabartinės durys, ką matau pav.,namo nepuošia. mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
del duru tai nuosirdziai net nesitikejau, kad kas nors gali tas duris palaikyti tikromis durimis hihihi.gif lotuliukas.gif cia is buto caro ruriko laiku durys ir mdf plokste lotuliukas.gif
normalios durys bus zinoma klasikines, zinoma baltos spalvos ir galbut, jei ikalbesiu vyra azuolines wub.gif
del inkilo uzdarymo, tai mes turime tambura uz duru, tai terasos dar vienos nelabai planuojame 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 02 22, 16:53)
Oi,ta gelezine lova gyvai tikrai nera garzi  doh.gif

Ne dvieju neturinciai mergytei ,ieskociau kazkokios tokios loveles  ax.gif 

Gal kur realiai matete tokiu gerybiu ar bent panasiu, gali buti deveta, nes, itariu, nauja keliasdesimt tukstanciu kainuos doh.gif doh.gif

P.S. Pavydziu tevams, kuriu vaikai vieni miega ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 22 vasario 2013 - 18:37
QUOTE(kuzdaite @ 2013 02 22, 19:35)
Gal kur realiai matete tokiu gerybiu ar bent panasiu, gali buti deveta, nes, itariu, nauja keliasdesimt tukstanciu kainuos doh.gif  doh.gif

P.S. Pavydziu tevams, kuriu vaikai vieni miega ax.gif

As ir niekur nemacius tokios lovos wub.gif Vasara planuojam perkelti dukryte i jos kambari, tai jau dabar viska ziurinejuosi... Pasiulyta lova super grazi, bet realiai labai jau panasus variantas i ta paprasta leliukiska lova, nesinoretu prie to pacio, tik kad grazesnio varianto. Ziuresiu jauciu kazka panasaus kai pries tai ikeliau, antra varianta. o, kad neiskristu reikes spec.apsaugeles nupirkti.
Atsakyti
As cia Lietuvije nemaciusi tokiu grozybiu, bet svetur tai maciau ir dar ne tokiu, bet kai man jau nebeaktualu tai kazkaip ir praziuriu tokius dalykus ax.gif

Dubingiuose yra visai neblogas variantas 90cm plocio mirksiukas.gif
lova
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 02 22, 20:29)
As cia Lietuvije nemaciusi tokiu grozybiu, bet svetur tai maciau ir dar ne tokiu, bet kai man jau nebeaktualu tai kazkaip ir praziuriu tokius dalykus  ax.gif

Dubingiuose yra visai neblogas variantas  90cm plocio  mirksiukas.gif
lova

O kaip grazu wub.gif ryt reikes viska apziureti ir jei ka pirkti thumbup.gif
Atsakyti
sendaikciu puslapiukas
Retro aleja
Atsakyti