labai graziai ir jaukiai irengtas butukas
QUOTE(Vedda @ 2013 02 23, 14:01)
Lengva klasika, Stiliaus laidoje, labai idomiu sprendimu kaip galima suderinti klasika su modernu
http://www.lrt.lt/me.../S/1455/stilius ziureti 02.13 dienos

Šis interjeras yra publikuotas ir vasario mėnesio žurnale "Mano namai". Man jis labai

Merginos gal zinote kokios cia kolekcijos ar kokio gamintojo sie tapetai?

Nuotrauka is Judres asmeninio archyvo. (Jos jau klausiau, bet atsakymo negavau)

Nuotrauka is Judres asmeninio archyvo. (Jos jau klausiau, bet atsakymo negavau)
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 23, 10:33)
Dėl skalbinių dėželės,užvakar pastatė ir man dar nespėjau susidėt,bet mano ne krepšys,o tiesiog stalčius gilus
aš ir galvoju ar gerai jau ten taip. Skalbiu kas dieną,nemėgstų kaupt 

Pas mane skalbinių krepšys vienoje vonioje įmontuotas spintelėje po praustuvu, o kitoje vonioje stovi laisvai pastatoma pinta skalbinių dėžė

QUOTE(Rabambule @ 2013 02 23, 08:37)
aciu labai, buvo labai idomu pasiziureti, bet kai tikra pilis yra tai viena, o kai tarybine- kas kita 

Tai kad cia ne pilis, o buves medziokles pastatas

QUOTE(TuDa @ 2013 02 23, 20:58)
na princesėms kaip ir aišku... Pavyzdžių tiek, kad tik rinkis. O va vaikinams - problema. Niekaip neįsivaizduoju kaip įrengti savo vyrukams kambarių. Namai bus arčiau klasikinio stiliaus ir priderinti vaikinų kambarius man sudėtinga. Internete kiek radau pavyzdžių, tai, tiesą pasakius, jie visai ne vaikiški ar ne paaugliški. Daugiau tokie kambariai be sielos.. problema ir ta, kad vaikai vistiek nori tam tikrų dalykų, kurie man su klasika visai nesiriša, o įtikinti paauglį sunku... Viskas jam bobiška arba kaimiška.
QUOTE(TuDa @ 2013 02 23, 19:39)
Pas mane skalbinių krepšys vienoje vonioje įmontuotas spintelėje po praustuvu, o kitoje vonioje stovi laisvai pastatoma pinta skalbinių dėžė
su pelėsiu jokių bėdų nėra, nes nekaupiu skalbinių ten savaitėmis, o jei ir prisirenka tai išnešu į skalbyklą ir palieku iki tol, kol skalbsiu. Dar kalbėjot, kažkuri, apie stalčiuką po praustuvu- pas mane

Turim ir pintinę,

Papildyta:
QUOTE(lyra @ 2013 02 23, 20:13)
na princesėms kaip ir aišku... Pavyzdžių tiek, kad tik rinkis. O va vaikinams - problema. Niekaip neįsivaizduoju kaip įrengti savo vyrukams kambarių. Namai bus arčiau klasikinio stiliaus ir priderinti vaikinų kambarius man sudėtinga. Internete kiek radau pavyzdžių, tai, tiesą pasakius, jie visai ne vaikiški ar ne paaugliški. Daugiau tokie kambariai be sielos.. problema ir ta, kad vaikai vistiek nori tam tikrų dalykų, kurie man su klasika visai nesiriša, o įtikinti paauglį sunku... Viskas jam bobiška arba kaimiška.
Ir labai gerai,kad nuomonę turi,tegul patys parodo kas patinka,ir galimybes tėvų įvertina

Man vaikinai tarp kvarbatkų

va kiek berniuku kambariu ideju
http://www.google.lt...e...525&bih=666
duokit perziureti ir isirinkti
gal sulauksite atsakymo ,kad daryk kaip nori tik be kvarbatku

http://www.google.lt...e...525&bih=666
duokit perziureti ir isirinkti

kai jum tokis stiliukas

tik šiai temai toli iki to,tai aš jau iškarto soryy,kam nipatinka.
nepamirškit vaikų hobi,tada bus lengva kurt,tik kamuoliais sienų neklijuokit ar lovų su ferrari nestatykit