Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

labai graziai ir jaukiai irengtas butukas
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 02 23, 14:01)
Lengva klasika, Stiliaus laidoje, labai idomiu sprendimu kaip galima suderinti klasika su modernu  wub.gif http://www.lrt.lt/me.../S/1455/stilius  ziureti 02.13 dienos

Šis interjeras yra publikuotas ir vasario mėnesio žurnale "Mano namai". Man jis labai wub.gif Kažko panašaus norėčiau ir savo namuose, gal kada ir pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal zinote kokios cia kolekcijos ar kokio gamintojo sie tapetai?

user posted image

Nuotrauka is Judres asmeninio archyvo. (Jos jau klausiau, bet atsakymo negavau)
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 23, 10:33)
Dėl skalbinių dėželės,užvakar pastatė ir man dar nespėjau susidėt,bet mano ne krepšys,o tiesiog stalčius gilus  g.gif aš ir galvoju ar gerai jau ten taip. Skalbiu kas dieną,nemėgstų kaupt schmoll.gif

Pas mane skalbinių krepšys vienoje vonioje įmontuotas spintelėje po praustuvu, o kitoje vonioje stovi laisvai pastatoma pinta skalbinių dėžė ax.gif su pelėsiu jokių bėdų nėra, nes nekaupiu skalbinių ten savaitėmis, o jei ir prisirenka tai išnešu į skalbyklą ir palieku iki tol, kol skalbsiu. Dar kalbėjot, kažkuri, apie stalčiuką po praustuvu- pas mane toks yra, ir sifonas netrukdo, nes stalčiuko nugarėlė yra išpjauta pagal jį. Padariau foto kaip atrodo tokia ergonomika vonios spintelėje ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 02 23, 08:37)
aciu labai, buvo labai idomu pasiziureti, bet kai tikra pilis yra tai viena, o kai tarybine- kas kita lotuliukas.gif

Tai kad cia ne pilis, o buves medziokles pastatas 4u.gif
Atsakyti
Idėjos kuriančioms kambarius savo Princesėms lotuliukas.gif
http://www.home-desi...igns-tip-photos
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 02 23, 20:58)
Idėjos kuriančioms kambarius savo Princesėms lotuliukas.gif
http://www.home-desi...igns-tip-photos

na princesėms kaip ir aišku... Pavyzdžių tiek, kad tik rinkis. O va vaikinams - problema. Niekaip neįsivaizduoju kaip įrengti savo vyrukams kambarių. Namai bus arčiau klasikinio stiliaus ir priderinti vaikinų kambarius man sudėtinga. Internete kiek radau pavyzdžių, tai, tiesą pasakius, jie visai ne vaikiški ar ne paaugliški. Daugiau tokie kambariai be sielos.. problema ir ta, kad vaikai vistiek nori tam tikrų dalykų, kurie man su klasika visai nesiriša, o įtikinti paauglį sunku... Viskas jam bobiška arba kaimiška.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 02 23, 19:39)
Pas mane skalbinių krepšys vienoje vonioje įmontuotas spintelėje po praustuvu, o kitoje vonioje stovi laisvai pastatoma pinta skalbinių dėžė ax.gif  su pelėsiu jokių bėdų nėra, nes nekaupiu skalbinių ten savaitėmis, o jei ir prisirenka tai išnešu į skalbyklą ir palieku iki tol, kol skalbsiu. Dar kalbėjot, kažkuri, apie stalčiuką po praustuvu- pas mane

Turim ir pintinę, irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(lyra @ 2013 02 23, 20:13)
na princesėms kaip ir aišku... Pavyzdžių tiek, kad tik rinkis. O va vaikinams - problema. Niekaip neįsivaizduoju kaip įrengti savo vyrukams kambarių. Namai bus arčiau klasikinio stiliaus ir priderinti vaikinų kambarius man sudėtinga. Internete kiek radau pavyzdžių, tai, tiesą pasakius, jie visai ne vaikiški ar ne paaugliški. Daugiau tokie kambariai be sielos.. problema ir ta, kad vaikai vistiek nori tam tikrų dalykų, kurie man su klasika visai nesiriša, o įtikinti paauglį sunku... Viskas jam bobiška arba kaimiška.

Ir labai gerai,kad nuomonę turi,tegul patys parodo kas patinka,ir galimybes tėvų įvertina mirksiukas.gif
Man vaikinai tarp kvarbatkų schmoll.gif nesižiūri mirksiukas.gif
Atsakyti
va kiek berniuku kambariu ideju biggrin.gif
http://www.google.lt...e...525&bih=666

duokit perziureti ir isirinkti mirksiukas.gif gal sulauksite atsakymo ,kad daryk kaip nori tik be kvarbatku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 23 vasario 2013 - 20:24
user posted image
kai jum tokis stiliukas mirksiukas.gif be palmės biggrin.gif
tik šiai temai toli iki to,tai aš jau iškarto soryy,kam nipatinka.
nepamirškit vaikų hobi,tada bus lengva kurt,tik kamuoliais sienų neklijuokit ar lovų su ferrari nestatykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 23 vasario 2013 - 20:39
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 02 23, 20:39)

paaugliam blink.gif lotuliukas.gif ne,ne
Atsakyti