Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Cobre @ 2013 02 25, 00:08)
Cia dar kokie nors baldai planuojami, kad ir mazulyciai?  g.gif
Del inesimo gyvumo su plytelemis, tai puikus sumanymas, tik prastas igyvendinimas.
Virtuvinio rankeneles - toks ispudis, kad pritruko vienu ir deta tada kitos.

1) Cia jau kaip jau seimininkams reikes/noresis smile.gif
2) Su zvake salia nestovejau (o reikejo), todel taip ir sudejo cool.gif
3) Tikrai ne - taip turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 24 vasario 2013 - 23:19
QUOTE(Cobre @ 2013 02 24, 23:12)
O prie ko cia tauta. Jus ant saves pykite  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Juk pradeti tai nuo saves reikia.

Taigi bailė aš. Bijau savo namus paversti čigoniška suknele. O taip norėtusi spalvų, gėlių ir galų gale nugrybaučiau į kičą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 25, 00:16)
Kangurelesi, jūsų namučiai bus jaukūs, kai atsiras visokių daiktelių. Man tik užkliuvo virtuvinės salos tokie erdvę draskantys kampai, kažkaip man atrodo, kad prie apvalių riestu formų kėdžių ir stalo  g.gif . Pati visą laiką skubėdama turbūt užkliūčiau, o jei dar mažiai laksto, kažkaip neramu būtų.

Kol seiminike atsakys, pasakysiu as: numatytos dvi apvaliu formu kedutes is salos galu, jos susvelnins vaizda ir atitrauks judejima atokiau nuo kampu, o del uzkliuvimo uz kampu - yra paliktas pakankamas atstumas prasibegti laisvai/placiai smile.gif Del maziu nezinau - ju mama rupestinga, tai gal bedu pavyks isvengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 02 24, 23:18)
1) Cia jau kaip jau seimininkams reikes/noresis smile.gif
2) Su zvake salia nestovejau (o reikejo), todel taip ir sudejo cool.gif
3) Tikrai ne - taip turi buti mirksiukas.gif

Aisku.
Atrodo sleiva, kreiva ir aplamai, destrukcija kazkokia biggrin.gif
Supratau, kad turi buti. O ispudis, kad yra, kaip yra, o ne kaip turi buti biggrin.gif
Tiesa, kuo daugiau ziuriu, tuo man ir tie sviestuvai du tokie patys ir taip arti kliuna. Nesakau, kad visais atvejais tai neimanomas sprendimas, taciau siuo atveju man tik inesa to nuobodumo i interjera.

Uzuolaidu ne toki sprendima turejau omenyje, kaip imetei mirksiukas.gif Ech, smagu butu pasidiskutuoti sedint su sita fotke, piestuku rankoje ir vynelio taurem mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 24, 23:23)
Taigi bailė aš. Bijau savo namus paversti čigoniška suknele. O taip norėtusi spalvų, gėlių ir galų gale nugrybaučiau į kičą biggrin.gif

Tai ir bijo, ne visi juk sugeba spalvas suderinti. Musuose daug kam kelia baime aplamai baldus ne is vieno komplekto ar serijos pirkti, tai ka jau cia apie dar drasesnius sprendimu kalbeti. Pagaliau, lietuviai gana rami ir konservatyvi tauta, kodel reikia eiti pries prigimti ir dabinti savo namus vaivorykste, juk paskui dar su visa savo prigimtimi reiks ir gyventi juose.
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2013 02 24, 20:50)
Latifa, buvote man įdėjusi virtuvinio rankenėlių nuorodą, neberandu, gal jau sena tema ištrinta. Gal galėčiau gauti iš naujo? Ačiū  4u.gif

jokių problemų, prašom
Yra dar ir burbuliukai mirksiukas.gif net nežinau kodėl jų internetiniam psl. ne viskas sudėta ką realiai pas save parduotuvėj turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 24, 23:07)
Akvilyte, gražu yra tai, kas funkcionalu.

tai vadinas namie ir paveikslu nereikia, nes jie kaip ir nefunkcionalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 24, 23:38)
Aisku.
Atrodo sleiva, kreiva ir aplamai, destrukcija kazkokia  biggrin.gif
Supratau, kad turi buti. O ispudis, kad yra, kaip yra, o ne kaip turi buti  biggrin.gif
Tiesa, kuo daugiau ziuriu, tuo man ir tie sviestuvai du tokie patys ir taip arti kliuna.

drinks_cheers.gif pirma,ir be dekorų erdvė turi būti nepriekaištinga,visa kita,su laiku ir pagal galimybes.
Atsakyti
mamagabi, nei kiek neperanksti. Man grazu, tau tikiuos irgi, tai ir valio. Rankeneles virtuviniam skirtingos ten kur stalciai ir indaplove - visos dureles turi burbuliukus, visi stalciai - rankeneles patogesniam traukymui. Del salos kampu - mazius dar pralenda po salos stalvirsiu, taigi nesidauzo, o vyresnelis jau ismoko (skaudziai doh.gif ) kad reikia didesniu atstumu aplenkti tuos kampus. Su laiku, kaip mamagabi ir sake, bus dar pusbario kedutes is krastu.

Kiekvienam savi namai turbut patys paciausi, tai ir man taip pat. ax.gif O del detaliu sioj zonoj - pilna ju buna dienos metu: masinos, kamuoliai, vaikai net ciuozykla atsitempia, spalvu spalveliu biggrin.gif todel nera kol kas nieko ka butu imanoma nutempti/numesti/sudauzyti ar dar kaip nors kitaip sugadinti kol pipirai mazi, taigi ir detaliu, pagyvinanciu vaizda, nera
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 24, 23:38)

Tai ir bijo, ne visi juk sugeba spalvas suderinti. Musuose daug kam kelia baime aplamai baldus ne is vieno komplekto ar serijos pirkti, tai ka jau cia apie dar drasesnius sprendimu kalbeti. Pagaliau, lietuviai gana rami ir konservatyvi tauta, kodel reikia eiti pries prigimti ir dabinti savo namus vaivorykste, juk paskui dar su visa savo prigimtimi reiks ir gyventi juose.

Konservatyvūs esame, drinks_cheers.gif Čia man po žiemos pavasarinis "paliotas" užeina, norisi kažko šviežio ir spalvų, spalvų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 24, 21:32)
man ten labiau tapetu katalogas  biggrin.gif  bet kartais visai smagu pasiziurineti, kai norisi apsispresti del spalvines gamos, tapetu stiliaus ir pan.

ka tie tapetai - spalvu, detaliu derinimas ! Cia galima mokytis ir mokytis...

QUOTE(mamagabi @ 2013 02 24, 23:09)
Niekaip nesinorejo, kad toje pacioje erdveje viena "akis" butu didele ir horizontali, o kita maza ir vertikali, todel puse didziojo lango priskirta valgomojo zonai, o kita (iki salos) suvienodinta su virtuviniu langeliu ax.gif

nagi pariskite ta viena palaida pala (taip ir norisis sakyti palaida bala biggrin.gif ) kartu su naktine, graziai dekoruokite palange ir bus jums sprendimas.

p.s. kaip pradini varianta, as uzskaitau viska, isskyrus virtuvine sienine dali 4u.gif .

Ir dar klausimelis - kokio galingumo lemputes ir matines, ar skaidrias sukote i sviestuvus? As kaip tik matiniu 25w "zvakuciu" paieskose, kurios butu nemarkiruotos ant stiklo doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 25 vasario 2013 - 09:00
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 25, 00:40)
tai vadinas namie ir paveikslu nereikia, nes jie kaip ir nefunkcionalu g.gif

Paveikslai yra mūsų emocinės būsenos tskant fizinė išraiška. Vaikai dar nėra suvaržyti elgesio dogmų ir nutolę nuo pirmapradžių instinktų, todėl jie mieliausiai savo erdvę puošia savais paveikslais smile.gif Suaugę dažniausiai drovisi savo būseną išreikšti menu, todėl paveikslus perkasi ir net renkasi ne pagal tai , kas tuo metu labai patinka, o tai, kas tinka. Na ką jau padarysi, kad suaugam ir per daug surimtėjam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 25, 08:46)
Konservatyvūs esame,  drinks_cheers.gif

taip, nes nuolat reikia galvoti, ka kiti pagalvos rolleyes.gif .
Atsakyti