kengurelesj, sveikinu su naujais namuciais
Bet as nesigediju savo konservatisko stiliuko..balta ruda kakava..jokiu rastu, jokiu kvadraciuku, jokiu gelyciu..bet patinka skirtingos teksturos - medis, plastikas, metalas, aksomas, pinti krepsiai.. sena nauja..tautieciui ir tas jau butu per daug..gaila, kai galvojau apie busimus namus ir klasikos, moderno, country derinima nieks to nedare..dabar perku kruvom zurnalus lietuviu, anglu..ir beveik istisai toks stilius
banga kazkokia..is kitos puses nereikes puse lietuvos isvazineti kad rastum daiktu..
QUOTE(vida777 @ 2013 02 25, 09:05)
Ko gero , ne tas. Dar prisideda finansiniai reikalai. Sakykim, patinka šviesus gėlėtas krėsliukas, bet tuoj kažkas užsiblokuoja: tepsis, reiks pervilkti ar kitą pirkti, ne Geitsienė, kasdien nekeisi ir t.t. O dėl žmonių, tai jeigu nuėjus į svečius pastebiu, kad tas netinka prie to ar ano, labai gret susitaikau
QUOTE(Rabambule @ 2013 02 25, 09:21)
Bet as nesigediju savo konservatisko stiliuko..balta ruda kakava..jokiu rastu, jokiu kvadraciuku, jokiu gelyciu..bet patinka skirtingos teksturos - medis, plastikas, metalas, aksomas, pinti krepsiai.. sena nauja..tautieciui ir tas jau butu per daug..gaila, kai galvojau apie busimus namus ir klasikos, moderno, country derinima nieks to nedare..dabar perku kruvom zurnalus lietuviu, anglu..ir beveik istisai toks stilius
banga kazkokia..is kitos puses nereikes puse lietuvos isvazineti kad rastum daiktu..
As neplaku taip jau visko i viena vieta, kaip jus surasete, bet manau, kad pas mane moderno ir klasikos misinukas, man taip naturaliau, nes namas naujas, langai palstikiniai, tv stovi
Sveikutes
Man labai patiko uzuolaidu sprendimas
Nepatiko plyteles, raudoni dzinguliukai ant sviestuvu ir virtuvinis a la ikejinus toks, pigiai atrodo labai
Klausimas ne man bet pakabinom miegamajam tokio tipo sviestuva (su "zvakelem" ). Irgi lemputes visokias ziurejau bet visur uzrasai arba forma siaubinga stiklo
Pirkom LED'ines lemputes lietuviu gamybos. Uzrasas labai maziukas ant pacio cokolio tik yra, isukus nesimato jo. Be to elektros mazai ima ir sviesa gaunasi ne geltona (negaliu tokios pakesti) o balta. Va cia galite paziureti, gal kas tiks:
http://www.elmo.lt/l...14-led-lemputes
Man labai patiko uzuolaidu sprendimas
Nepatiko plyteles, raudoni dzinguliukai ant sviestuvu ir virtuvinis a la ikejinus toks, pigiai atrodo labai
QUOTE(vida777 @ 2013 02 25, 08:53)
Ir dar klausimelis - kokio galingumo lemputes ir matines, ar skaidrias sukote i sviestuvus? As kaip tik matiniu 25w "zvakuciu" paieskose, kurios butu nemarkiruotos ant stiklo
.
Klausimas ne man bet pakabinom miegamajam tokio tipo sviestuva (su "zvakelem" ). Irgi lemputes visokias ziurejau bet visur uzrasai arba forma siaubinga stiklo
Pirkom LED'ines lemputes lietuviu gamybos. Uzrasas labai maziukas ant pacio cokolio tik yra, isukus nesimato jo. Be to elektros mazai ima ir sviesa gaunasi ne geltona (negaliu tokios pakesti) o balta. Va cia galite paziureti, gal kas tiks:
http://www.elmo.lt/l...14-led-lemputes
QUOTE(Cobre @ 2013 02 25, 00:38)
Musuose daug kam kelia baime aplamai baldus ne is vieno komplekto ar serijos pirkti, tai ka jau cia apie dar drasesnius sprendimu kalbeti.
atsimenu per įkurtuves mano seneliai tarpusavy šnabždėjosi, kad matyt "neliko" krėslo tos pačios spalvos, kaip ir sofutės
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 25, 01:40)
priminėt man "Rūgpienių kaimo" dialogą: "iš šito paveikslo labai didelė nauda - jis užstoja tris skyles sienoje"
juokas juokais, bet prisireikė ir mums tokio elemento, kuris uždengtų neveikiančio Bra laidą - va ką reiškia kabinti šviestuvus ketvirtus metus po elektros išvedžiojimo ir antrus - po perdarymo
tikiuosi čia bus vienintelis laidas, iki kurio "fazė" neateina
QUOTE(vida777 @ 2013 02 25, 09:53)
Ir dar klausimelis - kokio galingumo lemputes ir matines, ar skaidrias sukote i sviestuvus? As kaip tik matiniu 25w "zvakuciu" paieskose, kurios butu nemarkiruotos ant stiklo
.
aš sukau skaidrias, man matinės kažkokias technines primena, o skaidrių vaizdas kaip žvakučių
o vat dėl markiravimo - pastebėjau tik kai įsukau
Įmetu savo "rankdarbių" foto - Bra "žvakės" padarytos iš plastikinio vamzdžio, purkštos auksiniu ir rudu aerozoliu ir klijuotas metalo ažūras. Į baisius baltus varžtus nekreipkit dėmesio, maskuosiu

QUOTE(femme @ 2013 02 25, 12:03)
Įmetu savo "rankdarbių" foto - Bra "žvakės" padarytos iš plastikinio vamzdžio, purkštos auksiniu ir rudu aerozoliu ir klijuotas metalo ažūras. Į baisius baltus varžtus nekreipkit dėmesio, maskuosiu
Super
QUOTE(femme @ 2013 02 25, 11:03)
femme labai grazu
jei nepaslaptis - o kur pati sviestuva pirkot? Mes miegamajam lubini nusipirkom, sieninius gaut zadejo ir negauna, teks kazka taikyti zalvario spalvos
Neapsisprendžiu - ar reik gaubtelių???
man jau lyg ir nereik
lemputės įsuktos į elementarius E14 patronus - jie tokie balti, plastikiniai, ant jų būna maunasi ale apvarvėjusios žvakės.... O aš vat sugalvojau tokį variantą.
pirkom pagal skelbimus, pas vieną vyruką Vilniuje, turėjo vienodų 9 vnt., tai visus ir "pajamėm"
sakė, gauna pastoviai panašių iš Anglijos:
http://www. skelbiu . lt/skelbimai/seni-angliski-bra-sieniniai-sviestuvai-15543431.html
man jau lyg ir nereik
QUOTE(indregu @ 2013 02 25, 12:07)
Super
Kaip tik šiandien galvojau, ar femme jau pasidarė savo bra
Prašome išduoti paslaptį, kaip ten tos lemputės įsuktos į tuos vamzdukus? Man aktualus klausimas, nes niekaip "nedabaigiu" savo lempečkos 
lemputės įsuktos į elementarius E14 patronus - jie tokie balti, plastikiniai, ant jų būna maunasi ale apvarvėjusios žvakės.... O aš vat sugalvojau tokį variantą.
QUOTE(murmur @ 2013 02 25, 12:12)
femme labai grazu
jei nepaslaptis - o kur pati sviestuva pirkot? Mes miegamajam lubini nusipirkom, sieninius gaut zadejo ir negauna, teks kazka taikyti zalvario spalvos 
pirkom pagal skelbimus, pas vieną vyruką Vilniuje, turėjo vienodų 9 vnt., tai visus ir "pajamėm"
http://www. skelbiu . lt/skelbimai/seni-angliski-bra-sieniniai-sviestuvai-15543431.html
nu super lempikes
man gaubteliu nesinoretu jei lempos butu tos paraitytos... dabar kazkaip tusciai atrodo
Femme, nuostabu tiesiog
QUOTE(femme @ 2013 02 25, 12:18)
Čia turbūt kažkas tokio? reiks ieškot internete, nes mūsų kaime įtariu gali ir nebūti