Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Bet as nesigediju savo konservatisko stiliuko..balta ruda kakava..jokiu rastu, jokiu kvadraciuku, jokiu gelyciu..bet patinka skirtingos teksturos - medis, plastikas, metalas, aksomas, pinti krepsiai.. sena nauja..tautieciui ir tas jau butu per daug..gaila, kai galvojau apie busimus namus ir klasikos, moderno, country derinima nieks to nedare..dabar perku kruvom zurnalus lietuviu, anglu..ir beveik istisai toks stilius doh.gif banga kazkokia..is kitos puses nereikes puse lietuvos isvazineti kad rastum daiktu..
kengurelesj, sveikinu su naujais namuciais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 02 25, 09:05)
taip, nes nuolat reikia galvoti, ka kiti pagalvos  rolleyes.gif .

Ko gero , ne tas. Dar prisideda finansiniai reikalai. Sakykim, patinka šviesus gėlėtas krėsliukas, bet tuoj kažkas užsiblokuoja: tepsis, reiks pervilkti ar kitą pirkti, ne Geitsienė, kasdien nekeisi ir t.t. O dėl žmonių, tai jeigu nuėjus į svečius pastebiu, kad tas netinka prie to ar ano, labai gret susitaikau biggrin.gif , juk tai ne mano namai. Daug daugiau reiškia bendravimas su šeimininkais.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 02 25, 09:21)
Bet as nesigediju savo konservatisko stiliuko..balta ruda kakava..jokiu rastu, jokiu kvadraciuku, jokiu gelyciu..bet patinka skirtingos teksturos - medis, plastikas, metalas, aksomas, pinti krepsiai.. sena nauja..tautieciui ir tas jau butu per daug..gaila, kai galvojau apie busimus namus ir klasikos, moderno, country derinima nieks to nedare..dabar perku kruvom zurnalus lietuviu, anglu..ir beveik istisai toks stilius doh.gif  banga kazkokia..is kitos  puses nereikes puse lietuvos isvazineti kad rastum daiktu..
kengurelesj, sveikinu su naujais namuciais 4u.gif

As neplaku taip jau visko i viena vieta, kaip jus surasete, bet manau, kad pas mane moderno ir klasikos misinukas, man taip naturaliau, nes namas naujas, langai palstikiniai, tv stovi tongue.gif , jungikliai naujoviski palstikiniai, tai man kazkaip nepatinka bandyti isspausti dirbtine klasika ir prabanga ten, kur negaliu sau jos leisti absoliuciai visame kame (uch tas plastikas biggrin.gif ). Dar labiau nepatinka, kai tai bandoma daryti su naujais baldais, komplektuoti. As nesakau, kad tai gerai, ar blogai, sakau, kad man tai nepriimtina. As labai pritariu tai minciai, kuri buvo issakyta laidoje http://www.lrt.lt/me...5/stilius.namai , kad isbaigta klasika turi buti ir atitinkamame name ir atitinkamoje vietoje. Todel mano namuose yra moderniu dalyku ( tarkim kranai, dusas vonioje, vietoj sviestuvo koridoriuje ileidom parduotuvinius didelius halogenus ir pan), yra nauju baldu, tarkim vonios baldai yra masyvo, taciau padaryti sakyciau per viduriuku, nei klasika, nei modernas. Turiu baldu-sendaikciu ir jie sudaro diduma baldu namuose. Sakyciau, kad neturiu country stiliaus daiktu, nors realiai tai mano stalas su kedem is tos operos ko gero, taciau man keliantis labai priestaringus jausmus, nes patys is saves baldai geri, labai, labai patogus, taciau su mano norimu bendru namu vaizdeliu sakyciau kiek pjaunasi g.gif O aiskiai kaimisko stiliaus daiktu vengiu, nes namas mieste, koks jau cia kaimas tada biggrin.gif Bet su jusu mintimi, kad nereikia puses Lietuvos isvazineti, kad rastum daikta, tai nesutinku - negali juk nederinti visai, o derinant ir prasideda visi sunkumai, kai daiktu kita karta ieskai metu metais ir neretai net negali buti nusistates, kad sioje vietoje bus toks ir ne kitoks baldas, nes tarkim ieskant senienu, tai juk nezinai ka tiksliai rasi, o rades nustebsi, kad va tai yra butent tai, kas geriausiai tiks mano namams. Plius visada viskas remiasi i finansus, kuo maziau jie ribojami, tuo maziau ieskojimu. Kuryba ir ne kitaip biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Man labai patiko uzuolaidu sprendimas thumbup.gif
Nepatiko plyteles, raudoni dzinguliukai ant sviestuvu ir virtuvinis a la ikejinus toks, pigiai atrodo labai smile.gif

QUOTE(vida777 @ 2013 02 25, 08:53)
Ir dar klausimelis - kokio galingumo lemputes ir matines, ar skaidrias sukote i sviestuvus? As kaip tik matiniu 25w "zvakuciu" paieskose, kurios butu nemarkiruotos ant stiklo  doh.gif .

Klausimas ne man bet pakabinom miegamajam tokio tipo sviestuva (su "zvakelem" ). Irgi lemputes visokias ziurejau bet visur uzrasai arba forma siaubinga stiklo doh.gif
Pirkom LED'ines lemputes lietuviu gamybos. Uzrasas labai maziukas ant pacio cokolio tik yra, isukus nesimato jo. Be to elektros mazai ima ir sviesa gaunasi ne geltona (negaliu tokios pakesti) o balta. Va cia galite paziureti, gal kas tiks:
http://www.elmo.lt/l...14-led-lemputes
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 25, 00:38)
Musuose daug kam kelia baime aplamai baldus ne is vieno komplekto ar serijos pirkti, tai ka jau cia apie dar drasesnius sprendimu kalbeti.

atsimenu per įkurtuves mano seneliai tarpusavy šnabždėjosi, kad matyt "neliko" krėslo tos pačios spalvos, kaip ir sofutės lotuliukas.gif teko kitokį pirkt hihihi.gif

QUOTE(akvilyte @ 2013 02 25, 01:40)
tai vadinas namie ir paveikslu nereikia, nes jie kaip ir nefunkcionalu g.gif

priminėt man "Rūgpienių kaimo" dialogą: "iš šito paveikslo labai didelė nauda - jis užstoja tris skyles sienoje" lotuliukas.gif

juokas juokais, bet prisireikė ir mums tokio elemento, kuris uždengtų neveikiančio Bra laidą - va ką reiškia kabinti šviestuvus ketvirtus metus po elektros išvedžiojimo ir antrus - po perdarymo doh.gif
tikiuosi čia bus vienintelis laidas, iki kurio "fazė" neateina unsure.gif

QUOTE(vida777 @ 2013 02 25, 09:53)
Ir dar klausimelis - kokio galingumo lemputes ir matines, ar skaidrias sukote i sviestuvus? As kaip tik matiniu 25w "zvakuciu" paieskose, kurios butu nemarkiruotos ant stiklo  doh.gif .

aš sukau skaidrias, man matinės kažkokias technines primena, o skaidrių vaizdas kaip žvakučių blush2.gif beje, kiek žiūrėjau interneto platybėse, tai klasikiniuose šviestuvuose dominuoja skaidrios.

o vat dėl markiravimo - pastebėjau tik kai įsukau doh.gif

Įmetu savo "rankdarbių" foto - Bra "žvakės" padarytos iš plastikinio vamzdžio, purkštos auksiniu ir rudu aerozoliu ir klijuotas metalo ažūras. Į baisius baltus varžtus nekreipkit dėmesio, maskuosiu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 25, 12:03)
Įmetu savo "rankdarbių" foto - Bra "žvakės" padarytos iš plastikinio vamzdžio, purkštos auksiniu ir rudu aerozoliu ir klijuotas metalo ažūras. Į baisius baltus varžtus nekreipkit dėmesio, maskuosiu lotuliukas.gif

Super thumbup.gif Kaip tik šiandien galvojau, ar femme jau pasidarė savo bra biggrin.gif Prašome išduoti paslaptį, kaip ten tos lemputės įsuktos į tuos vamzdukus? Man aktualus klausimas, nes niekaip "nedabaigiu" savo lempečkos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 25, 11:03)

swoon.gif thumbup.gif
Atsakyti
femme labai grazu wub.gif jei nepaslaptis - o kur pati sviestuva pirkot? Mes miegamajam lubini nusipirkom, sieninius gaut zadejo ir negauna, teks kazka taikyti zalvario spalvos doh.gif
Atsakyti
Neapsisprendžiu - ar reik gaubtelių???
man jau lyg ir nereik blush2.gif

QUOTE(indregu @ 2013 02 25, 12:07)
Super  thumbup.gif  Kaip tik šiandien galvojau, ar femme jau pasidarė savo bra  biggrin.gif Prašome išduoti paslaptį, kaip ten tos lemputės įsuktos į tuos vamzdukus? Man aktualus klausimas, nes niekaip "nedabaigiu" savo lempečkos  rolleyes.gif

lemputės įsuktos į elementarius E14 patronus - jie tokie balti, plastikiniai, ant jų būna maunasi ale apvarvėjusios žvakės.... O aš vat sugalvojau tokį variantą.

QUOTE(murmur @ 2013 02 25, 12:12)
femme labai grazu  wub.gif  jei nepaslaptis - o kur pati sviestuva pirkot? Mes miegamajam lubini nusipirkom, sieninius gaut zadejo ir negauna, teks kazka taikyti zalvario spalvos  doh.gif

pirkom pagal skelbimus, pas vieną vyruką Vilniuje, turėjo vienodų 9 vnt., tai visus ir "pajamėm" lotuliukas.gif sakė, gauna pastoviai panašių iš Anglijos:
http://www. skelbiu . lt/skelbimai/seni-angliski-bra-sieniniai-sviestuvai-15543431.html
Atsakyti
nu super lempikes bigsmile.gif man gaubteliu nesinoretu jei lempos butu tos paraitytos... dabar kazkaip tusciai atrodo g.gif
Atsakyti
Femme, nuostabu tiesiog 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 02 25, 12:18)
lemputės įsuktos į elementarius E14 patronus - jie tokie balti, plastikiniai, ant jų būna maunasi ale apvarvėjusios žvakės.... O aš vat sugalvojau tokį variantą.

Čia turbūt kažkas tokio? reiks ieškot internete, nes mūsų kaime įtariu gali ir nebūti doh.gif
user posted image
Atsakyti