Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 248

QUOTE(limete @ 2013 02 11, 18:21)
noreciau jusu spinta pamatyt  blush2.gif

pas mane taip su batais smile.gif jau nezinau kiek poru prikaupiau... po kraustymosi trys dideles dezes neispakuotos ir dar kokiu 5 ar 6 poru is USA laukiu. bet vis maza  lotuliukas.gif

jei kuria savaite is JAV siuntos su naujom bent vienom kelnem negaunu tai forume susirandu ka nusipirkt doh.gif ligonis ne kitaip doh.gif doh.gif doh.gif
o spintos jau didesnes reiktu, nes vyras pas uosvi jau bijo vezt padet daiktus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes jam nesuvokiama kaip tiek galima turet ir dar pirkt
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 vasario 2013 - 17:23
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 18:22)
jei kuria savaite is JAV siuntos su naujom bent vienom kelnem negaunu tai forume susirandu ka nusipirkt  doh.gif ligonis ne kitaip  doh.gif  doh.gif  doh.gif
o spintos jau didesnes reiktu, nes vyras pas uosvi jau bijo vezt padet daiktus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes jam nesuvokiama kaip tiek galima turet ir dar pirkt
doh.gif

as ka tik prisiminiau filma "Confesions of a shopaholic" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 17:22)
jei kuria savaite is JAV siuntos su naujom bent vienom kelnem negaunu tai forume susirandu ka nusipirkt  doh.gif ligonis ne kitaip  doh.gif  doh.gif  doh.gif

rekordininke busi turbut dzinsu kiekiu biggrin.gif drinks_cheers.gif kur talpini tiek? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(limete @ 2013 02 11, 18:25)
as ka tik prisiminiau filma "Confesions of a shopaholic" smile.gif

tarp musu skirtumas kad neperku niekada nieko jei neturiu pinigu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 18:27)
tarp musu skirtumas kad neperku niekada nieko jei neturiu pinigu biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai va tas ir yra svarbiausiai smile.gif kazkaip nesinoretu paskutines kreditines is saldiklio traukt, kad uz skaiciukus susimoketumei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 11, 18:26)
rekordininke busi turbut dzinsu kiekiu  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  kur talpini tiek? rolleyes.gif

dalis pas mama, dalis pas uosvi, dalis pas uosviene lotuliukas.gif laukia sezono vasariniai doh.gif fsio nebepirksiu daugiau man baisiausia tas, kad jei kelis kartus uzsidedu jau buna nusibode doh.gif mane i kokia afrika reik isvezt pabadaut truputi bet uggai ir dzinsai liga totali....jau kazkaip ir ugg taip nekabina kaip dzinsai blush2.gif unsure.gif

QUOTE(limete @ 2013 02 11, 18:28)
tai va tas ir yra svarbiausiai smile.gif kazkaip nesinoretu paskutines kreditines is saldiklio traukt, kad uz skaiciukus susimoketumei  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 vasario 2013 - 17:34
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 02 11, 14:16)
Nupirkom smile.gif
[size=5][color=purple]Prisijunkit prie
www.designsbystephene.com

MM, is sios pardes jau pirkot ar dar galiu siusti? ax.gif
Koduka dar 25% turiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 11 vasario 2013 - 17:42
QUOTE(spygliz @ 2013 02 11, 17:31)
dalis pas mama, dalis pas uosvi, dalis pas uosviene  lotuliukas.gif laukia sezono vasariniai  doh.gif fsio nebepirksiu daugiau man baisiausia tas, kad jei kelis kartus uzsidedu jau buna nusibode doh.gif mane i kokia afrika reik isvezt pabadaut truputi bet uggai ir dzinsai liga totali....jau kazkaip ir ugg taip nekabina kaip dzinsai blush2.gif  unsure.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif nebepirk džinsų/ugg ir tt ,o didink gyvenamą plotą,kad pas pačią tilptų g.gif biggrin.gif o tai reiks - nuvažiuoji pas uošvį- apsimauni trūsus,nuvažiuoji pas mamą- džinsus ,o pas uošvienę užsimauni uggus laugh.gif
aš taip užmirščiau ką ir turiu doh.gif tau kai viskas po truputį išvežiota pakiemiais ir atrodo,kad neturi,tai ir perki,susivežk viską į vieną krūvą-gal praeis noras pirkt scare.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 11, 17:40)
Koduka dar 25% turiu cool.gif

viskam taiko?radau,bet ne viskam taiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 11, 18:20)
o man patiko yoox'o pirmam puslapyje sijonukas pukuotukas...tik kainyte nepatiko  doh.gif

Parodyk rolleyes.gif
Atsakyti
Mažajai parodžiau žydukus užgavėnių.Sakau ir tave ryt taip aprengsiu.Kategoriškai atsisako,sako-būsiu princesė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 11, 17:45)

viskam taiko?radau,bet ne viskam taiko smile.gif

As tai baciukus is sale imeciau, taiko g.gif
Atsakyti
MM, o as 10% turiu biggrin.gif
Atsakyti